Eg er vokst opp med laks til julemiddag. Då eg var lita var det kokt laks, etter kvart avanserte vi til ovnsbakt. Med salt og sitronpepper. Agurksalat, hollandaise og kokte poteter til. Og heimelaga is til dessert.
Eg åt ikkje kjøt frå 18 til 28 år, så i denne perioden fortsette vi med laks. Men droppa den heimelaga isen til mamma så snart vi hadde sjansen.. Fantastisk med riskrem til dessert! Elskar riskrem!
I fjor fekk eg så lyst på bacon at eg droppa "veggistingen" min, og dermed hadde vi og dobbel julemiddag; ovnsbakt laks med tilbehør OG pinnekjøt med tilbehør. Mulig det blir berre pinnekjøt i år, men då vil eg ha laks på nyttårsafta.
Kva et dåke på julafta? Og kva åt du i oppveksten?
Eg åt ikkje kjøt frå 18 til 28 år, så i denne perioden fortsette vi med laks. Men droppa den heimelaga isen til mamma så snart vi hadde sjansen.. Fantastisk med riskrem til dessert! Elskar riskrem!
I fjor fekk eg så lyst på bacon at eg droppa "veggistingen" min, og dermed hadde vi og dobbel julemiddag; ovnsbakt laks med tilbehør OG pinnekjøt med tilbehør. Mulig det blir berre pinnekjøt i år, men då vil eg ha laks på nyttårsafta.
Kva et dåke på julafta? Og kva åt du i oppveksten?