Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dette lurer jeg og på, eeelsker capresesalat!Hva med mozarella-ost? Da tenker jeg på den ferske varianten som ligger i "lake" (hvis det skulle være noen forskjell).
Jeg har hørt vi kan spise det godt innafor holdbarhetsdatoen og med nylig åpnet pakke.. Jeg spiste trønderfår en gang forrige uke siden jeg leste det.. Har ikke gjort det siden da, for jeg kjente det ble litt for modig for meg,,,Bare husk å spise cottage cheese og andre sånne melkeprodukter godt innenfor holdbarhetsdatoen. Det kan fort bli sånn litt mugg på toppen av cottage cheesen når den er litt gammel, og det er et herlig miljø for bakterier.
Salami er rått kjøtt ja, så det kan vi ikke spise uten å varmebehandle det først.
Mozarella på pizza er helt innafor =)Oi, jeg har ikke tenkt på mozarella :S Men har brukt det på pizza da, så da er det vel greit?
Jeg laget toast med salami, men da kommenterte i alle fall min bedre halvdel at det nok ikke ble varmt nok?Jeg kom plutselig på en liten ting, hva med salami i toast.... blir den stekt nok da?
Ikke med mindre du steker den førstJeg kom plutselig på en liten ting, hva med salami i toast.... blir den stekt nok da?
Jeg skjønner det, men vil det si den "vanlige" mozarellaen som er i en liten blå innpakning med "lake"? Har ingen tilgjengelig som jeg kan sjekke på om det står pasteurisert eller ikke!Pasteurisert mozzarella er Helt innafor
Jeg skjønner det, men vil det si den "vanlige" mozarellaen som er i en liten blå innpakning med "lake"? Har ingen tilgjengelig som jeg kan sjekke på om det står pasteurisert eller ikke!
Jeg har hørt vi kan spise det godt innafor holdbarhetsdatoen og med nylig åpnet pakke.. Jeg spiste trønderfår en gang forrige uke siden jeg leste det.. Har ikke gjort det siden da, for jeg kjente det ble litt for modig for meg,,,