Viktig å vite kjønnet?

En tråd i 'Svangerskap og fødsel' startet av Forumansvarlig Tamara, 9 Aug 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Forumansvarlig Tamara Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️

  Følte du det var viktig å vite kjønnet på babyen i magen i løpet av svangerskapet?
   
 2. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  Ja. Ikke fordi det spilte noen rolle hva det var men fordi jeg trengte å vite det for å forholde meg til den lille. Det hele føltes fjernt nok i utgangspunktet. Vi synes også det var praktisk - å handle inn, innrede barnerommet og bestemme navn. Hadde dratt på privat UL om det ikke hadde vært mulig å se det på OUL.
   
 3. Marrylou Forumet er livet It's gonna be May 2019 Julibaluba 2017

  Nei, visste allerede at den i magen var kilen under armer og ben, elsket sang, var vilter og aktiv :) stemte godt på utsiden med alt :)
   
 4. vibe Andre møte med forumet

  Nei, egentlig ikke. Mest for pappaen sin skyld. Men det var morro å få vite at jeg tippa riktig da det blir jente. Her stemte alle kjerringråd
   
 5. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Nei! Hadde ingen ting å si for innkjøp, innredning av barnerommet eller å bestemme navn. Jeg liker å kle ungen min i alle farger, og rommet er blitt jentete nok uansett etter fødsel. Og alle gaver vi har fått i ettertid har vært rosa plagg og haugevis av kjoler. Mange kjoler er ikke brukt, for det er utrolig upraktisk på en baby. Har ikke kjøpt et rosa plagg eller en kjole selv, og kan allikevel kle opp ungen i rosa fra topp til tå i en uke minst uten å vaske klær. Det er faktisk godt å ha litt andre farger enn rosa! På neste unge vil vi heller ikke vite. Det var utrolig spennende hele graviditeten og spesielt under fødselen. Jordmødrene syns det var spennende også, og jeg måtte presse på for at vi skulle få vite kjønnet. Var veldig fint å få vite det på fødestua! Anbefales!
   
  • Liker Liker x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Prinsessa- Forumet er livet Marsipanene 2019 VIP Sommerfuglene

  Jeg ville ikke det i starten , men klarte ikke vente ....så var det veldig greit å få vite kjønn med tanke på navn...også kunne man trykt kjøpe rosa ....

  Med neste så ville jeg ha overaskelse , men klarte jo ikke det da...og han bretta jo fram hele utstyret sitt.

  Men nå har jeg lovet at med nr 3 så skal jeg ikke vite.

  Jeg hadde typisk jente trekk med jenta og typisk gutt med gutt . Så derfor blir det ekstra morro å se med neste.
   
 7. Soffi23 Elsker forumet

  Det er ikke livsviktig for vår del, men når vi har muligheten til å få vite det så tidlig så vil vi selvsagt det[emoji5] Da kan man kjøpe inn litt mer av klær, tenke seg frem til navn og lage klart barnerom.
   
 8. wendyailin Gift med forumet

  Tror det var viktigere for mannen. For meg var det viktigst å få vite at ungen var frisk. Men litt lettere å diskutere navn når vi visste da. Selv om vi ikke ble enige før vi hadde møtt henne.
   
 9. Turid-Laila Guest

  Jeg liker å vite jeg da. Så om jm ikke hadde ville sett etter en gang, hadde jeg sikkert gått privat pga nysgjerrigheten [emoji849] Jeg liker ikke å handle nøytralt. Si hva en vil. Jeg liker å handle enten kjoler og dill eller skikkelig guttedill gjerne litt sixpence og den stilen. Nå ble det kjoler og dill begge ganger da [emoji39]
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 10. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Ikke sånn på død og liv-viktig, men jeg synes det er lettere å knytte meg til den lille når vi omtaler han/hun med riktig pronomen, og etterhvert ved navn.
   
  • Enig Enig x 2
 11. Sylvanas Forumet er livet Himmelbarn Sommerfuglene 2017

  Jeg var alt for nysgjerrig til å ikke vite ^^
   
 12. AnneS Forumet er livet VIP Desemberlykke2017

  Samme her :D det var ikke viktig i den forstand, men var altfor nysgjerrig :p
   
 13. VictoriaH Ventende August 2018 Assistert-jentene

  Ikke direkte for å vite et spesielt kjønn, men viktig for tilknytning syns jeg. Klarte slappe mer av og glede meg, spesielt når ting ble som det ble med fødsel.
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 14. Anine91 Elsker forumet Vi som prøver :) Assistert-jentene

  Herlighet, jeg har aldri tenkt på det mtp rosa... Jeg kan jo ikke fordra å kle opp barna i "riktig" farge hele tiden, og elsker (nesten) alle farger selv. Kanskje vi må holde det hemmelig for familien når det en gang skjer:hilarious: Tror jeg hadde byttet det meste hvis vi bare fikk blått/rosa...

  Vi er ikke gravide enda, men når vi blir det ønsker vi å vite kjønnet :) Jeg trenger ikke den overraskelsen rundt fødselen, er en person som blir lett overglad (om man kan kalle det det?). Typ, jeg får ikke sove kvelden før bursdagen min, julaften, nyttårsaften, osv. :rolleyes: Så tror det blir like greit å ha en mindre ting å tenke på...
   
  • Morsom Morsom x 1
 15. Sylvanas Forumet er livet Himmelbarn Sommerfuglene 2017

  Ja farge på klær eller noe barnerom var totalt uviktig, men å vente i flere måneder? Fullstendig umulig ^^
   
  • Morsom Morsom x 1
 16. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Det var helt ekstremt. Rosa kjoler, rosa bodyer, rosa bukser, rosa sokker.. alt rosa! Føltes nesten som folk ikke visste det fantes andre farger! Så kjøp andre farger! Strikk i andre farger! Jeg strikka grønt, kjøpte alle farger og lot alt være så nøytralt som mulig. Det er deilig å kunne kle ungen i litt andre farger enn rosa! Spyr nesten av det rosahysteriet på jentebabyer! Sjekk bare ut babybutikken på Byporten i Oslo, der er butikken delt i to farger, rosa og blått! Hvor ble det av resten av fargene liksom?
   
  • Enig Enig x 1
 17. FruFrøken1991 Forumet er livet Februar 2014 - Skjult forum Januarhula 2014 Februarlykke 2016

  Jeg syns det var viktig å vite.
   
 18. Mammaatil1 Forumet er livet Septemberhjertene 2018 Oktoberfruene 2018

  Ja [emoji28]
   
 19. Kengu Forumet er livet VIP

  Ja for meg var det viktig å vite
   
 20. Cosacita Forumet er livet

  Vi visste ikke kjønnet med begge to. Ville det skulle være en overraskelse :)
   

Del denne siden