Symptomer

En tråd i 'Mars 2016' startet av Håp2016, 15 Jul 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Håp2016 Elsker forumet

  Hvilke symptomer har dere?
  Jeg har ikke særlig mange egentlig. Sliter veldig med irritert tarm etter at jeg ble gravid, fører til mye intens magesmerte og mye luft, men utenom det så føler jeg meg bare veldig rolig, har litt ømme bryst, trykk nederst i magen, trøtt/ fort sliten og ekstremt sulten hele tiden.
  Jeg er i uke 5+2 (tror jeg) :)
   
 2. Kosemutter Elsker forumet Marslykke 2016

  Har litt mensmurringer, og har følt meg litt uvel innimellom. Ellers lite symptomer. Hadde lite symptomer forrige svangerskap også :)
   
 3. Skillz Gift med forumet

  Her er jeg oppblåst med treig mage, ømme bryster og sykt vonde nippler. Kvalm av og på, noen dager mer enn andre og at jeg er mer trøtt enn vanlig... Gleder meg til andre trimester :p:rolleyes: da blir det heldigvis bedre :D
   
 4. Positiv treningsfrøken Flørter med forumet Marsboerne2017

  Har veldig lite symptomer jeg også.. Engster meg egentlig litt over at det er så lite.. Men jeg har ganske ømme bryster, eller til tider veldig vondt nederst i ryggen og veldig trøtt/ sliten :) jeg er 5+6 :)
   
 5. Litjlointa Forelsket i forumet

  Hei dere.
  Nå i natt våknet jeg med skikkelig menssmerter... Trodde jeg. Jeg var flere ganger på do, men det kom ingenting. La meg på siden i senga og det rumlet skikkelig. Måtte løpe på toalettet og hadde diaré.
  Er i uke 5. Noen som har hatt lignende ? Det kom helt brått på !

  Jeg jobber også til sjøss, og det har vært en del bølger og bevegelse i båten i dag. Valgte å ikke ta postafen, så var veldig uggen før i dag. Svett og svimmel !
   
 6. lykkelise<3 Forelsket i forumet

  Jeg er i uke 5, har ikke noen intense symptomer, men som deg har jeg ømme bryster og trykk nederst i magen. Har hatt noen dager der jeg har vært så trøtt at jeg har måtte legge meg å sove (jeg er vanligvis full av energi :p). Også har jeg litt stikk nederst i magen.
  Men leste at kvalmen kommer i uke 6 for de fleste :)
   
 7. Arielda Flørter med forumet

  Idag er jeg 6 uker og ingen antydning til kvalme enda! Igår kveld strakk og styrte det i magen og idag er jeg overbevist om at boobsa er litt større :eek: er det mulig at de vokser allerede?
   
  • Liker Liker x 1
 8. Lillenurk93 Elsker forumet Marslykke 2016

  Heldig du e som ikke har blitt kvalm alerede, begynte i uke 5 hos meg, men føler selv att boobsa e blitt litt større :-O e 6+5 idag :)
   
  • Liker Liker x 1
 9. Nienna. Forumet er livet Marslykke 2016

  Mine har blitt større allerede :p er 5+2 og bh'en passer ikke :p går rundt med sports-bh :p
   
 10. Arielda Flørter med forumet

  Så morsomt at ting skjer så fort! Drar til Hellas om et par uker. Mulig jeg må kjøpe ny bikini før den tid da :p
   
 11. Bolleovnen Gift med forumet Marslykke 2016

  Jeg har utrolig vonde pupper, har hatt det siden 7-8 dpo. Den siste uken har de blitt større, noe mannen, til sin store glede, har merket seg :p Merker lite til kvalmen foreløpig, men litt uvel innimellom. Magen er treg og oppblåst, hjelper lite at jeg er i Spania med mye lyst brød. Jeg er bare 5+2 så det er ikke mulig at magen har vokst allerede, men den er altså kjempestor! Ser skikkelig gravid ut :eek: Flere som sliter med at magen eser ut alt for tidlig?
   
 12. Arielda Flørter med forumet

  Jeg er frustrerende trøtt idag, men vet ikke om det er pga graviditeten eller bare veldig passivt ferieliv :p
   
  • Liker Liker x 1
 13. spirelitens Februar 2014's Miss Kokk <3 Tilgangsansvarlig Februar 2014 - Skjult forum Marslykke 2016 VIP

  Merker at det er noe rart med kroppen ja. I forrige uke (før jeg fikk positiv test) hadde jeg mye stikkinger i underlivet. Nå er det mye murring. Kjenner det litt i puppene. Kroppen er generelt rar :) merker det mye bedre denne gangen.
   
 14. Lego Forumet er livet Marslykke 2016

  Ømme pupper, men ikke så ømme som forrige uke, sitter mer i kantene på en måte.. Trøtt, men sliter med å sove på kveldene. Merker også at jeg har kortere lunte
   
 15. Nienna. Forumet er livet Marslykke 2016

  Jeg har det også slik. Er full av luft. Har bare gått rundt i løse tights og topper den siste uken egentlig. Det hjelper på kvalmen når magen får god plass å boltre seg på :p haha. Føler meg smellfeit :p
   
 16. Bolleovnen Gift med forumet Marslykke 2016

  Huff, haha ja er helt håpløst :p Det verste er at jeg føler meg ikke full av luft heller, hverken promper eller raper (heldigvis) :rolleyes: Bare skikkelig tjukk i magen :p
   
 17. Nienna. Forumet er livet Marslykke 2016

  Jeg både promper og raper :p haha! Stakkars mannen går snart på veggene :p
   
  • Liker Liker x 1
 18. Salvia Forumet er livet VIP ❤️ Augustlykke 2020 ❤️ Julibarna2014

  6+5. Mye luft i magen, og trøttheten og kvalmen kommer sigende nå. Slapp kvalmen sist, så det var skuff. Er ikke helt sikker på om det er graviditeten eller at både jeg og sambo er i dårlig form etter ferien, håper på det siste.
   
 19. CasiopeiA Forelsket i forumet

  Bekkensmerter, stikninger i lysken og overveldende tretthet. 5+4 i dag.
   
 20. FrøkenAngst Glad i forumet

  6 + 5 i dag. Ømme pupper, luft i magen, ekstremt trøtt, litt vond korsrygg, murringer fra tid til annen og absolutt ingen kvalme!! :)
   

Del denne siden