Umettelig energi

En tråd i 'Januar 2020' startet av Hønemor87, 30 Nov 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Hønemor87 Gift med forumet Januarlykke 2020

  Jaja så var den epoken i gang. Pleier alltid å komme noen uker før fødsel. Hvor alt skal skje på en gang. Og hodet vil mye mer enn hva kroppen orker. Energien som egentlig har vert på bånn hele svangerskapet er nå på topp og jeg klarer å gjøre alt annet enn å roe ned. Flere som føler seg truffet? Bekkenet straffer meg hver kveld men klarer likevell ikke stoppe.
   
 2. FruFranzen Elsker forumet Septemberlykke 2015 Januarlykke 2020

  Kjenner meg igjen i at hodet vil mer enn kroppen orker, men det stanser der - er helt tom for energi de fleste dager og sitter/ligger mest og irriterer meg over alt jeg ikke får gjort :p Men jeg er kanskje litt kortere på vei enn deg? Hadde vært ok med et lite oppsving sånn rett før jul, for eksempel :D
   
  • Liker Liker x 1
 3. Bokelsker Elsker forumet Januarlykke 2020

  Jeg kjenner meg også veldig igjen at hodet vil mer enn kroppen orker, men her orker kroppen dessverre lite. Jeg forsøker å gjøre litt hver dag, og sakte, men sikkert, får vi unna det meste. Jeg er egentlig en energisk person som hater prokrastinering, men nå må jeg bare leve med at ting tar tid.
   
  • Liker Liker x 1
 4. Hønemor87 Gift med forumet Januarlykke 2020

  Tror jeg er den i gruppa med sist termin :arghh: har termin 31.januar. Men jeg har to prematur og blant annet trangt bekken/svangerskapsdiabetes så blir nok å gå max til uke 36-37 for min del :( selv om legene sier det ikke er realistisk pga veldig mange faktorer som gjør til at jeg føder tidlig så er der ett lite håp om å nærme seg godt ut i januar. Derimot kjenner jeg på kroppen at noe har endret seg siste dagene/uken uten at jeg heeelt klarer å sette fingeren på hva. Så skal bli godt med jordmorkontroll med ultralyd på tirsdag :)
   
 5. Hønemor87 Gift med forumet Januarlykke 2020

  Ja skal ikke være lett dette når kroppen vil mer. Jeg gjorde masse av det jeg har tenkt på lenge i dag. Og det kjenner jeg ryggen min straffer meg for nå :arghh:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. ~Ønskebarn17&19 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Julegavene 2019 Desemberlykke2017 Assistert-jentene

  Sniker- kjenner meg veldig igjen.. vil SÅ mye men MÅ slappe av. Vet jo at noe kan skje for hver dag og "plutselig" våkner jeg med rier og da er det greit å være uthvilt. (Så langt det lar seg gjøre) jeg prøver å fordele oppgabene ut over noen dager og gjør det som gir meg mest ro i sjela hver dag. Feks tømme bodd,vaske klær og ha det ryddig og rent generelt. I tilfelle fødsel og behov for barnevakt
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Buzi Andre møte med forumet

  Send litt energi hitover, er du grei! ;) Det trengs! Har så mye jeg har lyst til å gjøre, men så fort jeg setter i gang, sier ryggen, bekkenet, kynnerne eller rett og slett energien stopp. Hodet vil, men ikke kroppen. I dag skulle det vaskes og ordnes, og jeg har gledet meg i ukesvis til å begynne julepyntingen. Eneste jeg har orket å gjennomføre er å ta av alle trekkene på putene i sofaen, sette frem adventslys og rydde litt. Mannen gjør (nesten) alt jeg ber om, men det blir ikke helt det samme som å kunne pusle og stelle i stand julekos selv. En oppsving før jul hadde gjort seg, ja!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Bokelsker Elsker forumet Januarlykke 2020

  I går tok mannen min med storebror på handletur på senteret og parkerte ham i lekelandet der en time. :p Og så gikk de på kafé sammen. Da fikk jeg tre timer for meg selv som jeg brukte til å (veldig sakte) få på plass adventsbrikker, adventsstake, stjerner i vinduene, juleserviset i skapet (etter en runde i oppvaskmaskinen), adventskalenderne på plass og litt ordning og reda i 1. etasje. Resten av dagen måtte jeg sitte med varmeflaske i korsryggen pga. de vante korsryggsmertene, men også en bekkenlåsning på venstre side. Jeg kjenner at det likevel var verdt det. :Heartred
   
 9. Bokelsker Elsker forumet Januarlykke 2020

  Huff, det hadde jeg ikke tenkt på engang, at plutselig må vi be foreldrene mine (plan A) eller en venninne som heldigvis bor i borettslaget (plan B) om å komme hjem til oss på kort varsel og da bør huset se noenlunde presentabelt ut. :p Jeg fødte raskt med storebror, så jeg vet ikke om vi får så mye tid til å shine noe når riene starter – og ikke tror jeg vi kommer til å prioritere det, heller. :D Men det er jo greit at toalettet er rent og det ikke er helt bomba, da. :p Godt poeng!
   
 10. Hønemor87 Gift med forumet Januarlykke 2020

  Skulle gjerne gjort det :) men i dag har energien vert bort i mot 0.har hatt vonde sammentrekninger i 3-4 timer som endelig har roet seg. Og med bekkenløsning fra helvete så synes jeg virkelig jeg får straffen for alt jeg gjorde i går...
   
 11. ~Ønskebarn17&19 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Julegavene 2019 Desemberlykke2017 Assistert-jentene

  Ja, sant! Og ikke minst sånn, om vi har sett TV/serier og spist digg så trenger ikke alt det ligge og flyte liksom! Eller skittentøy. Jeg pleier å shine på morgenen men hva om noe skjer før den tid liksom!:hilarious:
   

Del denne siden