❤️❤️❤️ Jentene i Porsgrunn ❤️❤️❤️

En tråd i 'Assistert befruktning' startet av Eiddwen, 25 Jan 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Mera893 Blir kjent med forumet


  Skal på uttak imorgen fredag på morgenen:smiley-bounce015. Skikkelig spent. Var på kontroll på mandag og han legen ba meg skrive ned alle tallene han målte eggposene. Trodde aldri jeg skulle bli ferdig med å skrive ^^, Innsett planlagt neste onsdag. Herregud, er så spent, det er så nervepirrende, det er så utrolig mange følelser som bare romsterer. Har uttak imorgen på morgenen. Da jeg satte ovitrellen igår, bare brast jeg sammen. 5 min på overtid, passe stressa, for jeg fant ikke antibac med det første.
   
  • Vinner Vinner x 2
 2. Sofia87 Forelsket i forumet Assistert-jentene

  Da er vi nok der samtidig. Er skikkelig nervøs, etter et avbrutt forsøk så er jeg liiivredd for at det skal skje igjen. Håper på så gode uttak for oss begge :love7
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 3. Mera893 Blir kjent med forumet


  Krysser fingrene for det er nervøs selv. Første gangen for meg
   
 4. Sofia87 Forelsket i forumet Assistert-jentene

  Du satt ved siden av meg bak forhenget :love2Turte ikke helt å si hei :angelic::D
   
 5. Mera893 Blir kjent med forumet

  Turte ikke helt jeg heller, men ante meg at det var deg ja :D Gikk det bra? Her ble det 4 egg. Spent på telefonen imorgen. Føler meg passe øm nå altså ^^,
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Sofia87 Forelsket i forumet Assistert-jentene

  Var to andre også der så visste ikke helt før jeg hørte du sa at du hadde satt eggløsningssprøyta fem minutter for seint :D
  Jeg fikk ut 15 egg, er fortsatt helt i sjokk:nailbiting: Fått ut 3 og 5 egg på de to forsøkene før, så hadde ikke helt sett for meg 15 :woot: uttaket er det minst vonde jeg har hatt til nå, men tror det er fordi jeg fikl dobbel dose lokalbedøvelse :) Bra med mange egg, men må gå 20 dager på blodfortynnende sprøyter og er i fare for overstimulering, så ikke sikkert vi får noe innsett denne mnd. Og så er det syyyykt vondt nå:blackeye:
  Glad de ringer tidlig i dag om hvor mange som er befruktet. Å vente på de telefonene er der verste :nailbiting:
  Når fikk du innsett?
   
 7. Mera893 Blir kjent med forumet


  Innsett til onsdag, hvis jeg ikke fikk telefon på morgenen. Så vil ikke høre mer fra de før vi skal sette inn :D var så nervøs for at de skulle si at det ikke var noen av de som ble befruktet. Så jeg la meg tidlig igår for å sove vekk spenningen i huet og ømheten i magen. De ringte 8:44 idag tidlig og fortalte om 100% befruktning og alle hadde delt seg perfekt.
  Er det rart å tenke at jeg håper alle bebisene mine har det bra? :dummy::dummy1::dummy::dummy1::hilarious:

  Fikk dere befruktning også igår? Eller fryser de alle eggene dine?
   
 8. Sofia87 Forelsket i forumet Assistert-jentene

  De ringte meg 0915 i dag og sa at av de 15 de hentet ut så var 12 modne. Og 11 av de 12 hadde blitt befruktet. Så da håper jeg på at noen av de overlever til blastocyster iallefall:Heartred
  De fryser ingen egg før onsdag, da skal jeg ta blodprøve og UL for å se hvordan jeg ligger an mtp overstimulering, hvis det ser bra ut så har jeg time til innsett 1230.
  Haha, herlig at du tenker på de som bebisene dine :dummy:
  Jeg er litt skada etter alle nedturene vi har hatt på veien og er livredd for at det ikke er noe å sette inn, selv med 11 befrukta.
  Skulle gitt mye for din optimistiske tankegang :D
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Mera893 Blir kjent med forumet


  Ååh, da krysser vi fingrene for at det går veien. Men herregud, skjønner den altså. Det er jo ikke lett når man har fått nedtur på nedtur. Vi har jo ila. nesten 3 år ikke engang oppnådd graviditet, så tankene mine også har gått til kanskje det har vært noe kjemisk? Og kanskje vi bare er skikkelig mismatch :-( Dette er vår første runde, så vi har jo ikke kjent på alternativene heller. Vi legger jo så mye og store håp i disse små cellene.
  Mener å huske vi har innsett 12:45 :D
  Litt nervøs for denne fulle blæra vi må ha. Den pleier å være veldig utålmodig så sant jeg ikke står overfor en stor kjemisk behandling på jobb som krever tid ^^,
   
 10. VictoriaH Ventende August 2018 Assistert-jentene

  9-10 dager til eggløsning og det betyr ca 3,5 uke til oppstart :) Etter 4 slitsomme egguttak sist, gruer jeg meg skikkelig. Spesielt nå med 2 jobber i tillegg hvor den ene er veldig stressende. Vurderer be om hjemmekontor i den stillingen under forsøket, men det betyr også at jeg må fortelle de om forsøket. Sist visste de det fra dag 1, men av ulike årsaker hadde jeg håpt vente til jeg er godt gravid denne gangen.
   
 11. Mera893 Blir kjent med forumet


  Hvordan opplever du at arbeidsgiver tok imot informasjonen?
  Hos meg så har jeg blitt nødt til å si ifra til de jeg jobber med hver dag, for stimulering, fravær og bytting av vakter har ført til mye spørsmål om hvorfor ditten og hvorfor datten. Sjefene mine vet ikke om forsøket, og tenkte at det får komme den dagen det sitter. Veldig spent på hvordan de kommer til å reagere på situasjonen. De støtter meg uansett hva jeg gjør, det har de sagt gjennom andre type tøffe tider. Men veldig spent på dette.

  Vi er i en veldig sårbar og utsatt situasjon bemanningsmessig på jobb, har ikke råd til at folk blir syke eller borte over lengre tid.
   
 12. VictoriaH Ventende August 2018 Assistert-jentene

  Svigermor var sjefen min da, så det var en litt annen situasjon. Men venner som går gjennom det har møtt litt ulike reaksjoner - mange utelukkende positive og enkelte er lite villige til å tilpasse seg.

  I ditt tilfelle tenker jeg det viktigste er at de nærmeste vet, det er jo de som skal tilpasse seg :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. DinaD Forelsket i forumet Assistert-jentene

  Jeg jobber turnus og jeg har vært åpen om både prosessen og hva som skjer med min sjef. Tildels fordi hun da vet at jeg blir borte under noen perioder og hun har full forståelse for dette og de legger opp til at jeg deler det jeg ønsker med resterende på arbeidsplassen min. :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. Sofia87 Forelsket i forumet Assistert-jentene

  Noen som vet når de ringer om det ikke er noe embryo å sette inn? Er liiivredd for telefon her. Fersk, ikke frys
   
 15. B82 Gift med forumet Assistert-jentene ❤ Aprilbarna19 ❤

  De skal ringe innen kl 09:00 om det ikke er noe innsett!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 16. Sofia87 Forelsket i forumet Assistert-jentene

  Åååh! Fantastisk! :love7 Da krysser jeg bare fingrene for ok verdier på blodprøve og at UL ser bra ut :love7:love7
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 17. B82 Gift med forumet Assistert-jentene ❤ Aprilbarna19 ❤

  krysser fingrene med deg:Heartpink håper på mange på frys! Du hadde jo en skikkelig stor fangst denne gangen:woot: herlig
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. Sofia87 Forelsket i forumet Assistert-jentene

  Takk snille:Heartred Jaa, skikkelig storfangst :love2 Kjenner jeg har vært litt roligere denne gangen siden jeg hadde 11 istedenfor 3 befrukta. Men likevel så sniker det seg inn tanker om at det er dårlig kvalitet siden det var så mange :nailbiting:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 19. Mera893 Blir kjent med forumet

  Nå er det ikke lenge igjen. Herregud, var helt sikker på at de skulle ringe idag. Krysser fingrene for god UL og innsett :D <3 Håper du har fått sovet litt inatt. Jeg har sovet kjempedårlig selv, så mye tanker, nerver, kaos i kroppen alt på en gang.

  Hvordan føler du deg?
   
 20. Sofia87 Forelsket i forumet Assistert-jentene

  Føler meg i veldig fin form, så håper blodprøven og UL sier det samme :) Jeg våknet 0430:nailbiting: Så braaa at du heller ikke har fått noen telefon! :wav
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden