Bruker smør som bare det jeg. Klarer ikke å ete ei tørr skive, må ha Brelett det er god smak i det :)
Bruker melange til steking eventuelt olje.
Bruker melange til steking eventuelt olje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bruker kun margarin til alt. I mitt hode er smør like gammeldags som å drikke helmelk.Ylva82 skrev:
Jeg må si jeg automatisk tenkte på hard margarin, som melange da jeg leste tråden.Løsa skrev:
Det er jo myk margarin som anbefales, og ikke smør/hard margarin.
I hvertfall ifølge helsedirektoratet.
http://helsedirektoratet.no/folkehelse/ernering/kostholdsrad/Sider/default.aspx
http://helsenorge.no/Helseogsunnhet/Sider/Kostraadene/Matolje-og-margarin.aspx
Her spiser vi Vita Hjertego'