100 dager

En tråd i 'Februar 2020' startet av Milliusen, 26 Okt 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mammali Glad i forumet Februarbarna 2020

  Min største angst er å glømme viktige frister som feks å søke foreldrepenger...! :p
   
  • Enig Enig x 3
 2. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Sommerfuglene Mailykke 2018 Himmelbarn Februarbarna 2020

  Ja gravidhjernen er ikke å spøke med:hilarious::bag: jeg gjør så mye rart og glemmer så mye at nå skriver jeg ned alt(men glemmer jo å skrive ned masse også):hilarious::bored::arghh: har ikke glemt legetime, men glem time som terapeuten og kiropraktor en gang. Så surrer mye.
   
 3. LightningII Glad i forumet Februarbarna 2020

  Forrige svangerskap klarte jeg å søke om feil dekningsgrad. Fikk full lønn fra jobben, så feilen ble ikke oppdaget før klagefristen hadde gått ut og NAV nektet å hjelpe. Resultatet var at vi tok ut MINDRE permisjon, for vi hadde ikke råd til 80% lønn. Har fremdeles 18 uker igjen av den permisjonen :banghead:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 4. Mamma M(i)ra Millie00 Marsboere 2020 Snøfnuggene 2018 Februarbarna 2020

  Så gøy!! Har enda et stykke igjen til det, hehe :)
   
 5. inux Forelsket i forumet

  Har også 100 dager igjen i dag. Formen er for det meste fin, men greier ikke å stå i 100% jobb selv med tilrettelegging noe jeg faktisk er ganske lei meg for. Har blitt sykemeldt i 20% inntil videre og det ser ut til at det foreløpig er nok. Kjenner at jeg raskere blir sliten enn før og bekkenet gjør tidvis vondt og kjennes stivt. :)
   
 6. Bruspulver Forelsket i forumet

  I dag har jeg 100 dager igjen :D
  Deilig at tiden går litt fortere nå. Men samtidig vet jeg ikke om jeg er klar for februar :O
   
 7. Lilipoop Andre møte med forumet

  116 dager igjen her!

  Har ikke jobbet 100% siden uke 8, var helt sykemeldt til uke 19 pga kvalme og så en fot som gikk ut av ledd.. Nå jobber jeg to halve dager med tilrettelegging (20%) og det fungerer veldig bra!

  Har et veldig fysisk tungt arbeid som også er psykisk krevende, nå kjenner jeg at jeg har dager med overskudd og gleder meg over svangerskapet istedenfor å hate livet.. Så det er vinn-vinn for alle parter :happy:
   
 8. CamillaAmalie Blir kjent med forumet

  HOLY SMOKES! runda akkurat 100 dager igjen i dag :nailbiting: har ikke vært i jobb siden august Pga jobben min ikke e forenlig med graviditet
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden