11895 innlegg

En tråd i 'Februar 2013' startet av MammatilDani, 16 Jan 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  Finnes ikke et fnugg av snø, var masse før jul, men så regna alt bort og etter det har det ikke vært noe... Og det synes jeg er helt greit, hater snø og vinter! Er heldigvis ikke så kaldt her da, bare -5, men det var kaldt nok hompe til butikken på krykker uten hansker... Brr... Gleder meg bare masse til sommern! Gressklipping gjør meg ingenting, det er bare kos, men huff den der snøen!!! Har store planer om å flytte til syden når vi blir gamle altså!!
   
 2. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig Sommerfuglene VIP August 2018

  Det høres ut som en fantastisk plan!
  Jeg flykter til Skiathos, tror jeg. Mye bedre klima for sånne som ikke liker vinter. :D
   
 3. MTDC Forumet er livet VIP

  Det er klart;) Men vi har nesten ingen små partier;) Har en gangsti fra huset til garasjen, og den brøyter vi så bred at vi kan ta det med skuffa;) Veldig kjekt;)
   
 4. selisa Elsker forumet


  Men da får man jo enda mer alenetid:) og mosjon:)

  Ja syns også det var gøy at de skulle beskrive alle gjestene, men at snømåking er det beste jeg vet er vel å ta litt hardt i:)
  Når skal du gifte deg?
   
 5. MTDC Forumet er livet VIP

  Så hyggelig at du også kom i dag, CC!:) Blir med deg til syden, jeg;) Liker vinteren, men vår og sommer er desisert best.. Egentlig synes jeg det er godt med noen minusgrader nå siden jeg er så varm på grunn av graviditeten.. Sist var det 30 grader når jeg var høygravid og det var helt grusomt!!:p
   
 6. Kryssedull Gift med forumet VIP Aprillykke 2016

  Åh ja jeg er enig! Glad for minusgradene når kroppen er superhot uansett :) MEN flytter gladelig til syden om et par ti år!
   
 7. MTDC Forumet er livet VIP

  Ja, det er sant, men har man en stor plass, så er det litt kjedelig å måtte ta mange runder;) Bruker ca en time på å måke her, og det er egentlig nok.. Kunne gjerne hatt litt større plass så det hadde tatt 1,5 time, men 2 blir i meste laget;)

  Jeg skal gifte meg så snart mannen gir klarsignal;) Også bør vi nok ha litt penger på bok.. Det koster jo tross alt å arrangere bryllup, og vi er ikke av dem som får sånt dekket av foreldrene:p Har vært forlovet i snart 2 år, så det begynner jo å bli på tide:p Men akkurat nå er det baby som teller, så får vi se når hun er 1 år eller 2 om vi begynner planleggingen da.. Ev kan vi vinne i lotto og ta det på sparket;)
   
 8. MTDC Forumet er livet VIP

  Helt klart godt med minusgrader, men 20-25 blir litt i meste laget også for meg;) Selv om jeg gikk i tights til jordmor i 22 minus uten å fryse:p Men rundt 10-15 hadde jeg vært fornøyd;) Er heldigvis bare meldt så kaldt ut uka, så neste uke kan det være det frister litt mer å gå ut døra;)
   
 9. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig Sommerfuglene VIP August 2018

  Du kan komme hit og ta den siste halvtimen. Tar to timer her hvis vi måker alt for hånd. ;)
   
 10. selisa Elsker forumet

  Å planlegge bryllup er så koselig:) vi brukte vel ca 120000 på vårt for snart 5 år siden og da gjorde vi det meste selv, for uten om middagen som vi hadde på et hotell som en i familien eier, det kom vel på ca 15000 tror jeg og da haddevimedkjøtt selv, og vi fikk rom til oss gratis! Jeg leide kjole og gubben lånte dress! Så det koster og gifte seg, men virkelig verdt det! Vi fikk da litt av mine foreldre og litt fra hans så tok vi resten selv! Men vi startet tidlig og planlegge så vi handlet inn etterkvart så det var ikke før etterpå at vi så hvor dyrt det ble:)
   
 11. Kryssedull Gift med forumet VIP Aprillykke 2016

  Så gøy med bryllup! Begynt å planlegge noe?
   
 12. MTDC Forumet er livet VIP

  Haha:) Ja, det hadde vært en god plan;) Hadde du bodd ved siden av skulle jeg gladelig ha gjort det;) Men er liksom ingen vits i å bruke hele kvelden og natta på kjøring bare for å hjelpe deg å måke.. Sorry altså;)
   
 13. selisa Elsker forumet

  Vi bruker også mellom en og to timer på å måke, alt etter om det er ny eller tung snø:)
   
 14. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig Sommerfuglene VIP August 2018

  Hvis du bruker hele kvelden og natta så kjører du fryktelig sakte, altså. ;)
   
 15. MTDC Forumet er livet VIP

  Det er helt vanvittig dyrt, ja.. Også blir det liksom ikke prioritert her heller.. Har snart 100.000 på sparekonto, men skal jeg være helt ærlig vil jeg heller pusse opp bad og kjøkken for de pengene enn å ha en fest:p Vi har jo all tid i hele verden på å bli gift;) Har felles barn og samboerkontrakt, så det er egentlig ingen praktiske grunner til å gifte seg:p

  Vi vurderer et år i utlandet før barna begynner på skole, da.. Og da hadde det nok vært en fordel å være gift:p Så vi får se, kanskje vi får ut fingeren om den drømmen blir virkelighet;)
   
 16. MTDC Forumet er livet VIP

  Skal jo måke også;) hihi=) og før det må jeg måke hjemme, og da tar det lang tid;)
   
 17. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig Sommerfuglene VIP August 2018

  Er bare å begynne tidlig på dagen, det. :D
   
 18. Kryssedull Gift med forumet VIP Aprillykke 2016

  Fryktelig dyrt med bryllup! Vi giftet oss i 2011, fikk heldigvis mye hjelp av foreldre, men grovt regnet ble det noe som:
  Mat+lokale: 60 000
  Kjole+utstyr: 20 000
  Dress: 8000
  Blomster: 6000
  Print/papirting: 5000
  frisør, fotograf, ringer... OG for ikke å snakke om bryllupsreisen!!
   
 19. MTDC Forumet er livet VIP

  Hvis man er hjemme, ja;) Men jeg har tenkt å jobbe litt også, altså;) hihi:)
  Helt klart! Vi kommer nok til å ønske oss penger til bryllupsreisen fra gjestene.. Mannen er fra Porsgrunn, så vi handler på porselensfabrikken hver gang vi er der så servise har vi:) Trenger liksom ikke noe flere ting heller..
   
 20. selisa Elsker forumet


  Vi giftet oss 6 mnd før første kom! Er jo en helt fantastisk dag! Og det må jo ikkebli så dyrt! Vi hadde 120 inviterte gjester og 79. Kom! Vi er spredt utover hele landet så mange som ikke kunne komme! Kjenner ei som forlovet seg og giftet seg på 14 dager, de hadde ett lite intimt bryllup med bare de nærmeste til middag og litt større fest! Vi hadde alle 79 til middag siden vi hadde så mange tilreisende:)
   

Del denne siden