Vogn

En tråd i 'November 2014' startet av Dolly85, 2 Jun 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Dolly85 Flørter med forumet Oktoberskattene 2015

  .
   
  Last edited: 19 Aug 2015
 2. gamlebyen Flørter med forumet Oktoberskatter 2014

  Den er ganske liten, men ei på barselgruppa mi har ein ganske lang unge, og ho brukte bagen til litt over 6 mnd! :) kan hende du må vera litt kreativ siste måneden, og droppe vinterposen når det blir mars/april, men det vil du fort gjere uansett..! :) Eg ville nok tenkt at det at sportsdelen ikkje er vendbar er eit større minus enn litt liten bag. Syns jenta mi fortsatt var veeeeldig lita då vi måtte bytte, og er glad for at eg kan ha ho vendt mot meg i vogna vi har... :)
   
 3. FrkFant Forelsket i forumet Novemberskattene 2014 <3 Oktoberskatter 2014

  Jeg har MB og laaaaang unge. Ikke noe problem gjennom vinteren, men måtte over på sportsdel når han var rundt 5 mnd. Syns det var litt for tidlig, så kjøpe en ekstra vogn. Byttet ikke ut MBen da, for jeg er kjempefornøyd med alt annet og skal definitivt bruke den mye fremover :)
   
 4. fisk84 Forumet er livet Novemberskattene 2014 <3 Junibarna 2019

  Har ikke den vogna så kan ikke svare på akkurat det.... Men bruker enda bagen på mi vogn og ho er straks syv mnd.... Var stor bag da...

  Hvor i landet bor du?? Sånn i forhold til hvor lenge pose er veldig nødvendig ;)

  Gratulerer forresten og masse lykke til videre :)
   
 5. Dolly85 Flørter med forumet Oktoberskattene 2015

  .
   
  Last edited: 19 Aug 2015
 6. fisk84 Forumet er livet Novemberskattene 2014 <3 Junibarna 2019

  Er nok plasser det er enda mer bruk for det ja ;)

  Kommer jo litt an på babyen også.... Noen er kalde og noen er varme av seg.... Husker ikke heilt når tid vi slutta å bruke posen, men jenta mi er varm av seg...
   
 7. 11nov2014barn Flørter med forumet Novemberskattene 2014 <3

  Jeg har MB til min lille frøken :) Hun er normal lang etter alderen, og er ca 10 kg og er 7 mnd. Vi har vært på ferie i 3 uker og trodde vi måtte bytte ut bagen til sportsdelen nå, men bagen passer akkurat (ikke noe å gå på), og da har vi easygrow vår/høstpose i den. Vi bor oppe i nord og har brukt veldig tykk vognpose fra easygrow mlm november og mai. Vi har også brukt et veldig kjekt storm/regntrekk fra Tinkafu i tillegg, for å kompensere for at bagen ikke er så dyp. Jeg har vært kjempefornøyd med vognen! Den er helt fantastisk å kjøre. Eneste ulempen er at sportsdelen ikke er vendbar. Jeg er ikke klar for å ha datteren min vendt bort fra meg og synes det er mye triveligere å trille tur når jeg kan se og kommunisere med henne. Dette skjønte ikke jeg som førstegangsforelder da vi kjøpte vognen. Så i kveld skal jeg bestille en annen lett sportsvogn, Easywalker Mosey, som har vendbar sittedel. Men tror ikke jeg er klar for å selge MBèn, den får vente til frøkna er stor nok til å sitte fremovervendt.
   

Del denne siden