Skravletråd

En tråd i 'November 2020' startet av onemoretime, 7 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mymlen93 Gift med forumet Oktoberfruene 2018 ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Dropp babyseng :p her har sengene vert mer til oppbevaring enn til å sove i de første 3mnd :p men sånn elles så hadde eg nokk kasta ut mannen om det kun var 120 seng. Vi har 180 og mannen sover alltid med oss,å det går liksom akkurat for å ha god plass til baby på begge sider av meg, med tanke på amming fra hver side. Var veldig nervepirrende med første barnet, men fant fort ut av hva som funka for oss :)
   
  • Liker Liker x 1
 2. LilleVannlilje Betatt av forumet Novemberlykke 2020

  Ja, kanskje like greit å droppe heile sprinkelsenga. Men ser føre meg at det er litt dumt å ikkje ha anna mulighet enn samsoving. Har vel i utgangspunktet tenkt at eg helst ikkje ynskjer det, men at me får sjå an etter kvart kva som funkar og ikkje. Bedside kunne kanskje ha funka, men er omtrent like breie som sprinkelseng, så ikkje mykje plass å spara sånnsett. Mest i tvil på om eg kjem til å ha behov for mannen fyrste tida, eller om det er like greit at han søv ein etasje unna :p
   
 3. Mymlen93 Gift med forumet Oktoberfruene 2018 ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Sikkert like greit at han ikke er der, min ligger uansett kun å irriterer meg fordi han sover så godt :hilarious:
   
  • Enig Enig x 2
  • Morsom Morsom x 1
 4. hmy Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Vi synes det var koselig å sove sammen den første tiden. Men hadde ikke noen tanker om drt før fødsel og kan se at 120 seng blir heftig med 2 voksne og 1 baby! Dere kan jo bare prøve dere frem, også endre på det etter at babyen er kommet. Kjør det dere tenker er best først, også ser dere bare an :D
   
 5. Eplete Elsker forumet Marsmellows-15 ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Sniker fra desember.. Med første hadde vi bare en 120-seng, og sprinkelseng til babyen. Byttet ikke ut 120-sengen før jeg var gravid med nr 2, da var det ikke plass lenger. :p Men det fungerte fint med baby og meg og mannen i en 120-seng, jeg nattammet liggende i den. Da jeg ble gravid igjen etter 1,5 år byttet vi ut til 160-seng, for det var ikke plass til 1,5-åringen og min mage :p
   
 6. LilleVannlilje Betatt av forumet Novemberlykke 2020

  Eg og mannen sov fyrst saman i 105cm-seng, så 1.20-seng og no 1.80-seng. Og plutselig verkar 1.20 veldig smalt :playful: Du amma kun i senga, eller vart det samsoving også? Er jo godt å høyre at det er mogleg med både mann og nattamming i ei 1.20-seng! Samsoving utan sprinkelseng på rommet i 1.80-seng er vel også eit alternativ. Men hadde vel i utgangspunktet tenkt at eg helst ville ha babyen i ei eiga seng og unngå samsoving. Sjølv om dei ofte sikkert endar opp i senga med meg/oss likevel.
   
 7. LilleVannlilje Betatt av forumet Novemberlykke 2020

  Takk for tips! Og ja, trur me droppar heftig ommøblering til babyen er her, så ser me litt kva som funkar og ikkje. Samsoving er eit alternativ ja, men då må det bli i 1.80-seng utan sprinkelseng på rommet.
   
 8. Eplete Elsker forumet Marsmellows-15 ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Vi samsov i utgangspunktet ikke. Men det ble til at vi begge to noen ganger sovnet under ammingen. :happy: Jeg synes det er veldig greit å kunne legge babyen i egen seng, jeg sover mye bedre da. Men det er jo noen babyer som ikke klarer å finne roen selv i egen seng, men det vet man jo ikke før ungen er her.
  Mannen og jeg sov forresten en ganske lang periode i en 90-seng. Alt går når man er forelsket nok :D
   
  • Liker Liker x 1
 9. LilleVannlilje Betatt av forumet Novemberlykke 2020

  Sant! Såg lite problem med 90-seng i starten av forholdet. Men prøvde på nytt for ei stund sidan, og det føltes plutselig som mission impossible :hilarious: Ynskjer meg nokon cm større soverom til babyen kjem Då hadde det vore plass til både 1.80-seng, sprinkelseng OG klesskap! Kanskje eg må finna ein minivariant av bedside crib?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Eplete Elsker forumet Marsmellows-15 ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Vi måtte forresten også akkurat ta ut klesskapet vårt for å få plass til babyseng på soverommet vårt. Har valgt å ha det minste soverommet til foreldresoverom, siden barna gjerne leker og har venner på besøk på rommene sine. Men vet ikke hva vi gjør når minste skal ut fra soverommet vårt, må kanskje bygge litt på huset eller bygge litt om. Men det er uansett en liten stund til, så har litt tid til å tenke. Barna kan jo også dele rom selvsagt, i hvert fall for en periode. :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. abrakad Forelsket i forumet

  Ok, hvor har dere med små bad stellebord? vi har så lite bad at det er kun et toalett og en dusj der, så det er ikke plass til så mye som en stellematte innpå der engang :joyful:. Vi var så godt i gang med å skulle pusse opp før mini kommer, men så stopper det på at snekker ikke har tid - ingen har tid før til våren :yuck:
  Uansett, jeg et veldig i tvil om hvor jeg skal ha stellebordet, tenker stua men samtidig så blir det kanskje upraktisk? Noen med erfaring her? :)
   
 12. Sissy1 Glad i forumet Oktoberlykke2020❤ Novemberlykke 2020

  Vårt bad er minimalt, og ligger vegg i vegg med et relativt upraktisk og lite vaskerom. Vi har læst det ved å legge en stelletopp på fryseren på vaskerommet. Alternativt kan den legges på vaskemaskinen om man har normalstørrelse vaskemaskin. Så har vi det viktigste av bleier og salver på hylle rett ved, babytøy i en kommode i nærheten. Søstra mi hadde også minimalt bad med sin første. Hun hadde stellekommode i et hjørne av stua, som lå rett ved badet. Noen av bleieskiftene tok hun på gulvet rett utenfor badet, eller i dusjen på badet.
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 13. Kjærlighetimagen Betatt av forumet Marsboerne2017 Novemberlykke 2020

  Vi hadde stellebord på barnerommet i forrige leilighet. Det funket helt fint :)
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 14. Mymlen93 Gift med forumet Oktoberfruene 2018 ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Skviste inn et stellebord med første barnet, heiv det ut etter 5mnd. Med nr. 2 har vi kun brukt sofan/seng/gulv med vanntett kladd og håndkle under. Skal kjøpe sånn 3etg oppbevaringsgreie med hjul neste gang jeg er på IKEA, der skal jeg ha alle stelle produktene og litt ekstra klær til når det er bæsjplosjon. :)
   
  • Liker Liker x 1
 15. hmy Forelsket i forumet Novemberlykke 2020


  Forrige gang hadde vi på kjøkkenet, da vi hadde veldig stor benkeplass og satt av en del på en side av vasken til stelleplass som vi ikke lagde mat på.

  Nå har vi på vaskerom
   
  • Liker Liker x 1
 16. Susn87 Andre møte med forumet

  Vi har også relativt lite bad. Så har satt stellebordet på soverommet. Det er sånn på hjul, så kan evt trilles rundt der det måtte være behov:)
  Tenker også evt å legge stellematte på tørketrommelen på badet, og ved bading setter vi nok balje på tørketrommelen. Så får vi se når mini kommer - hva som fungerer best:)
   
  • Liker Liker x 1
 17. Kjærlighetimagen Betatt av forumet Marsboerne2017 Novemberlykke 2020

  Flere som ikke får sove?
   
  • Enig Enig x 4
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. onemoretime Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberlykke 2020

  jepp :banghead:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 19. abrakad Forelsket i forumet

  Flere som opplever mindre hårvekst?
  Jeg har hormonforstyrrelser, og har en del hårvekst blandt annet på legger. MEN de siste 2 mnd har jeg nesten ikke trengt og barbert leggene? Barberte de forrige helg, og det er bare såvidt det har vokst opp noe? :joyful::eek:
  Vanligvis barberer jeg hver/ annen hver dag, men dette er jo mere enn luksus!
   
 20. Bygdejenta Elsker forumet Novemberlykke 2020

  Jepp! Jeg har hatt det sånn nesten hele svangerskapet.
   
  • Morsom Morsom x 1

Del denne siden