Velkommen til Juni 2015

En tråd i 'Juni 2015' startet av Forumansvarlig Tamara, 11 Mar 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ikke i bruk Forumet er livet

  Jeg er Forumansvarlig Tamara og ansvarlig for underforumet Juni 2015

  Det er jeg som skal legge til rette for dere her inne, og hjelpe til med alt fra signaturer til alle spørsmål dere dere måtte ha om for eksempel topptråder, sletting av tråder etc.

  Ved tekniske utfordringer, tickere, og sletting av brukere kan du kontakte Forumansvarlig Tamara eller legge inn et innlegg her:Teknisk support.

  Vi ønsker å ha et godt forum her på Babyverden hvor vi tar vare på medlemmene våre. Derfor har vi utarbeidet forumregler som vi ber alle sette seg inn i. Her står det blant annet at reklame for kommersiell virksomhet og spamming, ikke er lov.

  Forumreglene finner du her!


  Vi ber om at du overholder reglene og tar kontakt med forumansvarlig eller kundeservice hvis du har spørsmål knyttet til dette. Vil også minne om at det er ulovlig å verve til Facebook. (Utdrag fra forumregler: Det er ikke tillatt å reklamere for andre forum, eller å bruke vårt diskusjonsforum for å rekruttere brukere til andre forum. Dette inkluderer spesifikke Facebook-grupper og andre sosiale medier som drar trafikken ut av forumet.)


  Jeg minner også om Babyverdens apper og at dere kan laste ned Fødselsboken og Spedbarnsboken gratis på Min side på Babyverden.

  Her finner du en oversikt over oss som jobber her på Babyverden, og hvem som har vakt i helgene

  Lykke til videre, vi håper dere vil kose dere på Babyverdens/Familieverdens forum!


  Send meg gjerne en PM hvis jeg kan hjelpe med noe :)  Vennlig hilsen Moderator Forumansvarlig Tamara
   
  • Liker Liker x 1
 2. Mirell Forumet er livet Vi som prøver :) Snøkrystallene2021❄️

  Hurra for Tamara!
   

Del denne siden