Uro..

En tråd i 'Juni 2021' startet av Nordlandsjentan, 1 Okt 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Juniivfspire Flørter med forumet JuniJubel2021  Kjenner meg veldig godt igjen. Her har jeg hatt 3 SA og 3 MA. De 3 SA og den 1 MA hadde jeg tilbake i 2011/2012 da jeg prøvde på mitt første barn. Det som fikk meg gjennom da var at jeg ble "lett" gravid og kom fort i gang igjen etter at jeg hadde mistet. Nå når det er barn nr 2 og en god del år senere så har jeg også oppdaget at nå blir jeg ikke lett gravid heller. Så enda mer hindringer...
  Ble gravid des/jan 19 og mistet i feb 19, ble så ikke gravid igjen før des/jan 20 for å så miste i feb 20. Begge to var MA. Nå har jeg blitt gravid med ivf og er jo egentlig takknemlig og ekstremt lykkelig bare for å være gravid, men så er det denne snikende uroen om at ting kommer til å ende dårlig. MA er jo absolutt værst da man ikke får noen forhåndsvarsler.

  Har ikke sånn veldig mange tips og tar i mot tips selv.. hehe. Men jeg prøver å tenke positivt, jeg prøver å gjøre noe hver dag som jeg ser glede i (noe som er bare for meg). Prøver generelt å stresse ned, men det er ikke lett.

  Jeg målte hcg hos legen når jeg var 4 uker på vei. Da så jeg to rosa prikker på papiret når jeg var på do. hehe. Å då var tilbakemeldingen om at hcg hadde en fin stigning. Nå har jeg booket en tid hos legen på torsdag for "svangerskapssamtale" rett og slett bare for å prate litt om bekymringene mine. Mulig jeg spør om å måle hcg da også :) Nå er jeg 5+3. Har TUL på Ivf klinikken når jeg er 7+1. De gangene jeg har hatt MA har utviklingen normalt stoppet mellom uke 6 og 8..
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 2. Milla_mor Elsker forumet Vi som prøver :) JuniJubel2021 Julegavene 2019

  Jeg er også urolig. Har hatt en blødning og en del brun spotting i en hel uke nå. Det gjør meg nervøs selv om jeg har god HCG stigning og har vært på en TUL hvor alt sto bra til. Er urolig selv om jeg hadde blødninger forrige svangerskap og det gikk bra. Tror det er ganske naturlig å kjenne på redsel de første 12 ukene. Man vil jo bare at alt skal gå bra :Heartred Krysser fingrene for oss alle :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 3. Mamma til T&T Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Jeg uroer meg over at jeg kjenner på ømhet/hoven og litt trykk i underlivet, noen andre som har det slik, er det normalt..??? :sorry:
   
 4. Løveunge Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Kjenner også en del på uro om dette skal gå bra. 4 år med forsøk, både på egenhånd og mange mislykkede IVF forsøk måtte til før vi endelig nå lykkes. Klarer ikke helt å forstå det og redd for å glede meg for mye.
  Men vi får bare krysse alt vi har og håpe dette går veien for oss alle :Heartpink
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
 5. CJ21 Betatt av forumet JuniJubel2021

  Jeg kjenner også på uro og engstelse om dagen. Hadde MA i juni, og fikk vite det i uke 10. Dette var en tøff beskjed å få når man gledet seg til privat tidlig ultralyd. Denne gangen er jeg henvist til ultralyd, om litt over en uke, og kjenner veldig på at jeg gruer meg til den. Redd for å få samme beskjed igjen, og ja... mye tanker og bekymringer. Men virker som det er flere her med samme tanker, håper det går bra for oss alle:Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. ElskerJesus♡ Elsker forumet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 2021 ♡Julekulene 2021♡

  Ja kjente mykje på det mellom veke 6 og 8, følte det var veldig ulikt andre graviditeter, men er nok berre livmora eg kjenner bedre etter 4 graviditeter :) kjenner det innimellom enda, men før var det så og sei konstant..
   
 7. Mamma til T&T Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Åhh, så godt å høre, jeg er inn i min 7 uke, har to barn fra før, og har faktisk 6 graviditeter bak meg... Bare to som ble gjennomført... Godt å høre noen andre som også har det slik og at det er normalt :);)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 8. Junimamma2021 Flørter med forumet

  Jeg går også rundt å er engstelig. Kjenner etter murringer og sjekker flere ganger om dagen etter blod. Mistet i uke 8 i begynnelsen av august. Embryoet stoppet i uke 6. Det startet første med litt murringer som gikk over i spotting. Deretter litt mer før jeg måtte få hjelp på sykehuset til å avslutte det. Håper jeg klarer å slappe av etter uke 8 om jeg ikke har merket noe til da. Jeg vil nyte og slappe av istedenfor:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 9. Mamma til T&T Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Jeg er helt likens, men vi må nok bare tenke at det er større sannsynlighet for at det faktisk går bra enn andre veien.. Jeg skjønner at det er vanskelig fordi jeg også uroer meg og sjekker papiret hver gang jeg er på do, ellers også faktisk... Men jeg prøver og trøste meg med at det at det det er større sannsynlighet for at dette går bra, :Heartred
   
 10. Fra2til3 Gift med forumet JuniJubel2021

  Kjenner meg igjen i nesten alt dere skriver her. Sliter veldig med å ta det inn over meg at vi faktisk er gravid nå. Har nesten ingen symptomer enda heller så det gjør jo ikke saken noe bedre:hilarious:

  Vi har kun erfaring med at det ender i SA, så jeg tar meg selv i å tenke at hvorfor skal det gå bra denne gangen? Jeg håper den uroen roer seg om alt går fint fremover og at jeg klarer å nyte graviditeten noe:)

  Jeg tenker at om jeg får se/høre ett bankende hjerte på TUL så kanskje det roer seg, men jeg kjenner meg selv såpass at jeg kommer nok til å være urolig fortsatt. Alle gangene har vi fått høre ett bankende hjerte så det gir meg ikke helt roen.
   
 11. Babydrøm94 Blir kjent med forumet JuniJubel2021

  Jeg føler virkelig med deg! Selv er jeg førstegangs gravid, og er i uke 6+6 nå. Livredd for spontanabort. Så og si det eneste jeg går å tenker på, men prøver å ikke stresse og lytte til kroppen med tanke på hvile etc
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Fra2til3 Gift med forumet JuniJubel2021

  Ikke noe godt å tenke så mye på det. Men er vanskelig å la være så jeg skjønner deg så godt! Sjekke etter blod hver eneste gang man er på do... Jeg håper det går over for oss og at alt går fint:Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Bkno8343910 Andre møte med forumet

  Know the feeling... Mista i starten av juli i uke 8. Er nå 7 uker og teller ned dager til uke 12!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. :)Solsikke:) Forumet er livet JuniJubel2021 Desemberskattene 2014 Januarlykke 2019

  Imponert dere har klart å stå stødig i sammen det er litt av en utfordrende reise
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 15. Nordlandsjentan Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Har hatt en fin og rolig periode med tanke på uro. Men idag har den igjen slått til, uten noen grunn. Bare kommer over meg å skaper en enorm indre uro. Det er så slitsomt.
  Skal på TUL om 8 dager, kanskje det er den som skaper uroen i underbevisstheten min...
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 16. Mamma til T&T Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Kanskje, men også hormonene kan spille oss et puss, men mye tanker og følelser på en gang :Heartpink
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden