Barnehage

En tråd i 'Juni 2018' startet av Junigull18, 10 Apr 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Augustinaen Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018 Sommerfuglene Snøkrystallene2021❄️

  Så deilig :D
   
 2. Nanakorobi Yaoki Forumet er livet ❤ Juliskattene 2018 ❤ Junilykke2018

  Begynnelsen av august :) hun er på mange måter klar allerede, selv om hun er langt fra å gå. Trygg og sosial, liker å ha folk rundt seg, elsker den ville storesøstera si. Er ofte med og henter i barnehagen. Avdelingen hennes er ved siden av storesøstera si og de leker sammen ute, tror det blir kjempebra :D

  Også spiser hun også absolutt alt, og mye selv.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Spireimagen2018 Glad i forumet Junilykke2018

  Man kan vel velge selv om de skal sove i vogn? :) vi kan i hvertfall styre det helt selv. Seng inne, eller vogn inne eller ute :)
   
 4. Spireimagen2018 Glad i forumet Junilykke2018

  Vi starter i november etter pappapermen er ferdig :)
   
 5. Junigull18 Elsker forumet Junilykke2018

  Hehe joda men jeg ville ha hun ut av vognen, fordi hun nektet å sove andre steder. Men nå har hun endelig begynt å legge seg i sengen sin på kvelden. Omsider.....
   
  • Liker Liker x 1
 6. Miiniputt Glad i forumet Junilykke2018

  Vi har valgt barnehagestart august 2020. Det var ikke planen først, men etter hvert som jentene vokste til, kjente jeg på følelsen av å ville. Så da tok vi det valget etter å ha sjekket litt opp om vi får det til. Det blir et spennende år - jeg både gleder meg veldig, og kjenner jeg er redd vi alle skal gå på veggen :p men det blir veldig spennende, og jeg tenker både å benytte meg av barnesang, åpen barnehage og vurderer å ha dagmamma to-tre timer 1-2 dager i uken, men det er fortsatt under vurdering. Jeg tenker vi ser an behovet når den tid kommer :)
   
 7. aninewe Gift med forumet MayDay2021 Assistert-jentene Junilykke2018

  Her begynner hun i midten av august. Hun er kjempeklar for det, kjeder seg lett hjemme og elsker å være ute eller få besøk :) en skikkelig sosial frøken. Hun har begynt å gå, og spiser alt, og stort sett selv. Skal bare ha 60% plass, så vi får en myk start første året :)
   

Del denne siden