Bekymringer

En tråd i 'Juli 2017' startet av KS-Bkk, 10 Nov 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Trultemor88 Gift med forumet JuniJubel2021

  Huff slitsomt å gå sånn. Godt du er bedre <3 Hadde ikke lille spiren tålt oppkast hadde det ikke eksistert svangerskaps kvalme :)
   
 2. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Nei det er en betryggende tanke da:)
  Hadde omgangs-syken de 2 gangene jeg mistet så er nok derfor bekymringene tar helt av denne gang.. det skal jo ikke ha noe å si.. men ja... sånn er det bare når man ikke klarer å slå av tankene :)
   
 3. Trultemor88 Gift med forumet JuniJubel2021

  Ja jeg skjønner det da:) hadde skikkelig omgangssyke når jeg gikk med sønnen. Kjentes ut som at jeg kastet opp ungen hehehe men alt gikk helt fint :)
   
 4. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Det kan jeg virkelig forestille meg :D hadde det med minstejenta også,2 mnd før termin og da var jeg sikker på att jeg skulle både spy å presse henne ut,men det er utrolig hva de tåler:) skal gå bra denne gang også:)
   
 5. Trultemor88 Gift med forumet JuniJubel2021

  Haha ja, de sitter dønn fast når de først festes , det er nå sikkert :p merker det nå også når jeg kaster opp og det ikke er noe mer å kaste opp, kjennes jo ut som at jeg skal presse ut hele livmora :s hehe
   
 6. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Haahhha,ja akkorat sånn ja :D huff..
  :laughing021 er godt man kan le av det,om noen måneder er heldigvis alt glemt og belønningen nær :joyful:
   
 7. Trultemor88 Gift med forumet JuniJubel2021

  Ja og godt er det :)
   
 8. Sommermamma*2 Glad i forumet Marshmallows2021 Julibaluba 2017

  Uff, nå er det kommet mer brun utflod, ikke bare på papiret men også i trusa. Er andre eller tredje gangen denne uka. Vet ikke hva jeg skal gjøre? Burde jeg kontakte legevakten, eller er det så normalt at jeg bør se det an? Har ingen smerter eller ubehag..
  :(
   
 9. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Samme her. Startet i morrest og det holder enda på. Jeg tenker at det ikke er noe for legevakt å gjøre å att kroppen bare må få bruke den tiden den trenger. Uansett hvilken vei det skulle gå. Får man feber og sterke blødninger kan legevakt kontaktes. Skjønner det er tungt å være i uvisshet da. Håper det stopper opp og att du har en frisk liten baby i magen:)
   
 10. Sommermamma*2 Glad i forumet Marshmallows2021 Julibaluba 2017

  Ja, det som er det tyngste, å ikke vite om alt er bra.. Håper det stopper opp for oss begge og at det ikke er noe som er galt med babyen i magen. Får prøve å slappe av og ikke tenke på det. Gleder meg til mannen kommer hjem fa jobb, da jeg slipper å sitte og gro bekymringene alene :shy:
   
 11. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Veldig vanskelig ja ,men lite annet å gjøre desverre. For min del så ligner dette veldig på første gang jeg mistet. Så skal stålsette meg å forberede meg på den værste:)
  Håper han varter deg godt opp å roer ned bekymringene,godt å være 2 i sånne situasjoner:)
   
 12. Sommermamma*2 Glad i forumet Marshmallows2021 Julibaluba 2017

  Ikke gøy, krysser fingrene for deg <3
  Er første gangen jeg er gravid, så aner ikke hva jeg bør se/kjenne etter. Kan jeg spørre hvordan du opplever det nå?
  Han passe så godt på meg :)
   
 13. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Åååh... ja da er det bestandig xtra skummelt. Kommer bare noen dråper gammelt blod i truseinnlegget og på papiret hver gang jeg er på do. Har ikke økt i mengde,men heller ikke avtatt. Kjenner svake murringer og det er ofte et tegn på att noe er pågang. Så tiden vil vise hva som skjer. Har du fått sjekket hos lege tidligere i uka?:)
   
 14. Sommermamma*2 Glad i forumet Marshmallows2021 Julibaluba 2017

  takk som deler, leit at du har dårlig erfaring med det du kjenner på nå, :Heartred
  Jeg våget meg på do igjen i sta, og da var alt som vanlig igjen og jeg kjenner ingenting i magen/ryggen. Uff, sikkert jeg som er overnervøs og overdriver. Var hos legen sist fredag for første kontroll. Tok GU + celleprøve og begynte å blø etter celleprøven. Kom bare blod den dagen. Vet ikke jeg om det kan være gammelt blod fra forrige uke jeg merker nå, .. :oops:
   
 15. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Da ville jeg slappet helt av og tenkt det var etter celleprøven:) da er det en logisk forklaring på blødningene:) å uten noen form for smerter så er det nok helt uskyldig :) dette går så bra skal du se:)
   
 16. Sommermamma*2 Glad i forumet Marshmallows2021 Julibaluba 2017

  tusen takk for beroligende ord :) ! Har ikke tenkt tanken på celleprøven før nå,, fokuset blir frykten for det verste med en gang noe kan være galt.. Men nå skal jeg roe meg ned!!
  Håper virkelig det går riktig veg for deg!
   
 17. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Bare hyggelig vet du :) nyt svangerskapet og tenk positive tanker,dette går så fint så :)
  Takker så mye for det:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. martar80 Betatt av forumet

  NØYAKTIG min bekymring også. Min BO ble oppdaget i midten av oktober, i uke 8, og 2.nov ble jeg gravid igjen. Frykter det samme, redd jeg ble gravid igjen for fort.
   
 19. Elva Gift med forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️ Assistert-jentene Julibaluba 2017

  Murringer i kveld og brun utflod, selv med bankende hjerte på torsdag merker jeg at jeg blir nervøs. Går på forskjellige medisiner siden det er fryseforsøk (prøverør), og ene tabeletten klarte jeg ikke ta midt på dagen i dag pga kvalme, så starter jo å lure litt om det har noe å si også (selv om jeg tviler en tabelett skal ha så veldig mye å si)
  Mannen mener vi må tenke positivt, og prøver jo på det, har jo symptomer som forsterker graviditetsfølelsen litt.
   
 20. emma1 Flørter med forumet

  Beskymret for at jeg kan ha gjort en skikkelig tabbe nå... var på formiddagskaffe til min mor da hun serverte sjokoladetrøffler hun hadde laget til jul. Puttet en i munnen før jeg kjente at hun hadde hatt likør/conjack i... sprang rett i vasken og spyttet den ut. Mor veit ikke om graviditeten enda så hun skjønte ingenting... måtte bare si at jeg syntes de var veldig sterk. Komisk men ble veldig beskymret....
   
  Last edited: 4 Des 2016

Del denne siden