Å bli sittet i gang <3

En tråd i 'Februar 2020' startet av Bruker809chr, 5 Jan 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Ja, jeg vet ikke hva som var å dra det langt eller hva det innebærer og hva som er forhistorien din, for det kak såklart også påvirke beslutningen. Jeg sier bare hva som kan være den medisinske begrunnelsen for at de vil vente til uke 38 eller senere og at det er der vanligste. Legene bryr seg om hvorvidt babyen vil trenge pustehjelp i starten, men det veies opp mot ulemper med å fortsette svangerskapet en uke til så man bikker 38 eller senere. :)
  Du får høre med jordmor/lege hva vedkommende tenker ang igangsetting, så får du sikkert et bedre svar enn det man kan gi via forum uten å vite hele forhistorien for forrige og dette svngerskapet.
  Men sånn generelt er svaret på spørsmålet ditt at man bare i sjeldne tilfeller får bestemme selv i hvilken uke en igangsettelse skal skje. Lykke til ❤️
   
  • Liker Liker x 1
 2. FrkVerpesyk Gift med forumet Marsboerne2017 Februarbarna 2020

  Ei jeg kjenner ble satt i gang 37+0, men det var pga diabetes type 1 kombinert med hyperemesis gravidarum, da hadde hun vært inn og ut av sykehuset for å få i seg væske osv gjennom hele svangerskapet.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Minera Forelsket i forumet


  De var ganske identiske, nr 2 tok vel 1 time kortere tid hele fødselen. Men den aktive delen var over halvert i lengde.
  Nr 3 som kom naturlig derimot tok hele fødselen fra ende til slutt under 2 timer og aktiv i under 10 minutter så kan si jeg er spent på nr 4 nå
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden