Tvilling-tråden

En tråd i 'Svangerskap og fødsel' startet av Hoffsa, 31 Des 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Frk. Lost Forelsket i forumet Febbisbebbis'18

  Jeg ville lagt fødebag i bilen, evt med på kontroll ja. Men feks ammepute og babynest etc kan vel noen hente/levere senere om du trenger? Hadde bare halvpakket bagen og vannet gikk på kontroll helt ut av det blå (34+5), og synes egentlig alle jeg har lest her har fått tidlig.. så var ikke så mye jeg egentlig hadde behov for under selve fødselen men de første dagene etterpå måtte diverse folk og mann frem og tilbake og hente glemte ting, litt stress (toalettsaker, ammebh, klær til meg og mann evt, etc).
   
  • Liker Liker x 2
 2. Frk. Lost Forelsket i forumet Febbisbebbis'18

  Har emmaljunga double viking men ikke prøvd ut enda :p vet mange sverger til (svindyre) bugaboo :)
   
 3. Frk. Lost Forelsket i forumet Febbisbebbis'18

  Samme her! Nå fødte jeg 34+6 og var forberedt på litt små babyer, men trodde de knapt ville regnes som premature.. visste heller lite om skillet mellom fødselsvekt over/under 2500 gram. Vi fikk en av hver og det er stor forskjell ifht både utvikling, amming, kontroller og medisin etc. Tenkte 34 var så «safe» (på mange måter er det også det) men ingen forberedte meg på at de ville trenge sonde f.eks. som her er rutine på så små, og ammeproblemer pga vekt. Ingen som nevnte noe særlig på tvillingkurs heller.. Akkurat nå er det jo ikke noe stress med det at de er tvillinger men at de er premature! Kurset anbefalte også at far jobbet under sykehusperioden. Anbefales altså ikke ved to premature kan jeg si.. og forventet ikke så dårlig opplegg/tilbud for mannen på sykehus, som er noe av det som har tært mest på oss!
   
 4. AstroNautet Elsker forumet MayDay2021 Assistert-jentene

  Jeg er enig med frk lost. Du trenger ikke ta med alt i bilen. Vi fødte uke 33+0 og de første 1.5 ukene lå barna uten klær i sånn halv-kuvøse ting. De var så små at surrede håndklær ble nestet dems. De fikk alt de trengte på nyfødtintensiven. Vi måtte hjem og hente klær til oss. Joggebukse og slippers er "uniformen" blant nfi-foreldre.
   
  • Liker Liker x 1
 5. AstroNautet Elsker forumet MayDay2021 Assistert-jentene

  Ja, er et litt annet liv med premature. Ingen hadde forberedt oss heller på at det kan skje pustestans etter en stund, så to uker etter vi forlot nfi, da barna var 38+0 så fikk datteren vår pustestans på natten og måtte innlegges i to døgn. Var utrolig flaks at kona mi var våken og tilfeldigvis så at hun veivet desperat med armene i stillhet, helt blå [emoji22] De neste to mnd sov vi på skift og var våkne med dem døgnet rundt.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Me87 Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Assistert-jentene

  Har Basson baby duo twin. Kan snus begge veier, smal (74,5 cm) og godå trille. Mye rimeligere enn de vanligste vognene emmaljunga double viking og bugaboo donkey.
   
 7. Minimoni Prøver på nr 1 Novemberlykke 2015

  Takk for tips:) ja da tar jeg med fødebagen på mandag hvertfall.. har ikke begynt å pakke noe til meg selv enda, bare til jentene [emoji16]
  Så får mannen hente evt Ammepute, babynest å fikse bilstoler senere. Blir jo lengre på sykehuset med 2 enn med 1 ja.
   
 8. Frk. Lost Forelsket i forumet Febbisbebbis'18

  Uff fy søren så ekkelt!! Såå bra dere så det og det gikk bra! Blir helt uvel av tanken :( det har ikke jeg heller tenkt på, og det er så mye annet som skjer så kommer nesten ikke på at slike ting også kan skje :(
   
 9. Bubbly ønsker meg en liten skatt Assistert-jentene

  Helt enig på alt du skriver! [emoji1360]
   
  • Liker Liker x 1
 10. Bubbly ønsker meg en liten skatt Assistert-jentene

  Vi har tfk twin adventure. Den er litt stor og klønete å få inn og ut av bilen, og fyller hele bagasjen. Men på trilletur er den god syns jeg (har jo ikke noe å sammenlikne med da). Baggene kan gjøres om til «stoler» mot deg, før de er helt klare for sportsdelen som kun kan vendes fremover. Kanskje litt liten plass til stæsj under vogna, men den er tung nok å dytte fra før med to babyer oppi, og man kan jo henge på en stor stelleveske [emoji5]
   
 11. AstroNautet Elsker forumet MayDay2021 Assistert-jentene

  Ja, det var verste opplevelsen i våre liv [emoji22] Ekstremt takknemlige for at alt gikk bra [emoji173] Nå nyter vi bare all tiden med dem [emoji7] Tross at det er slitsomt til tider så er det også veldig kos!! [emoji5]
   
 12. Bubbly ønsker meg en liten skatt Assistert-jentene

  Spørs hvor langt unna sykehuset du bor. Jg hadde ikke med noe på kontrollen da jeg ble lagt inn i uke 33, men sambo kjørte hjem og henta fødebagen og BBHugMe samme dag (bor 15 min unna). Vet ikke om du trenger Babynest. Men BBHugMe var jeg glad for at jeg hadde med! Hvor skal du føde?
   
 13. Me87 Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Assistert-jentene

  Jeg var på kontroll 36+4, og hadde ikke med fødebag. Ble litt sjokkert når de ville legge meg inn :p . Fikk heldigvis permisjon til dagen etter, så fikk dratt hjem og pakket med meg ting. Fødte 37+0.
  Jeg synes det var supert å ha med bbhugme på sykehuset, og brukte den både før fødsel, under fødselen, og etter fødsel - både til å støtte opp i senga, og til amming.
   
  • Liker Liker x 1
 14. Minimoni Prøver på nr 1 Novemberlykke 2015

  Uten trafikk er det ca 35-40 min å kjøre.. så er jo overkommelig[emoji5] men tar nå bare med meg fødebagen incase.. så får han hente resten senere evt[emoji4] 15 min unna var ikke langt, heldig da!!
   
  • Liker Liker x 1
 15. Minimoni Prøver på nr 1 Novemberlykke 2015

  Skal føde på Riksen!
   
  • Liker Liker x 1
 16. Minimoni Prøver på nr 1 Novemberlykke 2015

  Ja man vet jo aldri.. tror jo ikke at jeg skal føde nå jeg heller men... Har jo blitt fortalt at alt skje nå fremover[emoji51] flaks du fikk permisjon da og fikk pakka hehe. Hvor lenge siden er det du fødte?
   
  • Liker Liker x 1
 17. Me87 Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Assistert-jentene

  Mine jenter er nå 16 mnd. :)
   
  • Liker Liker x 1
 18. Minimoni Prøver på nr 1 Novemberlykke 2015

  Har noen her erfaring med Bugaboo stelleveske til Bugaboo donkey? Prøver å finne en som er enkel og grei, men nok plass i[emoji5]
   
 19. lørdagsbarn Glad i forumet

  Nei, men bruker den ryggsekken mange har fra eBay/wish. Masse plass! Kan ikke henge den på vogna, men har hørt at man ikke skal henge stelleveske på Bugabooen uansett? [emoji848] Vi bruker og den fra Kiwi som reservebag [emoji846] Veldig grei :) Den ligner faktisk en del på den ene til Stokke fant jeg ut i dag, og Stokke sin kosta jo 999,- [emoji85]
   
 20. Minimoni Prøver på nr 1 Novemberlykke 2015

  Ja har sett på den og vurderer den litt også.. men ønsker en som kan henge på vogna også særlig på sommeren når det er varmt.. kan det ikke funke om man kjøper kroker til å henge den på tror du?
   

Del denne siden