Søvn og sove rutiner

En tråd i 'April 2018' startet av Catzer, 23 Mai 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ellemelle92 Flørter med forumet

  Ja det er jo fint når de blir mer våkne og sånn. Hadde på ingen måte gjort meg noe at han sov så lite hvis han var fornøyd når han var våken. Men etter max en time våkentid nå så er han mye sutrete eller så bare stirrer han i luften og er tydelig trett. Og da må vi gjennom den evigheten det tar å få han til å sove. Noe som er skikkelig slitsomt når han da bare sover en liten stund..

  Veldig deilig at mannfolka har ferie nå ja! Avlastning er gull verdt❤️
   
 2. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Ja, det var kjempe digg! Han er 11 uker, hvor gammel var din? :) Det skjønner jeg, han her sover jo masse på dagtid og er trøtt i den tiden uansett. Blir uavnt når han begynner å sove mindre, han er våken i 1-1.5 timer før han skal sove nå. Men er jo veldig våken og blid når han er våken. :)
   
 3. Ellemelle92 Flørter med forumet

  Min er 12 hehe ja det blir rart, men sikkert veldig fint også hvis de er fornøyd og blid. Han her er veldig blid og fornøyd en stund, men så blir han trøtt også får vi han ikke til å sove på en god stund og da blir han grinete. Om vi utsetter det mer så blir det hylskriking. Håper det bare er en periode. Fant ut det kan være utviklingstrinn også:)
   
 4. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Ja, blir kjekt å få mer tid til lek og kos. Føler det blir mye legging i løpet av en dag. :p Får håpe det bare er en periode eller et utviklingstrinn, det virker jo ut som dere er flinke til å se de små signalene han gir dere.:)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden