Svangerskapsforgiftning

En tråd i 'Juni 2017' startet av Sadie, 16 Mai 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Skrømt (Vimsa) Forumet er livet VIP

  Herregud, Sadie... Jeg gråter på dine vegne. Dette var helt forferdelig å lese. I tillegg til at du var i en sårbar posisjon i utgangspunktet også. Hvordan er det mulig. Har du fått noen å snakke med i ettertid, og eventuelt fått luftet ditt eget hode til helsepersonell? Det høres jo ut som jordmoren gjorde blemme på blemme.... Jeg har ikke ord! Høres jo nesten ut som hun leker med folk for å bevise noe. Jeg vil anbefale deg, å mulig ta dette via pasienterstatning om du i tilegg nå får varige mén. Og klag! Når du får ork til det... Hvorfor lå du så lenge før du ble operert? Stakkars jente ❤❤❤ Dette var ikke hyggelig å lese..

  Hvordan går det med datteren din, og vet du hvor lenge dere må bli?
   
 2. Lunina Glad i forumet Mailykke 2018 Maiblomstene 2017

  Kjære Sadie❤ Jeg har ikke ord for en forferdelig og traumatisk fødsel du har hatt:( når ting har roet seg og du får papirene etter fødselen så synes jeg du skal gå igjennom dem med en lege så du får forståelse for hva som skjedde å hvorfor det ble som dette. Jeg gjorde det etter min fødsel da både jeg og lille fikk infeksjon pga misfarget fostervann..å jeg takker Gud for at det ble vaktskifte å en ny jordmor kom for da hadde jeg feberkramper og 40 i feber..første jordmor sa det bare var bivirkninger av epiduralen:mad: hun nye satte meg på antibiotika men det var da forseint i forhold til lille å hun rakk ikke virkningen av antibiotikaen før hun måtte ut om ikke ble det hastekeisersnitt. så vi måtte være 1 uke på sykehus med lille å hun fikk antibiotika 2 ganger i døgnet intravenøst:( kunne fint vært unngått om første jordmor hadde hørt på meg å reagert på min tilstand. Nå har jeg fått det litt på avstand og legen sa jeg kunne legge inn en klage på jordmor og at han ville ta det opp på felles samling da dette ikke skal skje. Håper virkelig du kommer deg snart å slipper masse smerter,så du kan nyte lille og få komme hjem❤
   
 3. Sylvanas Forumet er livet Himmelbarn Sommerfuglene 2017

  Herregud!!!
  Hva F*** feiler det folk???
  Her må du klage! Fy fader, jordmor lekte med livene deres!
  Det er ikke rart du ikke forstår fødselen, det er ikke slik em fødsel skal være! Her har det blitt gjort feil hele veien, og du som fødekvinne har blitt ignorert og nærmest misshandlet!

  Masse god bedring, jeg håper du kommer deg og blir kvitt smertene raskt og ikke får varige plager.

  Edit: Jeg synes også du skal klage sterkt på bruken av tvang!
   
  • Enig Enig x 1
 4. LilleGull1517 Forumet er livet Junibarna 2015 Sommerfuglene 2017

  Dette var helt grusomt å lese! Jeg får så vondt av deg [emoji22] Jeg håper virkelig at du kommer deg relativt raskt og ikke har noen større problemer fremover i barseltiden. Man kan bli sterkt rådet til å ta epidural pga drypp, det gjorde jeg. Men man skal aldri bli tvunget til det! Det finnes alltid alternativ. Og hun lot det gå altfor lenge før hun tilkalte hjelp på slutten der. Makan!

  Heldigvis har både du og datteren din overlevd, det var min trøst etter min dramatiske fødsel forrige gang. Jeg trodde virkelig jeg skulle dø, og var i sjokk i flere uker, kanskje måneder etterpå. Jeg vil råde deg til å skrive ned alt du husker, for dette kommer du til å glemme. Tro meg, man glemmer mye, ellers hadde jeg aldri blitt gravid igjen.

  God bedring kjære deg [emoji173]
   
 5. LilleGull1517 Forumet er livet Junibarna 2015 Sommerfuglene 2017

  Så bildet nå, så nydelig hun er [emoji7]
   
 6. DrømmerOm2 Glad i forumet Sommerfuglene 2017

  Dette var en lettelse for meg å høre! Jeg hadde en veldig god fødeopplevelse sist og da ble jeg satt i gang. Så jeg er litt motsatt; mer bekymret for hvordan det blir når det er spontant. Sist hadde jo sykehuset all kontroll. Nå må jeg kjenne etter og vurdere selv når vi skal reise inn.. hvordan opplevde du fødsel nr 2 etter en igangsatt fødsel?
   
 7. DrømmerOm2 Glad i forumet Sommerfuglene 2017

  Uff for en forferdelig opplevelse!! Kjenner jeg blir sint på dine vegne!

  Ord blir fattige, men jeg sender en stor klem og masse masse god bedring [emoji173]
   
 8. Mimiventerpåstorken Flørter med forumet

  Huff så fælt å lese :(. Håper du kommer deg raskt og ikke får varige mén. Heldigvis gikk det bra med den lille jenten din, nyt henne! :)
   
 9. Nilen Gift med forumet Maiblomstene 2017 Aprilbarna`15 Sommerfuglene 2017

  Jeg har ikke ord, så forferdelig :(
  Håper dere får god oppfølging fra nå av!

  Jeg vil råde deg til å snakke om det, igjen og igjen og igjen. Ikke steng det inne <3
   
 10. Louboutin Glad i forumet Aprilbarna`15 Sommerfuglene 2017

  Uff, kjære deg, dette var helt forferdelig å lese. For en behandling du har fått. Alt du har vært gjennom nå. Jeg har ikke ord! Når du kommer til hektene igjen håper jeg virkelig du klager.

  Jeg vil tro at både jordmødre og leger har vært innom deg for å snakke med deg om fødselen, men vil bare si at du bør ta tak i dette når du er mer "deg selv" igjen. Jeg var også i sjokk etter min fødsel og tenkte jeg ikke trengte å snakke mer om det siden vi hadde gjort det på sykehuset dagen etter fødsel. Vær så snill, snakk med noen. Ikke la dette ødelegge mer enn nødvendig av barseltiden din.

  Selv om alt sikkert føles forferdelig nå så har DU gjort en super innsats. Husk det. Dette var ikke din feil.

  Jeg vet det ikke føles sånn nå, men kvinnekroppen er utrolig til å lege seg selv. Ta imot smertestillende og så håper jeg du slipper å ha smerter veldig lenge.


  Sender deg en stooor klem og håper virkelig at du får hjelp til å sortere alle tanker og følelser rundt dette. [emoji173]️
   
 11. Lambi`83 Forumet er livet Septemberlykke 2015 Sommerfuglene 2017

  Uff, Sadie :( Utrolig trist å høre at du sitter igjen med en sånn opplevelse...

  Du har fått mange gode tips allerede og jeg vil støtte opp under det at det er lurt å skrive ned det du kommer på, ned til den minste detalj. Snakk mye med mannen din og mammaen din som var der. Snakk med alle de involverte. Og gjør alt dette her i flere og mange omganger!! Minst nå før du blir skrevet ut og en gang til om noen måneder - minst!

  Må også si at det er godt å høre at du allerede er forelsket i hun lille, etter en sånn opplevelse så er det oftere at disse følelsene lar vente på seg...

  Stor klem til deg!!
   
 12. ivfbabyjuni2017 Glad i forumet Sommerfuglene 2017

  Jeg følte det var helt likt jeg da... altså denne gangen gikk vannet først.. så kom d "kynnere" med jevne mellomrom før det plutselig ble litt vondere rier. Følte jeg kjente igjen hvordan alt var fra sist, men så er det 5 år siden da :p
  Hadde aldri trodd jeg skulle bli en av de der vannet gikk først, og i alle fall ikke at det skulle skje 3 uker før tiden. Praktisk at vannet gikk først synes jeg siden jeg hadde styrtfødsel :)
   
  • Liker Liker x 1
 13. ivfbabyjuni2017 Glad i forumet Sommerfuglene 2017

  Nei, så grusomt! :(
  For en forferdelig opplevelse. At det går ann av denne jordmoren er jo helt utrolig :(
  Huff.. får håpe du kommer deg raskt til tross for alt som har skjedd..
   

Del denne siden