Skjult gruppe!

Henger meg på jeg også visst det er greit?
 
åssen kommer vi inn der da?
 
Ingen som vil ta på seg oppgaven med tilgangsansvarlig??
Lurer på om "terminansvarlig" eller moderator av eit eller anna slag vil sei litt meir ang kva/korleis denne oppgava skal utførast, og kor mye jobb det innebærer.
Ut fra det eg lese skal ein formidle kontakt i starten/etterkvart som folk vil ha tilgang. Blir det ikkje veldig mykje "mailing" fram og tilbake?? Er det termingrupper der dette fungerer, som kan gi oss tilbakemelding på kor mykje jobb dette innebærer.
Etter det har ALLE som er brukere av den skjulte gruppa samme ansvar for å gi beskjed dersom det er folk der som ikkje skal ha tilgang, ut fra det eg leste...
Hadde vært fint med litt meir info ang dette.
Beklager at jeg ikke så denne før. Det stemmer. Er ikke veldig mye jobb, vil naturligvis være mest akkurat nå i starten ettersom mange skal inn samtidig. Etter hvert vil det bli færre og færre. Det fungerer veldig bra i de gruppene som har nå.

Det fungerer sånn at den som ønsker tilgang sender en PM til tilgangsansvarlig om dette. Tilgangsansvarlig går deretter inn på vedkommende sin profilside og sjekker at antall innlegg i gruppen er på plass, at hun har vært medlem i mer enn en mnd osv. Får hun tilgang skriver tilgangsansvarlig det i en tråd på VIP-forumet. (Dette innebærer at den som velger å bli tilgangsansvarlig får VIP-status.) Får vedkommende ikke være med i gruppen svarer tilgangsansvarlig på PMen med en kort begrunnelse av hvorfor hun ikke får være med og hva som må til for at hun skal oppfylle kravene.
 
Må tilgangsansvarlig gjøre noe mer enn å godkjenne/ ikke godkjenne andre medlemmer?
 
åssen kommer vi inn der da?
Først må dere lage navn. Det har dere gjort nå ettersom jeg forstår. Så må dere velge en tilgangsansvarlig. Når begge deler er på plass sender dere en PM til Janet. Da oppretter hun gruppen og sørger for de rette tilgangene for tilgangsansvarlig.

Når alt dette er ordnet kan dere sende en PM til tilgangsansvarlig, når hun godkjenner dere kan dere finne den skjulte gruppen slik: (Må gjøres fra PC)
Hold musepekeren over nicket ditt og velg finn skjulte grupper, kryss av gruppen du vil bli med i (januar 2014). Så vil en moderator slippe dere inn så fort som mulig.

Har du ikke tilgang på PC kan du sende en PM til ForumAnsvarlig Janet, så legger hun deg inn manuelt.
 
Må tilgangsansvarlig gjøre noe mer enn å godkjenne/ ikke godkjenne andre medlemmer?
Nei, kun sjekke at vedkommende oppfyller kravene og så svare på PMen med om hun godkjennes eller ikke. Om hun godkjennes må det skrives inn i VIP-tråden. That's it! Kommer som sagt til å bli en del jobb nå i starten, men det dabber fort av etter hvert som de mest aktive har kommet seg inn i den skjulte gruppen.
 
Jeg kan alltids melde meg som tilgangsansvarlig jeg...
Ser ut til at du er den eneste som har vist interesse for å være det, så jeg lager en tilgangsansvarlig-tråd hvor jeg foreslår deg og spør om alle er enige. Om relativt mange er enige og få uenige kan du sende en PM til Janet om at du er tilgangsansvarlig og be henne opprette skjult gruppe med den tittelen dere har bestemt:)
 
Her er en forklaring jeg fikk :)


Da skal jeg prøve å oppklare.

Alt dere skriver på åpent rom (altså det terminforumet dere bruker i dag) kan leses av alle som er brukere eller gjester på forumet, det kan også komme opp i googlesøk.

Det som skrives i lukket rom kan kun leses av brukere, altså ikke gjester.

Det som skrives i skjult gruppe er kun tilgjengelig for de av dere som er aktive nok til å få tilgang til den gruppen. Den som blir tilgangsansvarlig vil i tillegg få tilgang på VIP-forumet. Skjult gruppe er tenkt som et sted hvor dere kan være mer personlige og diskutere ting dere ikke ønsker at andre enn de mest aktive på gruppa skal lese.


Jeg lurer på den delen med : "Det som skrives i skjult gruppe er kun tilgjengelig for de av dere som er aktive nok til å få tilgang til den gruppen." Hvor aktiv må man være for å være med? Jeg vil gjerne være med men kommer kun til å droppe inn sånn innimellom den neste mnd ettersom jeg skal på en etterlengtet FERIE!! Kan jeg fremdeles få være med?
:)
 
Jeg lurer på den delen med : "Det som skrives i skjult gruppe er kun tilgjengelig for de av dere som er aktive nok til å få tilgang til den gruppen." Hvor aktiv må man være for å være med? Jeg vil gjerne være med men kommer kun til å droppe inn sånn innimellom den neste mnd ettersom jeg skal på en etterlengtet FERIE!! Kan jeg fremdeles få være med?
:)
tror det handler om at man må ha vært medlem en viss tid + har skrevet et visst antall innlegg... Dette er vel for å luke ut de som ikke hører hjemme her.. Troll bl.a.. Du får selvsagt være med selv om du skal på ferie :)
 
Back
Topp