Sovingen til de minste

En tråd i 'August 2012' startet av Krica, 4 Jun 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Hvordan går det med dere nå? Her har det blitt en bedre døgnrytme. Han sover stort sett fra 19-2000 på kveldene. Han er periodevis våken, men sover videre med litt pupp eller trøst. Han sover IKKE i sin egen seng ennå, den kampen har vi ikke orket å ta. Er så deilig å få igjen kveldene. Har jo ligget mine netter inne på rommet med liten urolig klump. Hvordan går det med deres håpefulle?
   
 2. Mirakel91 Flørter med forumet

  Her sover han fra 19-1930 til 07-17.30. Han sover i egen seng, og har gjort det siden han var 4-5 mnd. Men har kommer av og til inn i vår seng på natten. Har blitt en del mer av det nå når det er lyst ute, tenner på tur og varmt ute.
   
 3. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Så deilig! Du er heldig. Nyt det. ;)

  Sent from my GT-N7100 using BV Forum mobile app
   
 4. kattemamma Lei av å elske

  Legger seg ca kl 18 og sovner uten noe om og men. Sover i sprinkelsenga ved siden av oss. Før sov han da til ca kl 5 fikk da pupp i senga vår og sov videre der til ca kl 7. Men i det siste har det vært mye oppvåkning på natta og har toppa seg siste uka med sykdom... Får håpe det bedrer seg når han blir frisk. Og så tenker jeg vi straks flytter han inn på eget rom. Mistenker litt at han våkner litt av melkelukta ;)
   
 5. Leontodon Forumet er livet VIP

  Strever litt fortsatt, men han sover nå *bank i bordet*.
  Håper det går seg ordentlig til bare vi blir ferdig flyttet og kommer hjem fra ferie.
   
  • Liker Liker x 1
 6. lillerypa Forumet er livet

  Snuppa har de siste dagene vært kjempeflink å legge seg, har ikke vært noe tull på kveldene, og det har vært deilig! Hadde jo en super natt, natt til søndag, men de siste nettene har hun omtrent vært våken fra kl 4 og til vi står opp rundt 8.. Våkner som regel for pupp akkurat når jeg har sovna, og da sover hun sammen med oss resten av natta :p jeg er sååå sliiiten!!
   
 7. Mirakel91 Flørter med forumet

  Her har han blitt flinkere å legge seg ned på natta etter vi begynte med 1 dupp på dagen. Merker også at han ikke trenger mer enn 1 dupp lenger :)
   
 8. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Samme her. Var visst det som skulle til. Han har hatt noen korte luredupper på 20 min fordi vi har kjørt bil etter 1500. Da har han vært oppe litt lengre. Tydelig at det er nok med en dupp.

  Sent from my GT-N7100 using BV Forum mobile app
   
 9. MissAugust Gift med forumet

  Vi har vært heldige, hatt god døgnrytme og sovet godt hele tida. Nå sover hun fra ca 18.30 til 06.30. Er såklart dager hu våkner tidligere, og kvelder hu sovner seinere. Men lett å legge, og når hu først har sovna så sover hu til morran
   
 10. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Så deilig. :)

  Sent from my GT-N7100 using BV Forum mobile app
   
 11. kattemamma Lei av å elske

  Heldige :) Sånn hadde vi det også før. Tror turen til Australia satte han ut av den gode rytmen. Får håpe han finner tilbake snart.
   
 12. MissAugust Gift med forumet

  Får håpe d;) hvor lenge har dere vært hjemme nå?
   
 13. kattemamma Lei av å elske

  Vi kom hjem 10 mai. Trodde det begynte å bli bedre mot slutten av forrige uke men så dro vi til Krsand og så ble han syk... så da har det vært verre igjen.
   
 14. MissAugust Gift med forumet

  Usj, ikke moro..
   
 15. tally Glad i forumet Aprilbarna`15

  Han sovner uten problemer i 19.30-tiden. Da sover han i rykk og napp, våkner men sovner når han får smokk til alt fra 3 til 5 om morgenen. Får da mat inne på eget rom og sover videre alt fra 6.30-08.00.
   
 16. lillerypa Forumet er livet

  Var på åpen helsestasjon og snakka med ei helsesøster idag for å få litt tips for å bedre nattesøvnen, hun mente det kanskje var på tide at snuppa sover på eget rom, og at hun ikke får pupp mellom 12-06. Skal prøve å kutte puppen i det tidsrommet, men fordi rommet til snuppa også fungerer som gjesterom kan vi ikke prøve det helt enda. Tviler på at det funker, men får vel gi det et forsøk :p
   
 17. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Vi også vurderer eget rom. Hører mange sier at barna sov bedre når de flyttet inn. Vel, siden I. Samsoves i aøvn så blir det kanskje ei stund til det skjer her. Nå nyter jeg kveldene litt før jeg tar den kampen. :p

  Sent from my GT-N7100 using BV Forum mobile app
   
 18. kattemamma Lei av å elske

  Tenker også å flytte han inn på eget rom snart. Skal males og slikt der men spørs om vi ikke flytter han inn før vi får begynt så får han heller flytte midlertidig inn til oss igjen. Vil ha mere søvn!!
   
 19. MammaMø Flørter med forumet

  Legger seg kl.19.00 og sovner mellom 19-20. Sover til 06-07, så kommer hun over i vår seng, og vi sover videre til 08.30-10.30.
   
  • Liker Liker x 1
 20. MammaMø Flørter med forumet

  Har sovet i egen seng fra dag 1.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden