Svangerskapsdiabetes

Fikk vite i dag at jeg hadde verdi på 7,8 :( Trener dere mye hver dag? Jeg er skikkelig plaget med bekkenet så jeg klarer ikke helt å se for meg hvordan jeg skal få til å trenge :/
 
Fikk vite i dag at jeg hadde verdi på 7,8 :( Trener dere mye hver dag? Jeg er skikkelig plaget med bekkenet så jeg klarer ikke helt å se for meg hvordan jeg skal få til å trenge :/

Har allerede svart deg i den andre tråden din, men nei, jeg trener ikke. Og det går helt fint uten :)
 
Fikk vite i dag at jeg hadde verdi på 7,8 :( Trener dere mye hver dag? Jeg er skikkelig plaget med bekkenet så jeg klarer ikke helt å se for meg hvordan jeg skal få til å trenge :/

Føler med deg ! Jeg trener ikke annet enn å gå på stepmaskinen min. Har kuttet ut frukt og vanlig pasta/ris (spiser fullkorn i stede) Tar bare en potet til middag. Spiser nøtter istedenfor potetgull i helgene.
 
Føler med deg ! Jeg trener ikke annet enn å gå på stepmaskinen min. Har kuttet ut frukt og vanlig pasta/ris (spiser fullkorn i stede) Tar bare en potet til middag. Spiser nøtter istedenfor potetgull i helgene.
Da skal jeg kjøpe meg nøtter til helga :) Vet du om det går bra å erstatte potet med feks søtpotet eller sellerirot eller går det ut på det samme?
 
Da skal jeg kjøpe meg nøtter til helga :) Vet du om det går bra å erstatte potet med feks søtpotet eller sellerirot eller går det ut på det samme?

Vet ikke om det er like mye karbohydrater i søtpotet. Det er jo karbohydrater som ikke er bra. Jeg har også sluttet med brød (annet enn til søndagsfrokosten) :)
 
Det er mye å sette seg inn i og mye man kanskje ikke tenker over før man er i situasjonen selv (jeg er i hvert fall lei av å forklare bekjente at jeg ikke kan spise ditt og datt, når de tror at det kun er kaker og godteri jeg må holde meg unna :p ). Gulrot f.eks går kjempefint i rå tilstand, men med en gang den er varmebehandlet så omdannes stivelsen til glukose og man får en sukkerbombe. Det er jo ikke noe man vanligvis går rundt og tenker på :confused:
 
Det er mye å sette seg inn i og mye man kanskje ikke tenker over før man er i situasjonen selv (jeg er i hvert fall lei av å forklare bekjente at jeg ikke kan spise ditt og datt, når de tror at det kun er kaker og godteri jeg må holde meg unna :p ). Gulrot f.eks går kjempefint i rå tilstand, men med en gang den er varmebehandlet så omdannes stivelsen til glukose og man får en sukkerbombe. Det er jo ikke noe man vanligvis går rundt og tenker på :confused:

Akkurat som poteten er bra rå (fiberrik) men blir full av karbo når den kokes.
 
Noe av det verste (med tanke på julen) er at jeg ikke syns de sukkerfrie alternativene tilfredsstiller meg i det hele tatt :p Er nok sikkert fordi hodet er innstilt på den vanlige smaken, og når man prøver sukkerfrie varianter så blir det helt feil :eek:

Men et tips er Linda Stuhaug sin blogg for de som ikke har sett den :)
 
Back
Topp