Symptomtråd

En tråd i 'November 2020' startet av sof_91, 14 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. NR93 Flørter med forumet

  Er også 10+0 i dag :D har merket at puppene har blitt pittelitt større. Hadde litt ømme pupper en periode men ikke nå lengre. Har ikke hadd kvalme/oppkast, ikke halsbrann, ikke problemer med bekkene. Har merket at jeg har vært ekstra trøtt og sovet mere enn normalt. Kjenner ikke at jeg er gravid og føler meg egentlig piggere enn noen gang :wideyed: før graviditeten slet jeg veldig meg smerte i hofter, rygg og nakke (slitet i flere år). Ingen leger som klarer å finne ut hva smertene kommer av. Men alt det er borte nå, så kanskje det er å gå gravid som er løsningen :p:eek:

  Men tror ikke du skal bekymre deg så mye, har selv vært litt bekymret for at noe er galt fordi jeg ikke har alle symptomene. Men som andre sier, vi er nok veldig forskjellige :joyful:
   
  • Liker Liker x 1
 2. Baby snart? Gift med forumet Novemberlykke 2018 Himmelbarn Novemberlykke 2020 Assistert-jentene

  Jeg har ikke ømme pupper. Synes de er som før. Alt var i orden 8+0 i hvert fall her. Forrige svangerskap var puppene veldig ømme.
   
 3. Ellakove Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  :confused005

  Eg og er 10+0 i dag, og eg har mista alle gravidsymptomene mine bortsett i frå ømme bryst.
  Har hatt fleire veker med intens kvalme og brekninger, men var plutselig heilt bra igjen i går :confused005
   
 4. LilleS1 Guest

  Har ikke hatt symptomer de siste 3-4 ukene. Er 12+3 nå. Prøver å ikke bekymre meg men merker det hadde vært greit med litt kvalme eller ømme bryster nå!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden