tingeling1
Forumet er livet
Hvordan lager du den? Som en vanlig brun saus bare med kraft av kalkunen? Eller???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ORIGINAL: Labambie
Tar innvollene som ligger i posen inni kalkunen, bruner raskt i margarin og fyller opp med kaldt vann. Tilsetter sellerirot, gulrot og løk og lar det koke 3-4 timer. Sil av. Lag vanlig meljevning av smør og mel, spe med kraft. Ha i masse fløte til slutt. Bedre blir det ikke. Posesaus er forbudt. [8D]
ORIGINAL: Labambie
Tar innvollene som ligger i posen inni kalkunen, bruner raskt i margarin og fyller opp med kaldt vann. Tilsetter sellerirot, gulrot og løk og lar det koke 3-4 timer. Sil av. Lag vanlig meljevning av smør og mel, spe med kraft. Ha i masse fløte til slutt. Bedre blir det ikke. Posesaus er forbudt. [8D]
ORIGINAL: Sookie!
Får ikke lov av sambo å bruke invollene jeg[:D] Så i år har jeg faktisk brukt viltsaus med kraft fra kalkunen..
ORIGINAL: Labambie
Tar innvollene som ligger i posen inni kalkunen, bruner raskt i margarin og fyller opp med kaldt vann. Tilsetter sellerirot, gulrot og løk og lar det koke 3-4 timer. Sil av. Lag vanlig meljevning av smør og mel, spe med kraft. Ha i masse fløte til slutt. Bedre blir det ikke. Posesaus er forbudt. [8D]