Bekymringer

En tråd i 'Juli 2017' startet av KS-Bkk, 10 Nov 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. KS-Bkk Flørter med forumet

  Her er en tråd der vi alle kan dele våre bekymringer og få råd/erfaringer tilbake :)

  Jeg kan jo starte med å si at jeg er bekymret for at kroppen min har lurt meg nok en gang. Var gravid i juli men fant ut at jeg hadde BO - hvor kroppen har kvittet seg med egget men fortsetter å oppføre seg som jeg er gravid; voksende fostersekk, uteblitt mens og gravidsymptomer. Måtte ha utskrapning i uke 10. Ble fort gravid igjen men er så nervøs for første tul om alt er som det skal....
   
 2. TJ Forelsket i forumet

  Når skal du på tul?

  Jeg skal på TUL på mandag.. Jeg er mest bekymret fordi jeg ble gravid før jeg rakk å få tilbake mensen etter sa. Så jeg bekymrer meg vel uten grunn....
   
 3. KS-Bkk Flørter med forumet

  Vet ikke men håper hun gir meg time enten neste uke (uke7) eller om to uker (uke8).
  Jeg hadde mensen bare en gang etter utskrapning og legen anbefalte egentlig to, så skjønner bekymringen din-har det samme selv. Men som mange sier så om ikke kroppen er klar for å bli gravid da blir vi ikke gravide.
  Hvor langt er du på vei?
   
 4. TJ Forelsket i forumet

  Tror jeg er i uke 6 +3 .. hos meg sa de at jeg ikke burde e bli gravid før tidligst 3 måneder etter endt blødning. Hadde kun blødning i 3 dager før jeg ble gravid på nytt. Så jeg har ikke så lyst til å dra til legekontoret igjen. Derfor bestilte jeg heller privat.
   
 5. Trultemor88 Gift med forumet JuniJubel2021

  Nå er jeg bekymret. Men ikke for lille spire, men min sønn, fant en liten kul på halsen hans. På størrelse med en ert, hard men bevegelig :eek: noen vært borti det før?
   
 6. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Er ikke hovne lymfer? Av forkjølelse osv :)
   
 7. Trultemor88 Gift med forumet JuniJubel2021

  Jo han er litt forkjøla så kan være det! :) skvatt bare så med en gang :s
   
 8. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Det skjønner jeg godt, kuler er ikke til å spøke med, men er betryggende att han er forkjølet:)
   
 9. Trultemor88 Gift med forumet JuniJubel2021

  Ja veldig :) googlet litt også så ble litt beroliget :) men skal definitivt følge med...
   
  • Liker Liker x 1
 10. Ballettien Glad i forumet Mailykke 2018

  Så glad for endelig positiv test etter SA i februar, men plutselig SÅ redd for at det skal skje igjen :( mistet i uke 15, så klarer ikke slappe av før de ukene er gått..
   
 11. Bøllefrø1 Flørter med forumet

  Jeg er bekymret for frøkna mi, hun har det ikke godt nå men mye kløende utslett/eksem. :) samtidig er jeg redd for spira i magen min. Hva om kroppen min ikke takler dette. Hva om h*n får det grusomt i magen min. Og ikke minst, hvor langt er jeg på vei. 7 uker eller 11. Maaange bekymringer nå, alt for mange :(
   
 12. Nunnemor Forelsket i forumet

  Mest sannsynlig en hoven lymfekjertel i og med at han er litt forkjøla , og det betyr bare at kroppen jobber som den skal :) De kan til og med komme selvom man ikke føler seg så syk, men at kroppen bare jobber for å holde unna en infeksjon som ligger og lurer i bakgrunnen. Se det an litt, de kan sitte i opptil tre uker. De kan til og med bli kronisk hovne. Jeg fikk en for tre år siden, som aldri har gått bort. Den er testet. Det er visst ikke så uvanlig :)
   
 13. KS-Bkk Flørter med forumet

  Også spent på hva legen sier på søndag at jeg ikke hørte på rådet hennes. Og føler det er SÅ lenge å vente i to uker for å få en tul.... spiller i hodet mitt igjen og igjen sist gang da hun lette og lette og sa her er det ingen baby :-(
  Men krysser fingre og tær for oss begge og håper dagene går fort til vi får se et bankende hjerte!!
   
  • Liker Liker x 1
 14. Trultemor88 Gift med forumet JuniJubel2021

  Tusen takk for svar :) da slår jeg meg til ro med at det bare er det :) i dag finner jeg den ikke hehe
   
 15. TJ Forelsket i forumet

  Fikk du råd om å vente? Når jeg har snakket med gynekolog så skjønner ikke han hva de snakker om. Og denne gynekologen er også overlege på kvinneklinikken liksom. Håper virkelig alt er bra med begges små nøtter ❤
  Jeg ser litt fremt il tul uansett hva som måtte dukke opp. Bedre med avklaring/bekreftelse fremfor uvitenhet.
   
 16. KS-Bkk Flørter med forumet

  Ja hun anbefalte meg å vente så da jeg var der idag og sa jeg "allerede" var gravid igjen så måtte hun smile litt. Bad om tul selv om hun sa det var liten sjanse for å se noe enda. Og det stemte - fikk bare se fostersekken. Men legen virket ikke overrasket eller bekymret i det hele tatt og sa siden jeg kun er fullt 6 uker imorgen er det "vanlig". Så hun anbefalte å komme igjen om 10-14 dager. Men siden jeg er litt bekymret så fikk jeg ta HCG prøve og skal tilbake på tirsdag for ny blodprøve. Så får bare jobbe med å være positiv og ikke bekymre meg så mye frem til neste tul.

  Spent på å høre hvordan din legetime går imorgen :) Er du i uke 8 nå (7+?) eller i uke 7 (6+?)
   
 17. Lillemy1980 Flørter med forumet

  Hopper inn her fikk endelig 2 streker i dag, sist var 10 november i fjor. Har hatt 2 sa og 1 ma så jeg er livredd nå for å glede meg. Har litt farget på papiret når jeg er på do så hele kroppen knyter seg.. håper det går bra for oss alle her inne...
   
 18. lanjelin Betatt av forumet

  Usj, kjenner bekymringene kommer snikende.. Tankene om en ny MA.. Hadde ma i juli i år, kroppen ordnet til slutt opp, men.
  Var på tidlig UL og der var det tomt..? Jeg trodde jeg var 8 uker på vei, men det var ingenting der. Jordmor mente enten at jeg var før uke 5, eller så har det stoppet opp før uke 5. 5 dager senere så mistet jeg. Jævlig vondt (sorry), og håper at jeg slipper å oppleve det igjen. Den gang visste jeg at noe var galt, da alle symptomene forsvant, og magefølelsen bare sa det.

  Denne gang har jeg symptomer.. Men når kvalmen ikke har komt for fullt blir jeg bekymret. Har hatt hyperemesis x 2, og vet at dette i 99% av tilfellene blir verre ved hver graviditet. Forrige gangene startet det i uke 6+0. Nå er jeg 6+3, og er bare litt uggen og kvalm mellom måltider (det kan endre seg I know). Men det blir jo til at du grubler.. "Tenk om det har stoppet opp igjen..?" Sist gang må jo hcg min blitt høy også, da jeg fikk 3+ på cb test..

  Nei, måtte bare få ut litt.. Blarh :)
   
 19. KS-Bkk Flørter med forumet

  Samme med meg. Store frykten er st det er "ingenting" på ultralyden.... var hos legen idag og selv om hun anbefalte å vente siden jeg bare er 5+6 så ville jeg ha tul. Og det eneste hun så var fostersekken. Legen var ikke bekymret men nå angrer jeg på at jeg ikke ventet siden det var liten sjanse for å se noe så tidlig.... tok HCG og skal ta ny på tirsdag før ny tul om 10dager.... Hater all ventingen og usikkerheten!!!!
   
 20. Pedal Gift med forumet

  Godt du fikk målt hcg da. Skal se den viser fine verdierm og at det sikkert er mer å se om 10 dager.
  Selv har jeg 16 dager til tul. Føles som en evighet:shifty:
   

Del denne siden