Rota vaksinen

En tråd i 'Januar 2020' startet av Shanii, 1 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Shanii Blir kjent med forumet

  Hei. Min mini fikk rota virus vaksinen på torsdag, han sov så si hele torsdagen, fredagen også stor sett var opp ett par timer på kvelden men ellers sov han å var slapp. Men han er ganske slapp og trøtt idag(lørdag) også, helsesøstrene sa at han kan bli litt slapp men kan de være der over flere dager ?
   
 2. Beibii Forelsket i forumet Januarlykke 2020


  Vi fikk beskjed om at mulige bivirkninger kan vare ei ukes tid. Her fikk Lillemor oppkast, uro, masse luft og slapphet et par dager, men virker heldigvis bedre nå! Hun tok den på torsdag også.
   
 3. Shanii Blir kjent med forumet

  Åh jeg begynt å bli veldig bekymret for lille, han kunne sove gjennom hele dagen, men mye bedre nå, nå er det magen som plager med mye luft
   
 4. lookatthatbabymama Første møte med forumet

  Vår gutt fikk oppkast og diaré når det hadde gått en ukes tid etter vaksinen, og har etter det hatt masse luft og avføring nesten 5-6 ganger i døgnet, før hadde han 1 gang i døgnet.. Det har nå gått 3 uker siden vaksinen.. Er dette normalt?
   
 5. Bokelsker Elsker forumet Januarlykke 2020

  Jeg ville ikke tenkt at det var vaksinen lengre, men heller at tarmene hans modnes og avføringsmønstre endres. Men det beste er nok å ringe helsesykepleieren deres, hun/han kan gi bedre råd enn oss her inne. :)
   

Del denne siden