Samboer var utro i natt

En tråd i 'Juli 2020' startet av Lotta915, 21 Jun 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Sommerdrøm87 Flørter med forumet Julikulene 2020

  Herregud, jeg merker at jeg har så mye jeg har lyst til å si om menn som oppfører seg slik mot sin høygravide kjæreste, men det gagner vel ingen, såå.. :bored:

  Jeg synes forferdelig synd på deg, og håper du har noen og støtte deg til. Jeg tror det er lurt at du unngår kontakt med han generelt nå, så du ikke havner i en situasjon der livet ditt blir verre pga handlinger gjort i affekt. :Heartred Sender masse klemmer din vei og håper virkelig at du kan finne noe som gjør at du får hvilt og samlet styrke frem mot fødsel. :Heartred
   
  • Enig Enig x 4
 2. Lotta915 Flørter med forumet

  25
   
 3. Sommerstjerne Betatt av forumet Julikulene 2020

  Høres helt grusomt ut!
  Selv om han i utgangspunktet ikke høres ut som en å satse på tenker jeg det er lurt å få hjelp i denne situasjonen, og samtale med en tredjepart. Uansett hva du velger å gjøre med forholdet så er det jo et barn som må tas med i betraktning. Ikke bra for barnet at ting er uavklart og kaotisk rett etter fødsel.

  Jeg hadde nok tatt kontakt med familievernkontoret. Der trenger man ikke henvisning, og saker som omhandler barn prioriteres. Hørt andre som har gode erfaringer derfra. https://bufdir.no/Familie/Hjelp_til_parforholdet_og_familien/

  Håper det ordner seg for deg❤️
   
  • Enig Enig x 4
  • Vinner Vinner x 1
 4. Fabmamma40 Forelsket i forumet Julikulene 2020

  Her tenker jeg sporenstreks at dere må kontakte familiekontoret. Nå vet jeg ikke hvor gammel du/han er - men det er tydelig at ting ikke fungerer helt mellom dere - og det i seg selv er nitrist, spesiellt med tanke på at dere skal ha ett barn sammen. Kan jeg spørre om hvor lenge dere har vært sammen?

  I tillegg - så er det lett og å bli sur på eksen. Men jeg tenker at det må man bare la være - det er HAN som har tatt valget. Har opplevd selv utroskap da jeg var gift. Han var forelsket i ei på jobben i over ett år før jeg fikk vite det.

  Hadde lyst til å vri hodet av han, men jeg er ikke fan av vold. Så jeg sa hva jeg følte og mente - og vi forsøkte å prate oss igjennom det. Jeg forventet av han at han skulle gjøre det riktige. Men han gjorde ikke det, jeg ble syk - inn og ut av sykehus fordi jeg hadde så problemer med magen.

  Jeg ble ødelagt av det, og merker det den dag i dag. Mannen som jeg er sammen med nå - og venter barn med, er verdens herligste. Men - jeg er ødelagt i den forstand at jeg overtenker ting, og ikke minst når han går ut så ligger jeg bare våken. Helt til han kommer hjem og legger seg. Syns det er en forferdelig følelse.
  I mitt forrige samboerskap - så skulle jeg ønske at jeg pratet med noen om det da. For det vet jeg at jeg hadde hatt godt av.


  Ønsker deg masse lykke til!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
  • Enig Enig x 1
 5. Pilfink Blir kjent med forumet

  Veldig kjipt å lese om situasjonen din. Hvordan går det med deg nå? Sender deg gode tanker!
   
 6. Sommerdrøm87 Flørter med forumet Julikulene 2020

  Hvordan går det med deg nå?:Heartred
   
 7. Lotta915 Flørter med forumet

  Jeg har ikke kastet han ut, men jeg er i et virrvarr av følelser. Som om man ikke var hormonell nok fra før så kommer dette på toppen. Halve dagen i dag gikk kjempe fint, men så eksploderte jeg ganske ut av det blå. Jeg har masse hjelp på føden, hos jordmor og hos psykolog. Så jeg har denne uken sikret meg all hjelp jeg får tak i.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 24
 8. Sommerdrøm87 Flørter med forumet Julikulene 2020

  Så bra at du har fiksa så du får all hjelp som er tilgjengelig, virkelig godt jobba!:Heartred

  Tror ikke noen forventer at du ikke skal være i et virrvarr av følelser nå, det er jo et helt utrolig stort svik og med hormonene og alt i tillegg, hadde det vært rart hvis du ikke skulle eksplodert. En helt normal reaksjon på en unormal situasjon som vi liker og si innenfor sosialt arbeid. Og så godt å høre at du hadde en halv dag som gikk fint! :Heartred

  Men jeg må bare spørre, har du klart og ikke utagere mer fysisk mot han? Håper virkelig det, ikke pga han, men pga alle de fæle konsekvensene du kan få, du har allerede nok dritt om ikke du må hanskes med det også. :Heartred Du må gjerne komme med oppdateringer så vi vet hvordan det går med deg, og bare send meg melding hvis du vil! :Heartred
   
 9. Lotta915 Flørter med forumet

  Å utagere fysisk er virkelig ikke meg, jeg hater vold. Jeg angrer som en hund på at det skjedde. Når jeg har det vondt nå så ligger jeg bare å gråter. Han mente selv at han fortjente det og sto der til jeg følte meg ferdig.
  Jeg vil ha han her samtidig som jeg ikke vil det. En natt denne uka ba jeg han om å sove i samme seng som meg, fordi jeg ikke klarte å sove godt uten han. Han er min bestevenn og jeg elsker han, jeg hater han litt om dagen, men jeg elsker han fortsatt.
  Ingen av oss forstår hvordan det kunne skje. Et par stk i familien hans som han selv har snakket med, forstår det heller ikke.
  Hvis det er slik at fylla har skylda, så må han slutte å drikke da. Noe jeg tenker er opp til han. Han må selv forstå det og jeg gidder ikke å bruke resten av livet på å passe på han. Det jeg lignende tendenser igjen så klarer jeg meg bedre alene.

  Forholdet vårt har vært litt nede en stund fordi vi ikke har klart å kommunisere. Nå prater vi sammen på en helt ny måte. Pga det, angsten hans og barnet som er på vei så betyr det håp. Samtidig en stor angst for å noen gang kunne stole på han igjen. Diverse filmer, musikk med div tekster, TV reklame, kommentarer, det skal ingenting til før tankene er på hva han gjorde.
  Jeg føler meg vanvittig sint, lite verdt og mislykket selv også. Dette er langt ifra første gang jeg har blitt utsatt for utroskap. Det er bare første gang jeg har reagert så sterkt. Det er også første gang jeg har hatt så sterke følelser for noen, så det har sikkert en sammenheng.

  Jeg håper jeg kan bli kvitt de vonde tankene og at det over tid ikke er så vondt lengre. Jeg håper virkelig vi kan fortsette å være et godt par. For når vi samarbeider om ting, så er det så veldig bra.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 13
 10. Ctrl Gift med forumet Julikulene 2020 Januar 2017

  Anbefaler å høre på bloggen til Iselin Guttormsen (G-punktet) om utroskap. Og få samboeren til å høre på det også! Still krav til han om dere velger å fortsette sammen (feks mobilbruk, alkohol etc).

  Skjønner det at han er din beste venn. Jeg har det også litt sånn. Samboeren min var utro da jenta vår var to. Ikke fysisk, men like mye utroskap i min bok. Og vi har valgt å holde sammen og får nå barn nummer to. Men vi har ordnet en samboerkontrakt som gir meg all rett dersom noe lignende skjer igjen. Kanskje ikke rettferdig, men det er hva han måtte ofre for å få meg til å bli.
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 11. Sommerdrøm87 Flørter med forumet Julikulene 2020

  Huff ja, mange som sier at fylla ha skylda, og da blir jo oppfølgingsspørsmålet "men hvem har skylda for fylla?". Mannen min har også gjort litt teite ting på fylla, ikke i nærheten av like alvorlig som utroskap, men nok til at han har slutta og drikke seg fra sans og samling, det er jo egentlig bare det som funker hvis de mister den rasjonelle delen av hjernen fullstendig av alkohol.

  Jeg skjønner deg så godt når du snakker om de ambivalente følelsene du har ovenfor han, og jeg tror du har helt rett i at du reagerer mer fordi du bryr deg mer rett og slett. :Heartred Jeg håper dere får det til å fungere hvis det er det du vil, og at han forstår at det er han som må jobbe for å bygge opp tilliten du skal ha til han, og at han må forvente at det krever en del jobb fra hans side. Har dere bestilt time på familievernkontoret? unnskyld hvis du allerede har svart på dette før, hjernen min er ikke helt samarbeidsvillig for tida. :rolleyes: Men ifm familievernkontoret, det er helt utrolig hvor mye å få inn en nøytral tredjepart i samtalen kan hjelpe når man skal jobbe seg gjennom et vanskelig tema.

  Håper du har en grei dag og greier og slappe litt av oppe i alt det her!:Heartred
   
  • Enig Enig x 1
 12. Lotta915 Flørter med forumet

  Nei, jeg har ikke bestilt noe slik time. Jeg har ikke noe god erfaring med fvk fra før, så her må vi bare prate ut sammen.
  Jeg spiser ikke fullt så bra, men jeg drikker mye og sover mye :)
   
 13. Sommerdrøm87 Flørter med forumet Julikulene 2020

  Hvis du føler at dere får til en dialog på egenhånd er jo ingenting bedre enn det! :Heartred Og hvis du føler at du gjerne skulle hatt en tredje person der, så finnes det jo parterapi flere steder enn fvk :)

  Skjønner godt at du ikke orker noe særlig med mat, håper du får i deg mer etterhvert. Og så, hvis du synes det blir altfor lite mat, kan du jo prøve og lure i deg måltider med en del næring og energi, skyr med nøtter i f.eks. Uansett veldig bra at du får sovet og får i deg væske!:Heartred
   
 14. Tiriltoppen Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Julikulene 2020

  Du har jo tidligere sagt at du må være overalt for å passe på at han ikke er utro hver gang dere er på fest, så jeg tenker at det er rett og rimelig at du stiller krav om at han kutter alkoholen fullstendig. For hvis det er det som er grunnen til at han ikke har vært utro før, så er det bare et tidsspørsmål før han gjør det igjen. Ikke fordi han ikke bryr seg nødvendigvis, men fordi han tydelig har et problem. Han har både et problem med å være trofast OG et alkoholproblem. Og det burde han søke hjelp for, ikke minst for barnet deres skyld!
   
  • Enig Enig x 3
 15. Lotta915 Flørter med forumet

  Ja, jeg tenker det om alkoholforbruket hans. Ikke at han er utro hver gang, men hver gang han drikker så skjer det ting som ikke bør skje. Han har ikke planer om alkohol med det første, han vet godt hva jeg mener om det.
  Han vet at jeg mener at nå er han enten avholds eller helgepappa, helt opp til han.
   
 16. Tiriltoppen Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Julikulene 2020

  Om han er utro eller gjør andre ting som ikke er greit får gå for det samme. Håper du klarer å stå på kravet ditt fremover i tid også. Det kan bli vanskelig når han begynner å mase, men det har du din fulle rett til! Jeg hadde også gitt det valget, så får det være opp til han. Håper han er smart nok til å velge familielivet!!
   
 17. Lotta915 Flørter med forumet

  Ja, det klarer jeg fint. Han vet at han må flytte om noe skulle skje. Jeg vet at jeg klarer .eg økonomisk.
  Så fort han begynner å mase om alkohol så kommer jeg til å lukke av meg selv.
  Vi har en plan at om noen år så skal vi prøve med en enhet hver en kveld alene og se hvordan det går. Han har da selvsagt gått å fått hjelp til sine problemer så lenge. Jeg er rimelig bestemt av meg.
   
 18. Tiriltoppen Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Julikulene 2020

  Bra! Det høres nemlig ut som det er mer enn "bare" utroskap/flørteproblemer. Han må innse at han har et alkoholproblem!
   
 19. Lotta915 Flørter med forumet

  Han gjør nok det nå.
   

Del denne siden