Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
Vokst opp med kalkun og multekrem det er det jeg foretrekker. Men veldig fornøyd med svigerfamilie som spiser pinnekjøtt vet ikke om de har fast dessert..
Ser at vi er litt outsidere her - vi spiser en liten forrett som varierer fra år til år. Hovedretten er sprellfersk torsk, poteter, eggesmør, bacon, gulrøtter og rosenkål. Riskrem og multekrem til dessert, selvsagt med mandel i [emoji7].
Ribbe og pinnekjøtt hos svigers, ribbe eller kalkun hos mamma, og kalkun hos oss stort sett. I år skal vi til broren min og der er det islandsk julemat, gleder meg-bayonneskinke og noen digge poteter [emoji4] og ikke riskrem som ingen egentlig liker, jeg skal lage minidesserter og tror det blir sjokolademousse med noe bringebærgreier på