Sykehuset Østfold, Fredrikstad

En tråd i 'Fødesteder i Norge' startet av Babyverden, 23 Nov 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Me&mini Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 *Aprilbaby 2018* * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  Har snakket med dem nå, og de har omvisning i grupper på 5 par;)

  Siden jeg har termin i fellesferien så har jeg ikke noe annet valg enn B3, men får en omvisning på alle avdelingene uansett:)
   
  Last edited: 19 Mai 2015
 2. Bkno3160672 Andre møte med forumet

  Jeg har også termin i fellesferien. Men heldigvis er dem andre to avdelingen barsel"hotel" :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. Me&mini Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 *Aprilbaby 2018* * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  Ja, var vel det jeg fikk beskjed om og:)
   
 4. Oppdatert informasjonslink
   
 5. Ønskedrøm2018 Andre møte med forumet

  Noen som har nyere erfaringer med fødsel her? :)
   
 6. Mammatil1.2018 Flørter med forumet

  Fødte i førsten av mai. Vi kom inn på fødeavdelingen midt i vaktbyttet, og ble satt på et rom med ctg. I løpet av en times tid var flere innom og sjekket med oss. Så sa jeg at jeg bare måtte inn på et føderom, og få no smertestillende, og babyen var stresset med høy puls, så ble lagt inn med en gang. Enda godt for det var 8cm åpning:laughing002 lå der med lystgass og fikk satt i akupunkturnåler her og der, mens jordmora måtte ordne klart alt. Brått var det flere jordmødre og barneleger der. Lillegutt var på vei ut før jeg fikk sukk for meg :laughing002 Men de ansatte- må virkelig fullrose de. Selvom jeg følte det var mye som skjedde på en gang og litt kaotisk (var ikke kaos assa), så følte jeg meg så ivaretatt og trygg. Og i ettertid på barsel - ble godt passet på og svar på alt vi lurte på. Og vi kom godt overens med flere som jeg gjerne kunne snakket med igjen :) Men.. det er jo et sykehus. Og det merker man. Vi var heldige og fikk barselrom med dobbeltseng (finnes 2 slike rom tror jeg?), eller så hadde mannen ligget i "skapseng" ved siden av. Var veldig godt at vi og lillegutt fikk ligget sammen mye. Og inne på rommet var det nokså enkelt/sterilt ved at det er store hvite vegger. Skulle gjerne hatt med noen bilder og hengt opp og gjort det litt hjemmekoselig der :laughing002 Når jeg var lei av å være på rommet (og i god nok form), så var det liksom ingen steder å gå. Evt å gå i gangene på avd eller ned i vestibylen til kiosken.. men ikke så koselig det akkurat. Skulle gjerne hatt dagligstue, for å komme seg ut av det rommet. Og mannen klagde på at han ikke fikk noe mat. Kan betale 100kr for brødmat/yoghurt osv. Men ene jordmora sa at vi kunne snike inn mat til ham ved å ta ekstra til meg. Så gjorde det til frokost og til kvelds. Men han fikk jo ikke lunsjen og middagen som jeg fikk. (som faktisk var smakfull til å være fra sykehuset). Så han måtte jo ned i kiosken osv. En ting til - hvis man parkerer med bil på sykehuset, så må man betale for hele tiden man er der. Litt surt. Vi betalte ca 500 tror jeg. Men anbefaler europark-appen, så slipper man å gå ut og legge på mer penger, kan bare justere tiden på appen. Veldig nyttig når mannen til tider ikke hadde mulighet til å gå ut. Men ellers - veldig fornøyd med sykehuset. De ansatte er jo ikke no å klage på. Er jo noen ting å si på nå det gjelder selve sykehuset. Men er fornøyd med at det er nytt, slik at det ikke er slitte møbler og utstyr :)
   
 7. Ønskedrøm2018 Andre møte med forumet

  Ååh, tusen takk for at du tok deg tid til å svare meg! <3
  Godt og høre at du hadde en god opplevelse med personalet og oppfølgingen på barsel. Jeg har hatt en del bekymringer rundt dette, da det er første gang for oss begge. Ønsker som dere et rom med dobbelseng slik at samboeren min kan være der sammen med oss :) (og faktisk ha det litt komfortabelt) Vi skal ikke dit før i desember, så er kanskje større mulighet for å få det til da.
  Tenker at det er veldig positivt at det er nytt, men stusselig hvis det føles for sterilt. Forhåpentligvis trenger vi ikke å være der så altfor lenge :) Igjen, tusen takk for svar :)
   
 8. Mammatil1.2018 Flørter med forumet

  Var første gang her og, så var veldig spent i forveien jeg og. Er jo veldig mye å sette seg inn i. Og enda mer å sette seg inn i når ungen er født. Jeg gadd liksom ikke lese så mye og sette meg inn i amming før jeg hadde født. Men jammen måtte jeg lese mye da, man får jo så mange spørsmål når man er midt oppi det :laughing002 Vi var der i 2 dager, altså x-dagen (som er den dagen du føder), også 2 dager til. Fødte like over midtnatt på fredag, og dro hjem på formiddagen på søndag. Er det som er vanlig, hverfall hvis du er førstegangs :) Siden jeg fødte rett over midtnatt, så fikk vi hele x-dagen med lillegutt på sykehuset, kontra hvis man føder på kvelden så er det jo nesten ett døgn forskjell i hvor lenge man er der. Var godt å få vært der så lenge, siden man blir fulgt opp med alt man lurer på. Men vi merka på lørdagskvelden at det skulle bli godt og. :) Men lykke til! Med resten av svangerskapet og fødsel, og egentlig hele pakka:laughing002:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden