Alt skjer før første gang :)

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Kilikina, 18 Sep 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  Førstegangsgravid og 31år (32 i nov-16). Samboer er like gammel. 10pp måtte til for at spira skulle sitte. Positiv strimmeltest 9dpo (15/9, veldig veldig svak) og positiv på monitor 11dpo. Har fått termin på ulike steder 31.mai og 2.juni, så da setter jeg min egen termindato;1.juni ;)

  I dag (12dpo) kommer samboer heim etter å ha vært borte hele helga. Har mekka en liten gave som jeg skal overraske han med :) glede meg til å se hvordan han reagere :D
  ImageUploadedByBV Forum1474193624.273415.jpg
   
  • Liker Liker x 6
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  Last edited: 9 Okt 2016
 2. Ladida Flørter med forumet

  Gratulerer så mye :-D
   
  • Liker Liker x 1
 3. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  3+4 og 3+5; kvalmen har allerede slått til! Trudde ikke den sko komme såååå tili!!?! Er heldigvis bare småkvalm/uggen, så det går jo bra... :p Har hatt det på formiddagen begge dagene nå. Ømme pupper og litt småverk i ryggen. Men så lenge det et lite knøtt som har skylda, så går alt helt fint ;)
   
  • Liker Liker x 1
  Last edited: 9 Okt 2016
 4. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  Tusen takk :D e så uvirkelig!! Glede meg til vi skal bli 2 her heime å dele på hemmeligheta :)
   
  • Liker Liker x 1
  Last edited: 9 Okt 2016
 5. irry Andre møte med forumet

  Så kjekt at du endelig ble gravid :) Her kom ømme pupper nesten med en gang, og var faktisk grunnen til at jeg ble mistenksom ;) Håper du slipper mye kvalme da ;)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  Har alltid ømme puppa i dpo-land. Denna gangen kom det noen daga seinere enn normalt. Ellers så kjentes alt ut som vanlig, litt murringer og øm rygg. Var kun tempen som avslørte at det var noe annerledes denne gangen :)
   
  • Liker Liker x 1
 7. irry Andre møte med forumet

  Hadde murringer og øm rygg jeg også, men trodde det var mensen som kom. Så feil kan man ta ;) Vet du når du hadde EL forresten, eller regner du fra mens?
   
 8. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  Ja vet når æ hadde el, dag 16, så regne fra da, sia det blir et par daga "feil" i forhold til når man regne fra mens :)
   
 9. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  Ga gaven til sambo i går. Han ble ganske sjokkert :D Han så det ikke komme i det hele tatt. han trudde jo at jeg hadde fått mensen på fredag :p Han blei veldig gla, men satt ut. Litt sånn hurra og shit på en gang :D han har jo vært så rolig før, når jeg bare har sagt at det e jo dritskummelt å ska få unge, så har jo han sagt null stress. Men no så blei det helt anna, skrekkblanda fryd! Haha va så arti å se på :) og han bare utover kvelden; "e så mye tanka som svirre rundt i hodet. Kommer aldri til å få sove." Men han e jo skikkelig gla da. Det var bare så mye større enn han trudde :)
   
  • Liker Liker x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  Last edited: 9 Okt 2016
 10. Thessaniya Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Så artig ide :D
  Og gratulerer :)
   
  • Liker Liker x 1
 11. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  Takk takk :)
   
 12. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  4+0. Kjøpte ei bok om svangerskap på lørdag, og når æ leste om giftgasser/stoffer, så måtte jeg begynne å google litt. Har liksom ikke tenkt over det, men når jeg så at avgasser fra pvc, pu og teflon kan gi fosterskada, så fikk jeg litt angst! Måtte ringe legen i dag, og han syntes det hørtes bekymringsverdig ut...Grunn e at på jobb står jeg i et rom uten noe ekstra lufting, og varmer opp klær slik at giftstoffan frigis fra klærne. Så må nok fortelle hemmeligheten på jobb allerede i morra. Ville virkelig vente mye lenger, men tørr ikke ta noen sjansa, så må nok prøve å se om vi klare å endre noen arbeidsoppgava......

  Sjefen min blir nok glad på mine vegne, men han kan være litt løsmunnet. Sånn som når jeg fortalte at vi var forlova på jobb, og jeg sa at vi ikke hadde fått sagt nokka til pappa enda (ville si det face 2 face), så kom plutselig pappa innom jobb, og da begynte jo sjefen seff å bable om giftemål og bla bla bla....så e redd han kan finne på å si ting i koda liksom til kunda og sånn. Må vell bare minne han konstant på at det e superhemmelig, selv om voksne folk burde forstå det. Vi vil jo holde det for oss selv fram mot uke 12 ca...

  Bahhh ville jo ha vår lille hemmelighet for oss selv ei stund, og bare kose oss med det i tosomheten :/
   
  • Liker Liker x 2
  Last edited: 9 Okt 2016
 13. JuneMama Glad i forumet Sommerfuglene 2017

  Gratulerer så mye ❤️

  Veldig frustrerende om du ikke har en sjef som klare å holde hemmelig noe du har sagt i fortrolighet. :-(
  Men eventuelt må du bare nevne episoden med faren din og si at du ikke ønsker at det skal skje igjen. :-/
  Han er vel faktisk pliktig til å holde det du sier i fortrolig til han helt konfidensielt.

  Uansett så går nok dett bra ;-) du får heller være litt streng med sjefen.

  Lykke til med jobb og baby ❤️
   
 14. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  Ja får finne fram sintstemmen og forklare at absolutt ingen andre vet nokka, ikke familien en gang ;)
   
  • Liker Liker x 1
 15. Kånemor Flørter med forumet

  Gratulerer så mye!! :)
   
  • Liker Liker x 1
 16. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  Gikk veldig fint å fortelle nyheten på jobb. Fikk en stor god klem fra sjefen, og ho andre jeg jobber "på gulvet" med, ho begynte å gråte av glede :) Fikk veldig forståelse før at jeg må holde meg unna de giftige stoffene. Tok også kontakt med personalansvarlig, så nå tar firmaet også tak i at vi ikke har noe lufting ved pressa, så da får vi kanskje utsug også etterhvert :) Føles fortsatt litt kjipt å ha fortalt det til de på jobb før familien, men samtidig e det deilig å kunne klage på kvalme o.l. og få forståelse ;)
   
  • Liker Liker x 4
  Last edited: 9 Okt 2016
 17. Ladida Flørter med forumet

  Så bra at det gikk fint da :)
   
 18. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  7+0 i morgen. Oj hvor fort ting går nå! Men samtidig veldig sakte...Har så lyst å si til de nærmeste den fine tingen som skjer med oss nå :) Var å hilste på en liten baby i dag, bare noen dager gammel. Åååå så liten han er! Syns det er skummelt at man skal få et ansvar for et lite menneske 24/7, men gleder meg samtidig utrolig masse! Var på fjellet i går, og kjente at kroppen min er mindre utholden enn tidligere. Har virkelig måtte bruke dagen i dag på å hente meg inn. Kvalmen kommer og går. Litt metallsmak i munnen. Veldig ømme pupper. Småmurringer i livmorsområdet.
   
 19. MammaLykke90 Forelsket i forumet Oktoberskattene 2015 Sommerfuglene 2017

  Gratulerer så mye :) dette blir spennende og man kan ikke se for seg hvordan det er å bli mamma før man faktisk blir det :) den følelsen er helt fantastisk.
  Flott at du fortalte det på jobben med tanke på hva du jobbet med/rundt, det handler om helse og barnet, mens å fortelle familien handler om å dele gleden sin så de skjønner nok godt at du måtte fortelle det på jobben først :)

  Masse lykke til videre :)
   
  • Liker Liker x 1
 20. Kilikina Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna 2019

  8+1; fredag hadde jeg en ørliten lyselyserosa blødning. Ingen smerter. Har ikke vært noe siden da. Men i dag når jeg skulle på toalettet, før jeg dro på legetimen (første svangerskapskontroll), blødde jeg ganske mye, og det kom en stor klump med blod ut. Fikk skikkelig angst og ble veldig uvel. Men så hadde jeg jo da legetime rett etterpå, så slapp å gå å bekymre meg. Dro alene på timen i dag. Når jeg fortalte legen at jeg nettopp hadde blødd, så heiv han seg rundt, og vi gikk å tok ultralyd. Han spurte om jeg ønsket at han skulle hente mamma (som jobber på samme kontor) for å være sammen med meg. Men jeg takket nei. Legen min fant et lite foster og et bankende hjerte <3 åååå ble så lettet! Fikk også høre hjertelyden til lille knøtte <3 han målte sånn kjapt og målte til 8+2, så er ganske nært min beregning, så bruker bare min foreløpig :) :) :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3

Del denne siden