Andre med risiko svangerskap?

En tråd i 'Januar 2016' startet av snart3barnsmor16, 12 Mai 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. mia1986 Elsker forumet

  Jeg får ekstra oppfølging fordi jeg deltar i PregMet2 studie, studie som omhandler gravide med pcos. Sjekk med legen din om du får ekstra oppfølging ;-)
   
 2. Lilla86 Forumet er livet Assistert-jentene

  Jeg fikk også Trandate først, men fikk hodepinen tilbake i tillegg til at det kjentes ut som jeg hadde maur innenfor huden på hodet, forferdelig ekkel følelse. Aldomet er hakket bedre for meg, så anbefaler å prøve den heller.
   
  • Liker Liker x 1
 3. FrøkenAngst Glad i forumet

  Akkurat fått vite at jeg er gravid og fått resept på trandate pga genetisk høyt undertrykk! Hadde centyl før jeg ble gravid! Men det jeg synes er rart med trandate er at jeg føler meg nummen i hodebunnen! Noen flere som har hatt det?
   
 4. FrøkenAngst Glad i forumet

  Så jo nå at du kommentert akkurat det jeg har merket! Veeeeldig rar følelse å ha maur under hodebunnen!
   
 5. Tutta_86 Glad i forumet

  Jeg går på trandate og har ikke noe sånt. Kan få rastløse og vonde bein på kveldstid. Hjelper med paracet.
   
 6. Nufletufsa Forumet er livet

  Jepp. Prematurt barn i første svangerskap. Myyyyye komplikasjoner underveis som fører til tettere oppfølging denne gang.
   
 7. Lillehjerte3 Betatt av forumet

  J

  Jeg har mye bivirkninger av Trandate og fått enn annen pga de bivirkningene klarte jeg ikke å holde ut, å må kunne fungere i hverdagen, så nå går jeg på Adelat og Albyl E☺️
   
 8. Skogstroll Mamma til en fin flokk mellom 1-12 år.

  Jeg har også født ei datter med fysisk knyte på navlesnoren. Hun ble født i uke 37 og det gikk heldigvis veldig bra. Har ikke tenkt på at jeg bør følges opp spesielt pga det, men skal snakke med lege/jordmor om det.
   
  Last edited: 30 Jun 2015
 9. Skogstroll Mamma til en fin flokk mellom 1-12 år.

  Men jeg har en hjertefeil (Aorta Stenose) og følges opp ekstra pga det. Hjertespesialist undersøker også babyen i magen pga en viss arvelighet. Svangerskapene og fødslene har gått greit, så har tro på at det går bra denne gangen også. Men godt å vite at det blir fulgt opp.
   
 10. Lilla86 Forumet er livet Assistert-jentene

  Veldig ubehagelig, ja! Så anbefaler å prøve Aldomet heller, som også er greit som gravid:)
   
 11. FrøkenAngst Glad i forumet

  Da skal jeg i allefall nevne det for legen min i morra!! :) tusen takk for tipset :)
   
  • Liker Liker x 1
 12. Ingrid94 Guest

  Jeg har epilepsi, så går på medisiner. Følges opp pga medisinene :)
   
 13. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Jeg spurte jordmoren ang det her i høst og hu sa jeg kunne få en ultralyd sent i svangerskapet for å utelukke at det hadde skjedd igjen. Selv om sannsynligheten for at noe sånt skal skje en gang er ganske liten. Men er ikke alle sykehus som har maskinen til å se hele navlesnoren. Så er spent på hvor det blir.
   
 14. Chanti93 Glad i forumet

  Jeg er overvektig og slet med svangerskapsdiabetes med 1. Og ekstra med fostervann. Dessuten har min datter en sykdom som er arvelig belastet. Så blir nok fult opp medtanke på det også.
   
 15. Overraskelsen2021 Venter på en etterlengtet førstemann <3

  Jeg har pcos og ble gravid ved hjelp av hormonpreparater. Har fått noe ekstra oppfølging (ultralyd i uke 8), men fikk beskjed om at siden alt så så bra ut, hadde de ikke behov for å ha meg inn til ekstra oppfølging, og fjernet også foreløpig merkingen som risikosvangerskap :)
   
 16. Allekallenavneropptatt Glad i forumet Julegavene 2019

  Jeg har også fått risikosvangerskapstempel. Pga ohss og store endometriosecyster. Hatt 9 gu/ul hitill for å følge med på eggstokker og cyster. Utrolig hvor vant man blir til å kle av seg foran fremmede etterhvert,hatt ny hver uke omtrent ;)
   
 17. mia1986 Elsker forumet

  Haha... Håper jeg aldri blir vant til det ;-)
   
 18. Narren Narren

  Risikosvangerskap her og. Første man kom i uke 32+3 etter vannavgang 31+3. De har ikke noe konkret forklaring så blir fulgt ekstra opp pga det. Utviklet også alvorlig svangerskapsforgiftning i uken etter vannet gikk, Har også celleforandringer som de egentlig ville opperere men jeg ville ha baby nr 2 før mtp prematurisiko. Så her er det oppfølging fra forskjellige hold.
   
 19. Skogstroll Mamma til en fin flokk mellom 1-12 år.

  Det hadde vært fint å fått en ekstra kontroll på det ja. Ubehagelig å tenke på hvor galt det kunne gått. Jeg har blitt sendt på ultralyd, i tidligere svangerskap, både til Bergen, Trondheim og Tromsø pga hjertet. Spennende å komme på sykehus hvor di har spisskompetanse.
   
 20. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Ja ikke sant. datteren min blir nok passet litt ekstra godt på osv pga det. Er så redd for å miste hu når der holdt på å skje i magen. Ok. Jeg bor på Østlandet og har bare vært på ahus. Der har de ikke sånt. Så blir spennende å se om jeg må litt nordover eller sørover.
   

Del denne siden