Å bli sittet i gang <3

En tråd i 'Februar 2020' startet av Bruker809chr, 5 Jan 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mammaine:) Flørter med forumet

  Heisann , jeg er usikker på hvor jeg kan finne en slik tråd innpå her . Er det noen av dere som har fått beskjed om at dere vil bli satt i gang /event keisersnitt før termin ? I hvilke uke? Og var dere med på å påvirke hvilke uke det skulle bli?

  om dere ikke har fått denne beskjeden denne gang , har dere det i tidligere svangerskap ?

  mvh
   
 2. Vbt Elsker forumet Marsboerne 20 18 Himmelbarn Februarbarna 2020

  Er satt igang ca 1 uke før termin med de 2 forrige, og kommer til å bli det igjen denne gangen.
  Noe spesielt du lurer på?
   
 3. Vbt Elsker forumet Marsboerne 20 18 Himmelbarn Februarbarna 2020

  • Liker Liker x 1
 4. Mammaine:) Flørter med forumet

  Om du feks var med å påvirke når det skulke skje?
   
 5. Mammaine:) Flørter med forumet

  Og hva var grunnen til din igangsettelse ??
   
 6. Mammaine:) Flørter med forumet

 7. Vbt Elsker forumet Marsboerne 20 18 Himmelbarn Februarbarna 2020

  Ja jeg har kunnet påvirke når det skal skje, og jeg får nok bestemme selv denne gangen også. Selvsagt innenfor termin etc.
  Jeg blir igangsatt siden jeg gikk på nesten maks overtid med første, som døde av en uoppdagelig infeksjon 1 døgn etter fødsel. Siden de ikke vet hva som gjorde at hun var så mottakelig for den infeksjonen at hun døde av den før den ga noen tegn som f.eks feber, så vil de fjerne overtid som en mulig årsak for de som kommer etter
   
  • Hjertelig Hjertelig x 5
 8. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Sommerfuglene Mailykke 2018 Himmelbarn Februarbarna 2020

  Blir satt igang i uke 37, pga at jeg hadde dødfødsel sist rett før termindato. Fikk ikke bestemme så mye med dato annet enn at jeg ble lovet å bli satt igang i uke 37 om jeg ønsket tidlig i svangerskapet pga psyken. Vet ikke om det besvarer spm dine men bare å spørre :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 9. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Januar 2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020

  Man må vell ha en grunn til å bli satt igang. For meg var det fostervann lekkasje forrige gang. Var på sjekk på sykehuset og ble sendt viderepå fødestue
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 10. Vbt Elsker forumet Marsboerne 20 18 Himmelbarn Februarbarna 2020

  Friske gravide med normal historikk og normalt svangerskap blir vel kun igangsatt om de når maks overtid så vidt jeg vet.
   
  • Liker Liker x 2
 11. Mammaine:) Flørter med forumet

  Ja , men som jeg skrev jeg har fått beskjed om at jeg vil bli satt i gang før termin.Og jeg lurte på om man kunne være med å på ikke når det event skal skje. Jeg har bla svangerskap diabetes , men også en annen historie knyttet til tidligere fødsler osv . Så har grunn
   
 12. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Hvor mye du får påvirke tidspunktet for igangsetting kan bare ditt fødested svare på. De har sine rutiner samt at det avhenger av hvorfor du skal settes igang og helse/risiko for både deg og barnet.
  I tillegg kommer faktoren med at føden skal ha kapasitet
   
  • Enig Enig x 4
  • Liker Liker x 1
 13. Minera Forelsket i forumet

  Jeg har blitt satt i gang med mine 2 første.. Og det er altså ikke bare bare. Måtte gjennom et mareritt uten like med krangling, innleggelse, tårer og diverse. For de setter ikke bare i gang for morro.
   
 14. FrkVerpesyk Gift med forumet Marsboerne2017 Februarbarna 2020

  Det skjønner jeg godt! Kan jeg spørre hvordan de to fødslene var sammenliknet med hverandre? Gikk det raskere gang nr to siden du da hadde født før?

  Håper selv på å få mast meg til igangsetting dersom lillebror ikke har kommet innen 41+0, men er spent på hvor lang tid fødselen kan komme til å ta gitt at jeg har to fødsler bak meg (men er aldri blitt satt i gang da eldste kom 42+0 og yngste kom 40+5).
   
 15. Mammaine:) Flørter med forumet

  Jeg har også blitt sittet i gang en gang før , og vet nå med sikkerhet at jeg skal bli sittet i gang igjen. Spørsmålet mitt var bare om noen visste om man kunne være med å påvirke datoen på et vis .
   
 16. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Sniker
  Det må du høre med sykehuset om. De har spesielle dager de gjerne har planlagte igangsettinger, så det sammen med når i svangerskapet de tenker at du burde føde og da mtp svangerskapsdiabetesen vil først og fremst bestemme.
  Er det noe spesielt du tenker på siden du lurer på om man kan påvirke til en dato?
   
 17. Mammaine:) Flørter med forumet

  Egentlig bare at jeg ønsker i bli sittet i gang i uke 37. Og det er pga jeg er så sliten :/
   
 18. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Jeg skjønner, det er tungt å gå gravid og særlig på slutten. Men, vil bare forberede deg på at de helst ikke setter i gang i uke 37 uten veldig god grunn fordi kroppen ofte ikke er moden, og kanskje mer fordi babyen også er mindre klar og langt oftere behøver pustehjelp når fødselen settes igang i uke 37 kontra uke 38 og senere :)
  Nå vet jeg ikke hva bestemt som gjør at du er sliten, og der vil legene gjøre en vurdering av din helse og først og fremst babyens, men det skal være tungtveiende grunner for en igangsetting så tidlig som uke 37.
  Men det er videre normalt at man med svngerskapsdiabetes ikke går særlig på overtid, de jeg kjenner som har hatt det har blitt igangsatt rett rundt termindato.
  Lykke til!
   
  • Liker Liker x 1
 19. Tekopp Forumet er livet Septembergull'17 Februarbarna 2020

  Jeg skal på kontroll (vekst) i uke 36, og mest trolig igangsettes uke 38. Tror egentlig at jeg kunne ha bedt om tidligere dato om jeg virkelig ville (noe jeg ikke gjør), hvertfall på andre siden av 37 grensa.

  Vet venninna mi fikk krangla seg til igangsettelse uke 37 fordi hun var så gåen av å være gravid med diverse plager.
  Om det er medisinsk forsvarlig kan man til en viss grad påvirke sånt, men avhenger av hvilke leger man treffer også.
   
  • Liker Liker x 1
 20. Mammaine:) Flørter med forumet

  Mange føder fra uke 37. Så derfor er det ok for min del at babyen kommer i løpet av uke 37. Og om baby må ha litt hjelp så er det ok. Jeg vil bare ikke ha en ny runde slik som jeg hadde med det andre barnet mitt, fordi at det skulle dra ut så langt som det gjorde .
   

Del denne siden