Heisann damer Noen som har noen gode tips til mat man kan ha med seg på nattvakt??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Heisann damer Noen som har noen gode tips til mat man kan ha med seg på nattvakt??
Tusen takk Da fikk jeg litt inspirasjon til nattaNøtter, salat, yoghurt med musli, cottage cheese, knekkebrød.
Oj den så utrolig god utLavkarbo pai
Lavkarbo pai
Lavkarbo pai
Oppskrift?
Idag ble det tacosalat med hjemmelaget guaccamole og salsa. Så digg pluggen på 13 mnd grisa og kosa seg også
Haha bilde tok jeg dessverre ikke, men: hjertesalat, cherrytomater, agurk, paprika, mais, fetaost. Også kjøttdeig stekt i tacokrydder. Ikke laget kryddrblanding ennå. Men blir å gjøre det etterhvertVi krever bilde og hva du har i salaten
Haha bilde tok jeg dessverre ikke, men: hjertesalat, cherrytomater, agurk, paprika, mais, fetaost. Også kjøttdeig stekt i tacokrydder. Ikke laget kryddrblanding ennå. Men blir å gjøre det etterhvert
Har oppskrifter, men kjør på. Kanskje den er bedre?Mannen lager egen krydderblanding! Jeg kan be ham om oppskriften om du vil?
Så lite digg ut
Min synding idag Hadde 100 g mindre sukker enn oppskriften sier, rettferdiggjør det med det
Så lite digg ut
D sier jeg og!!
PaibunnOppskrift?
Paibunn
2 dl havremel
1,5 dl grovt mel
1/2 boks kesam, ca. 150g
1/2t salt
Litt vann
Start med å sette ovnen på 200 grader.
Bland alle ingrediensene til paibunnen, men vent litt med vannet og ha oppi litt og litt om det er behov. Deigen er ferdig når den er fast og fin.
Smør den deretter ut i en smurt pai form eller en mindre ildfast form.
Stikk hull på hele pai overflaten med en gaffel før du steker den midt i ovnen i 15 minutter.
Paifyllet
Eggeblanding
2-3 125g laksefileter i terninger
5 egg
1,5dl melk
1ts salt
1ts oregano
1 hvitløksfedd, finhakket
-------
Paprika, sopp, løk,
paprika
Bland sammen alle ingrediensene til eggeblandingene.
Når paibunnen har stekt i 15 minutter tar du den ut av ovnen og legger lakseterningene spredt utover før du heller over eggeblandingen og deretter legger over hakket løk, paprika og sopp.
Stek paien deretter igjen i ca. 35 minutter, men den kan også stå litt lenger om det er behov for det.
Paien er ferdig når eggeblandingen er fast.
Ha gjerne over litt revet ost mot slutten av steketiden.
Server med en frisk salat.
Dropp laksen så har du en vegetarmiddag
Nam, så utrolig godt ut Må teste ut sånn i mårraVis vedlegget 132543
Kvelds. 138 kcal