Raclette

Kjøtt og kylling, mini mais, løk, brokkoli, sopp, paprika :)
 
Elg og svin
Paprika, tomat, agurk med ost under

Og så steker vi en blanding med sopp, squash og vårløk ved siden av.
 
Vi steker kylling og svin indrefilet. Av grønnsaker er det mais, paprika, sukkererter, asparges og sopp.

Så tar vi alt inne i skuffa med raclett ost oppå. :)
 
Baguetterskåret i skiver stekes, smelter ridderost under, smører på kryddersmør og heller over den smeltede osten. NAM!!
 
Vi bruker det ikke korrekt. For vi bruker somregel ikke ost.

Svin, kylling, oksekjøtt.

Og div grønnsaker etter hva vi har og har lyst på under. Ris eller bakt potet utenom...
 
Tynne, små biter, så går det fort.
 
Har alltid grønn salat med fransk dressing og baguette som forrett. Til selve racletten har vi selvsagt Racletteost, poteter, diverse skinker, bacon og pølsebiter (fra krydderpølser osv) :) har aldri hørt om noen som bruker sauser til.. osten er jo sausen?
 
Har alltid grønn salat med fransk dressing og baguette som forrett. Til selve racletten har vi selvsagt Racletteost, poteter, diverse skinker, bacon og pølsebiter (fra krydderpølser osv) :) har aldri hørt om noen som bruker sauser til.. osten er jo sausen?
Greia er at vi nok ikke er de eneste som ikke bruker ost...
Bare bruker den som en bordgrill
 
Hva liker dere best å ha på racletten? :)


Vi hadde raclette på nyttårsaften, og rester med selskap i går.

vi har:
3 typer kjøtt, svin, kylling og biff
asparges
tomat
mais
løk
sopp
løktinger
brie
camenbert
norwegia
sqasj
blomkål
bokkoli

Serverer ved siden av ris, potetbåter og ett par hjemmelagede sauser.

Setter masse div krydder på bordet så gjestene kan mixe det de vil

Min favoritt er en skive tomat i skåla under med provancekrydder og en ostebit på.
 
Har alltid grønn salat med fransk dressing og baguette som forrett. Til selve racletten har vi selvsagt Racletteost, poteter, diverse skinker, bacon og pølsebiter (fra krydderpølser osv) :) har aldri hørt om noen som bruker sauser til.. osten er jo sausen?

jeg liker både smeltet ost og saus. Snør på flesk lissom.
 
Greia er at vi nok ikke er de eneste som ikke bruker ost...
Bare bruker den som en bordgrill
Det er selvsagt et alternativ, men da er det jo ikke sånn egentlig raclette (raclette er jo navnet på osten) :) ikke at det betyr noe som helst.
 
Det er selvsagt et alternativ, men da er det jo ikke sånn egentlig raclette (raclette er jo navnet på osten) :) ikke at det betyr noe som helst.
Sant nok. Bare at selve dingsen kalles jo en raclette. Og på den bruker vi kjøtt og grønnsaker. Vi spiser ikke raclette, men lager mat på en.
 
Back
Topp