Satt tilbake TUL

En tråd i 'April 2022' startet av Mrs.ME, 15 Sep 2021 kl 17:22.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mrs.ME Blir kjent med forumet

  Jeg var på tidlig ultralyd. Veldig deilig å se eg hjerte som dunker <3 Det jeg forøvrig stusset litt på er at jeg trodde jeg var 7+5 utifra menstermin. Jeg testet også da utifra forventet EL 7dpo - noe som er veldig tidlig. Jeg forventet derfor ikke å bli satt 5 dager tilbake. Jordmor mente altså jeg er 7+0. Hvordan går det an? For det er vel nesten ikke mulig å teste positivt enda tidligere enn 7dpo? Har embryo gått i dvale da eller? o_O

  Er det noen som har fått endret termin fra første til andre ultralyd? Jeg vet jo kanskje det er litt tidlig å måle nå, men synes jordmoren virket bestemt i sin sak :joyful:
   
 2. Optimist1 Forelsket i forumet Himmelbarn Påskeliljene 2022 ❤️

  Ingen stress :happy: de er snakk om millimeter de skal måle, så litt feilmargin kan oppstå. Vil tro det jevner seg ut på neste ultralyd ;)
   
 3. Sommerblomst90 Andre møte med forumet

  Jeg ble satt tilbake noen dager på TUL 7 uker. Satt frem 2 dager over min menstermin på TUL 12 uker. Så ikke stress over det:cat:
   
  • Enig Enig x 1
 4. Im96 Glad i forumet Tilgangsansvarlig Marsipanene 2019 Påskeliljene 2022 ❤️

  Var på ultralyd forrige uke, fosteret ble da målt 5 dager kortere enn menstermin tilsa. Idag ble fosteret målt 2 dager kortere enn menstermin, og den samsvarer bedre med eggløsning :)
   
  • Enig Enig x 1
 5. Hattifnatt♡ Elsker forumet Marshmallows 2022

  Helt vanlig på TUL :) Jeg ble satt fire dager tilbake, er ikke bekymret. Har ny ul om en uke, så får de hva som er status da:)
   
  • Enig Enig x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Totlaaa Gift med forumet Himmelbarn Påskeliljene 2022 ❤️ Januarlykke 2019

  Hvor stor sa hun at babyen var? :) ikke uvanlig å bli satt tilbake på første TUL, stor sannsynlighet for at du blir satt frem neste gang :) når skal du på Ul igjen?
   
 7. Teidi Blir kjent med forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Jeg trodde jeg var 7+6 på min TUL, men ble også satt tilbake 4 dager. Stemmer heller ikke med testene jeg har tatt, men tror også det jevner seg ved senere UL da fosteret er litt større og lettere å måle.
   
 8. Tjorven05 Blir kjent med forumet

  Å måle med millimeterpresisjon når ultralydbildet er max zoomet kan lett gi litt feilmargin :) det er ingenting å tenke på så tidlig, det kommer til å justeres når lille er større. Det eneste viktige er nok hjerteslagene
   
 9. Mrs.ME Blir kjent med forumet

  Den var 1cm. Har bestilt 12+5 (om 5 uker) :)
   
 10. Mrs.ME Blir kjent med forumet

  Takk for svar! Betryggende å høre :shy:
   
 11. Totlaaa Gift med forumet Himmelbarn Påskeliljene 2022 ❤️ Januarlykke 2019

  Da er du nok ca rundt 7+1 eller 2, men feilmålinger skjer så tidlig. Jeg var på UL 7+0, og fikk 7mm, tilsvarte da 6+5 kanskje, og når jeg var på UL igjen 6 dager senere så var lille 15mm og 8+0, mens jeg var 7+6 utifra menstermin. Så hentet seg godt inn og mye mulig med feilmåling første UL :)
   

Del denne siden