Svangerskapskløe?

En tråd i 'Oktober 2019' startet av 87camilla, 21 Sep 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. 87camilla Betatt av forumet Oktoberlykke 2019

  Klør under føttene og i hendene. Det begynte i går. Er ikke ekstremt, men kjenner jeg ikke klarer å la være bestandig.
  Noe å kontakte føden for eller vente til uka og nevne det på kontroll?
   
 2. JuliJente89 Glad i forumet Oktoberlykke 2019

  Tror jeg bare ville ringt:) jeg klør veldig på magen der jeg hsr sprekt opp. Og da spurte jordmora på sykehuset om jeg kløddenundernhender og føtter!:)
   
 3. Aprilbeibi17 Forelsket i forumet Oktoberlykke 2019 Aprillykke 2017

  Kløe er vel heilt normalt trur eg, men klør du inni hendene og under føttene må du ringe :happy: må sjølsagt bere ringe uansett om du føler deg usikker, dei kan ofte svare på telefon òg utan at du må reise inn :happy:
   
 4. Pernille88 Flørter med forumet

  Er kløe tegn på at fødsel nærmer seg? Visste jeg ikke :p
   
 5. JuliJente89 Glad i forumet Oktoberlykke 2019

  Nei er det det ? Tror det er mer hvis man klær under føtter og hender dkal man helst ringe føden, fordi det kn bety ett eller annet med lever greier:)
   
  • Enig Enig x 1
 6. 87camilla Betatt av forumet Oktoberlykke 2019

  Etter mange runder med meg selv så fikk jeg endelig somlet meg til å ringe føden. Siden jeg følte meg i form og kjente liv så skal jeg komme i morgen fastende og få tatt noen blodprøver. Hun ringte til og med tilbake fordi hun hadde glemt å si at vis jeg kjente mindre liv så måtte jeg ta kontakt igjen i kveld.
   
 7. Pernille88 Flørter med forumet

  Åja :) det var jeg ikke klar over
   
 8. Chilimor Betatt av forumet MayDay2021

  Klør også under føtter, litt i hendene også, men ikke like ille. Har klødd siden onsdag, vurderte å bare vente til tirsdag da jeg har kontroll hos jordmor, men tror jeg ringer føden i morgen. Lykke til med blodprøver, si gjerne fra hvordan det går :)
   
 9. 87camilla Betatt av forumet Oktoberlykke 2019

  Da er jeg ferdig på sykehuset. Alt var bra med baby, blodtrykk og urinprøve.
  Blodprøven av gallesyrer får jeg svar på i morgen. Den har jeg tatt fastende. Er den forhøyet så blir jeg satt i gang, men en så lenge var alt bra.
  Typisk at når jeg er på sykehuset så klør jeg ikke. Nå ligger jeg på sofaene og klør under beina.
  Skulke ta kontakt igjen vis kløen ble værre.
   
 10. Chilimor Betatt av forumet MayDay2021

  Bra at alt så fint ut med babyen:) hehe, typisk det der med kløen.. men jeg synes det er verre om kvelden og på natten.. Jeg ringte også føden i dag tidlig, de ville at jeg skulle ta prøver fastende hos fastlege i dag. Får svaret i morgen, hvis de er forhøyet regner jeg med at jeg blir henvist til føden.
   
 11. BRGN27 Flørter med forumet

  Jeg var hos legen i dag og tok blodprøver grunnet mye kløe under beina. Hos meg kommer det gjerne på kvelden og på natten. Krysser fingrene for at det ikke er noe, mini kan fint få være i magehuset 2 uker til <3
   
 12. Mummimamma95 Blir kjent med forumet

  Dette burde du ta på alvor. Dette er tegn på ICP, som er veldig farlig. Håper du får kommet deg til lege og målt gallesyreverdiene dine. Om de stiger, må barnet ut raskt! Les om ICP på nettet!! :happy:
   
 13. 87camilla Betatt av forumet Oktoberlykke 2019

  Har vært på sykehuset i dag så svarene kommer i morgen. Har lest litt om det, men kan ikke lese mere for blir helt tullerusk i hodet. Må bare stole på legens vurdering i dag og svar i morgen.
   
  • Enig Enig x 1
 14. 87camilla Betatt av forumet Oktoberlykke 2019

  Vi får satse på at prøvene er innen for normalen i morgen for oss alle. Min baby kan godt komme, men vil han skal komme fordi han er klar for det og ikke pga medisinske grunner. Er uke 37 i morgen.
   
 15. BRGN27 Flørter med forumet

  Akkurat det jeg og kjenner på :) Er 36+1. Krysser fingrene for oss.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. 87camilla Betatt av forumet Oktoberlykke 2019

  Har du fått svar enda? Jeg er utolmodig kjenner jeg, men får bare vente til legen ringer. Angrer litt på at jeg ikke spurte når på dagen hun skulle ringe.
   
 17. 87camilla Betatt av forumet Oktoberlykke 2019

  Har du fått svar?
   
 18. BRGN27 Flørter med forumet

  Jeg fikk beskjed om at hun kom til å ringe meg i dag, eller senest i morgen om svaret :) Får bare vente, ikke så mye jeg får gjort med det.
   
 19. Chilimor Betatt av forumet MayDay2021

  Jeg sjekka prøvesvarene selv (er helsepersonell). Hadde forhøyede leverprøver og ALP (staseprøve). Har vært til kontroll på sykehuset, sannsynlig ICP, men siden gallesyrene var normale blir det ny kontroll på torsdag. Lillegutt var litt mindre enn snittet på UL, men var ca 2500g (så det er bra, er 36+1) og ellers så alt bra ut på UL og CTG :)
   
 20. 87camilla Betatt av forumet Oktoberlykke 2019

  Heldig du som kunne sjekke selv. Håpe det ikke er ICP da. Bra ctg og ul var bra. Min ble målt til 2700g 36+6.
  Jeg har ikke hørt noe fra legen i dag som skulle ringe meg, men så tenker jeg at siden jeg ikke har hørt noe så er prøvene bra. Så kommer det en liten tvil på at dem kan ha glemt meg i dag.
   

Del denne siden