Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Reker hørtes kjempe godt ut![]()
Sent from my iPhone using BV Forum
Aldri spistÅåå krabbe!!
Sent from my iPhone using BV Forum
Denne salaten er ALLTID suksess!:Det var jammen en god ideVanskelig å lage potetsalat selv?
Aldri spistMen sikkert godt det også
![]()
Vanlig med eple i?Denne salaten er ALLTID suksess!:
1 pk rømme
1 pk majones (sånn pose som man kjøper 2pk i et eske)
3/4 hakket purreløk
3 grønne epler i terninger
10-12 kokte poteter i terninger (ikke bruk mandelpotet)
Litt pepper
Bland sammen og la stå noen timer før servering.
Tvi tvi
Sent from my iPhone using BV Forum
aldri spist krabbe? Da kan jeg dortelle deg at du har gått glipp av noe stort! Ellers er jo fiskesuppe eller blåskjellsuppe fantastisk godt
Sent from my iPhone using BV Forum
Hehejeg bor jo opp helt ute ved kysten
og er oppvokst i båt og ved hytte helt i sjøkanten
Sent from my iPhone using BV Forum
Jeg synes det gjør knallsusen! Det blir et friskt og crunchy innslagVanlig med eple i?
Jeg synes det gjør knallsusen! Det blir et friskt og crunchy innslagOg det MÅ være grønne Granny Smith epler. Men klart - det blir godt om du sløyfer epler også
Sent from my iPhone using BV Forum
Nei veldig enkelt. Kan lage den på samme måte som pastasalat, men med poteter - uten kylling![]()
Åå.. det var den gode pastasalaten din da! Oppskrift igjen..?![]()
Sent from my GT-S7580 using BV Forum mobile app
Tar det litt på slumpen jeg da, men i hovedsak så er det en boks lettrømme, en pose majones, 1 liten purre i skiver, 2 fedd finhakket hvitløk,8 skiver finhakkede sylteagurk, 4-8 SS saften til sylteagurk (smakes til). En pakke salat kylling og ønsket mengde pasta. Mhm, nå fikk jeg lyst på....![]()
Mmm.... ja det blir jo som potetsalat ja![]()
Sent from my GT-S7580 using BV Forum mobile app
Har en nydelig lun pastasalat du kan lage. Tar 4-5 hvitløk som jeg presser, blander dette med nøytral olje. Kutter opp 2 pk soltørkede tomater og har i og tar i litt salt og pepper. Ha det i en STOR bolle. Så står dette og godgjør seg mens jeg lager det andre.
Kutt opp 2 pk sukkererter og 1-1.5 pk cherrytomater. Du trenger også 1 pk pinjekjerner, litt revet ost og 1-1.5 pk fløte.
Skjær 7-800 g kyllingfilet i biter og stek.
Kok 700 g pennepasta.
Bland til slutt pasta, kylling, sukkererter, cherrytomater, pinjekjerner, revet ost og fløte sammen med hvitløken og de soltørkede tomatene. Denne oppskriften er stor. Kan fint serveres til 8-10 stk.
Om det er noe igjen er den fin å spise til lunsj eller kvelds dagen etterpå. Serverer den med nystekte rundstykker.
Den er helt nydelig! Aldri servert den til noen som ikke har elsket den![]()
Og om man kutter opp noe dagen i forveien er det fort å lage resten![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk -