Skravletråd

En tråd i 'Februar 2020' startet av Lysistrata, 30 Mai 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. AL93 Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Så deilig med barnefri! Skal dere gjøre noe spesielt, eller bare slappe av?

  Vi valgte å si det til foreldrene og søsknene våre etter TUL. Men svigerfar klarte å si det til sine foreldre igjen, og broren sin.. så vi ble enige om at da måtte alle kommende oldeforeldrene få vite om det. Litt tidligere enn planlagt, men veldig deilig å slippe unnskyldninger hele tiden :)
   
 2. Tekopp Forumet er livet Septembergull'17 Februarbarna 2020

  Vi fortalte til våre foreldre bare noen dager etter at jeg fant det ut. Var greit å ha sagt det, for måtte avbryte en tur vi gikk pga svimmelhet feks.

  Egentlig veldig rart, at man ikke skal si noe når man kjenner seg så pyton. Er ingen andre helsetilstanden som påvirker en så mye man prøver å late som om man ikke har.
   
 3. Blomst_95 Elsker forumet Tilgangsansvarlig VIP Februarbarna 2020

  Ja det skal bli deilig, er en festival her i byen denne helgen så vi tar nok en tur ut med litt venner men blir generelt en rolig helg og lade batteriene litt :hilarious: Ferietur neste uke så greit å være uthvilt først :hilarious:

  Så deilig å slippe unnskyldninger ja! Første her hadde tipp oldemor en stund ❤️ og har 2 oldeforeldre men de ser vi sjeldent.
  Jeg har sluppet å komme med unnskyldninger men det er kanskje fordi jeg har orket å se de så lite i det siste :bag: samboer som sliter der.
   
  • Liker Liker x 1
 4. Blomst_95 Elsker forumet Tilgangsansvarlig VIP Februarbarna 2020

  Ja det vi har gjort de 2 gangene før, men da vi mistet sist så gikk det veldig inn på svigermor(hun har vært igjennom det selv, og prøvde bare å støtte men ble for mye for min del) så vi ønsket å vente litt denne gangen til vi viste ja litt mer ihvertfall ❤️

  Ja jeg har sagt mye mer til venninner denne gangen, selv om det er tidlig fordi at jeg endte jo uansett opp med å si noe til de. Så godt å ha støtten der. :)
   
 5. AL93 Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Kos dere masse :)
   
 6. Blomst_95 Elsker forumet Tilgangsansvarlig VIP Februarbarna 2020

  Det skal vi :) Godt å kunne være noe annet enn mamma og pappa noen dager :shy:
   
 7. AL93 Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Så absolutt! Må være litt kjærester innimellom også :)
   
 8. Engodnrto Glad i forumet Marsboere 2020 Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Februarbarna 2020

  Hallo :) vi skal kjøre til vestsiden av Danmark via Gøteborg og København. Noen som har tips til stoppesteder på veien som passer for 2-åring? :)
   
 9. Goldenticket Glad i forumet Februarbarna 2020

  Ingen planer for ferien her, bare slappe av og være med familie :)
   
 10. Snorkfrøken7 Glad i forumet

  Norgesferie og tilbringe tid med familie vi ikke får se så ofte. Det blir herlig! Ellers muligens en tur til en storby senere, ev. Tidlig høst.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden