Ventetid ED

En tråd i 'Prøver/gravid med hjelp av donasjon' startet av Palma12, 6 Sep 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Palma12 Flørter med forumet

  Blir glad for alle tips :) Har nok dessverre gått på progynova allerede før et IVF forsøk så har kjent på de bivirkningene ja :( Heldigvis ble jeg ikke så nedstemt, men fikk mye hjertebank og anklene var dobbelt så store på grunn av vannansamling :S

  Hvor lenge gikk du på Progynova?

  Gruer meg også til evt å måtte gå på prednisolon. Ser noen bruker det ved forsøk. Jeg ble veldig dårlig når jeg gikk på det sist. Antydning til måneansikt, svimmel, synsforstyrrelser og diverse.
   
 2. Palma12 Flørter med forumet

  Har du mange forsøk bak deg med egne egg?
  Har vært inne og sneket i IB tråden og så du ble gravid på første ED. Det må være en fantastisk følelse. Hvor langt er du på vei?

  Har ellers lest det meste som er på norske forum :D Vi er nok ikke veldig mange som går denne veien så er nok derfor det er så lite aktivitet.

  Samboeren min er positiv til forsøket, men har ikke samme behov for informasjon eller til å snakke om det. Jeg må derfor porsjonere det litt ut til han for å ikke snakke i hel emnet ;)
   
 3. Ellemello Flørter med forumet Assistert-jentene

  Jeg hadde mock cycle først så hadde 2 runder med Progynova. Lurer på om det var 3 uker i mock, deretter 3mnd i treatment cycle. Jeg har brukt Prednisolon under flere forsøk og aldri reagert på det annet enn at jeg blir veldig lett solbrent mens jeg står på det.

  Jeg lyktes (så langt iallefall!) på 1.forsøk ja, er nå snart 16 uker:happy: Har 8 forsøk bak meg med egne egg, gravid, men MA.

  Jeg har inntrykk av at flere enn jeg trodde går denne veien, men at færre snakker om det. Men nei, kan virkelig anbefale utenlandske fb grupper og instakontoer framfor norske. I og med at det er veldig vanlig utenfor Norge, er det også mye mer kunnskap der. Selv om det naturligvis er mye synsing der også.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden