Eggdonasjon 2018

En tråd i 'Prøver/gravid med hjelp av donasjon' startet av Emilie89, 2 Mar 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Emilie89 Elsker forumet Assistert-jentene

  Tenkte å starte en tråd for oss som skal i gang med eggdonasjon i løpet av 2018.
  Jeg er 28 og mannen er 33år. Vi begynte som prøvere i 2015 og har 3 insemineringer, 4 ivf og 3 SA på «rullebladet». Etter å ha fått vite at det kun er maks 5% sjanse for en graviditet med egne egg ved IVF, har vi bestemt oss for å gå for eggdonasjon. Etter å ha søkt på det store internettet og sendt utallige mailer til ulike klinikker har vi nå landet på at vi går for Danmark. Vi skal ha første konsultasjonstime i midten av april og etter det tar det ifølge klinikken 2-3måneder før innsett av egg.
  Flere som skal i gang med eggdonasjon i løpet av vår/sommer?
   
  • Liker Liker x 1
 2. Miranda76 Andre møte med forumet

  Jeg vurderer også eggdonasjon i år. Hva gjør at du velger København? Ser andre her drar lenger sør. Jeg er helt i startfasen av å tenke på det nå så har ikke bestemt meg for hvor det evnt blir!
  Jeg har bare hatt et ivf forsøk som endte i en ma men har prøvd naturlig i tre år uten å bli gravid før det. Er 42 så det er alderen som gjør at jeg vurderer eggdonasjon.
   
 3. Emilie89 Elsker forumet Assistert-jentene

  Klinikken Ciconia ligger i Århus og valget falt på den fordi mannen min ønsket av vi begynte med en nordisk klinikk ettersom jeg har lyse gener. så var det et pluss at det var en enkel reisevei og ikke så dyrt som vi hadde fryktet. Vi fikk også en god følelse når vi snakket med dem per mail og telefon. Hvis det mot formodning ikke skulle gå på første eller andre forsøk så blir det nok St. Petersburg som vi også har vært i kontakt med og hørt mye positivt om [emoji4]
   
 4. Miranda76 Andre møte med forumet

  Takk for svar! Jeg tenkte umiddelbart storkklinikken når du skrev Danmark! Den klinikken har jeg ikke hørt om så den skal sjekkes ut!
   
 5. Bjørka Flørter med forumet


  Jeg føler med deg. Jeg har det på samme måte like lett for å bli gravid.
  Jeg har fått en via ed ved ib Alicante, og vurderer å kjappe meg til ett til nå i år.


  Kan forøvrig si at de matcher etnisitet uansett om duver nordisk eller ei.
   
  • Liker Liker x 1
 6. Emilie89 Elsker forumet Assistert-jentene

  Så spennende ;) når tenker du å dra ned igjen? var inne på tanken i forhold til ED i Alicante for leste mye positivt om ulike klinikker der også, men mannen min ønsket at vi skulle prøve Danmark først. Hvordan var prosessen der? Gikk det på første forsøk? Hva betalte dere?
   
  • Liker Liker x 1
 7. Bjørka Flørter med forumet


  Kanskje i løpet av sommeren drar vi ned. Må passere ett år etter keisersnittet før jeg får lov av de til nytt forsøk. Det hadde med tilhelning der nede å gjøre.

  Egentlig var prosessen veldig enkel. Du kan ha skypekonsultasjon eller møte opp for første konsultasjon. Du bør være testet for hiv, hep osv. De vil ha caryotype din og mannens og de vil at du har tatt celleprøve. Ellers kan det være at de ønsker en blodprøve at mannen din for å sjekke om han og donor treffer på ulike arvelige sykdommer og syndromer.

  Hadde en klinikk her hjemme som hjalp meg med kontroller og evt sette nedreguleringssprøyte.

  Dro ned til klinikken ved uttak på donor og mannen min leverte da sædprøve, var der fem dager etter og fikk satt inn embryo.dette ble veldig enkelt forklart.

  Vi ble gravide på første forsøk. Betalte for garantipakken deres. Tror det kostet 17600 euro da. De har prisene sine oppgitt på nettsiden sin. Www.institutobernabeu.com De har pakkepriser som inkl alt unntatt den genestiske blodprøven mannen din tar.

  Vi hadde vært gjennom 8 ferske forsøk med to avbrudd før legene sa at ed var tingen for oss. Så føler oss heldige.
   
 8. Løvetann Blir kjent med forumet

  Etter mange år med prøving og flere ivf, bestemte vi oss for å gi eggdonasjon en sjanse.

  Jeg har også hatt eggdonasjon ved IB Alicante. Synes de var veldig hyggelige både på skype og mail, og var raske med å følge opp når vi hadde spørsmål. Har hatt to runder i år. Det første forsøket endte med BO, men resultatet etter det siste forsøket er en liten spire i magen og fem egg på frys. [emoji173]️
   
  • Liker Liker x 2
 9. Bjørka Flørter med forumet


  Vi planlegger nå innsett i oktober. Håper på samme resultat som sist gang da vi hadde innsett i oktober 2016(litt overtroisk her;-)
   
 10. Marihøna Prøver på nr 2 siden nov/15 Assistert-jentene

  Spennende med nytt forsøk!!!
   
 11. Ellemello Flørter med forumet Assistert-jentene

  Har dere kommet igang hos Cicconia? Fornøyde med prosessen?
   
 12. Emilie89 Elsker forumet Assistert-jentene

  Vi har endelig fått telefon fra Danmark at de har 8 egg til oss :) Fikk telefon i går og da skulle de befrukte disse eggene med mannens nedfryste sædceller. Føler det har vært en lang ventetid uten noen svar fra klinikken på når vi kunne forvente noen egg. De forespeilte jo i utgangspunktet at det skulle ta 1-3måneder fra samtalen til vi fikk eggene, og vi var der nede i midten av april. Så når vi begynte på den 4.måneden så føltes ventetiden ekstra lang, men endelig skjer det noe [emoji4]

  Vi får mail om antall befruktede egg på lørdag og på tirsdag skal vi ha en samtale om veien videre. Håper på å få sette inn egg i slutten av september/begynnelsen av oktober . Hva med dere?
   
 13. Emilie89 Elsker forumet Assistert-jentene

  Så spennende [emoji4] Vi håper også på innsett i slutten på september/begynnelsen på oktober [emoji4]
   
  • Liker Liker x 1
 14. Bjørka Flørter med forumet


  Det er desverre blitt utsatt. Nå. Mannen min brakk kragebeinet, og jeg trenger hans hjelp til å få avvennet amming av sønnen vår. Så akkurat nå prøver jeg så godt som jeg kan å ha sønnen vår hver natt, jobbe osv. Gleder meg til bruddet er grodd og vi kan komme i gang.
   
 15. Ellemello Flørter med forumet Assistert-jentene

  Åhhhh så spennende!!! Masse lykke til!
  Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg skal gå den veien, og evt om det da blir DK, Spania eller Russland. Mange tanker, mange valg. Lenge leve usikkerheten...
   
 16. Ellemello Flørter med forumet Assistert-jentene

  Lykke til med bruddtilheling og ammeavvenning!
   
 17. Leverihåpet Gift med forumet Assistert-jentene

  Hva er deres årsak til å velge eggdonasjon?
   
 18. Bjørka Flørter med forumet

  Her var det dårlig eggkvalitet sfa endometriose på eggstokkene.

  Jeg var i tillegg 39 år og hadde ikke lyst til å gjennomgå en langvarig adopsjonsprosess.
   
 19. Ellemello Flørter med forumet Assistert-jentene

  Det har vært en lang prosess for min del, men ser ut som det ender med ED fordi jeg gir opp etter svært varierende forsøk med egne egg. Jeg er dessverre en "Low responder" som reagerer dårlig på medisinering. Folliklene er der før start, men forsvinner ved stimulering, som stort sett ender i få egg. Har ikke alder med meg til å fortsette inn i evigheten heller. Disse jentene snakker varmt om ED så det hjelper en god del!

  Hvordan er det med deg?
   
 20. Leverihåpet Gift med forumet Assistert-jentene

  Jeg er på mitt 5. ivf forsøk og skal til ul i morgen får å få dato til uttak. på forrige kontroll fant de bare 4 follikkler. Jeg har de andre gangene hatt 8-10 så er livredd for at løpet er kjørt og kanskje ED er løsningen?? Fallhøyden er så stor når en ikke lykkes nå. Hvordan går en eit frem hvis en vil prøve ut ED?
   

Del denne siden