Utviklingssprang

En tråd i 'August 2015' startet av Siljeh91, 25 Des 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Siljeh91 Flørter med forumet

  Matheo blir 17 mnd den 12 januar og i følge Wonder weeks så er han i et sprang nå, det merkes for å si det sånn. Men vi sliter så fælt med å se om det er spranget eller sykdom som gjør han grinete og gir dårlig matlyst. Han trasser endel om dagen, spiser lite, blir fort sliten/grinete osv.
  Men han sliter veldig mye i matveien og med kronisk forstoppelse, er henvist til spiseteam på sykehuset og går til fast oppfølging + begynt på nye medisiner. Og oppå det hele så har han fått urinveisinfeksjon og ørebetennelse:( men får medisiner for det å.
  Bare lurer på om flere har det slik om dagen? Utrolig frustrerende med så mye sutring? Vi merker god forskjell på smerter og sutring da, så når han har vondt så får han smertestillende.
   
 2. Mija82 Glad i forumet Maiblomstene 2017

  Vi merker også veldig godt til utviklingssprang her, Julie starter gjerne noen dager før wonder weeks sier at det kommer. Hun blir myyye mer grinete og sutrete, og vanskelig å underholde. For oss hjelper det å aktivisere henne mer, så vi er ofte mer ute, drar mer til andre med barn, prøver å leke mer hjemme mens det står på. Litt slitsomt det også, men da blir det iallefall mindre sutring. Høres ut som at det er fint at dere får litt hjelp til utfordringer på siden av dette da!
   
 3. Siljeh91 Flørter med forumet

  Høres veldig likt ut som hos oss, vi skal prøve å være mer ute nå når han er ferdig med medisiner. Er litt redd for at uvi ikke skal gi seg hvis han leker for mye på bakken osv. Ja, godt å få hjelp til de andre utfordringene :) men så godt å høre også at andre også blir sånn i sprang, for det er en krevende periode når de er i det :p men heldigvis går det over :) takk for svar!
   
  • Liker Liker x 1
 4. Hverdagsmamma Forelsket i forumet

  Det er sprang her også! Hun skal helst sitte på fanget når vi spiser (pleier å være så glad i stolen sin), trenger selskap hele tiden og er veldig bestemt på hvem hun vil være hos. Hun sover også enda dårligere enn normalt. Samtidig skjer det enormt mye språklig. Nå snakker hun i setninger og er skikkelig skravlete. Veldig gøy :)
   

Del denne siden