Revning grad 2

En tråd i 'Januar 2016' startet av Frøken Ustrøken, 5 Feb 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Hønemor <3 Forumet er livet Desemberglede 2015

  Fikk grad 2 jeg også..
  Jeg sleit veldig med å sitte, stå, bøye meg osv jeg også.
  Det tok 6 uker for meg før ømheten gikk over og jeg følte meg "normal" der nede..
   
 2. Frøken Ustrøken Gift med forumet

  Ja, jeg burde vel gjøre det:( Blæh! Er sånn "nedpress-følelse" liksom, det jeg mener med at det kjennes ut som om noe skal dette ut, så nå at det kunne oppfattes feil:p

  Kvier meg mest fordi jeg må krøke meg sammen når det "river" som værst, og det ser jo så dumt ut å stå dobbelt på butikken, hehe:p Men folkestygg er jeg absolutt ikke altså, er bare smertene som stopper meg litt:)

  Bruker Barnengens hver gang jeg dusjer:)
   
 3. Frøken Ustrøken Gift med forumet

  Oi, så lang tid, ja?? De sa jo på sykehuset at det kunne ta en stund, så:) Og i skrivet jeg fikk med står det jo også at stingene forsvinner normalt sett mellom 10-28 dager etter de er satt, avhengig av hvilken tråd som er brukt:) Så det er vel sikkert normalt;)
   
 4. Hønemor <3 Forumet er livet Desemberglede 2015

  Dessverre tok det så lang tid. Husker jeg satt med akkurat samme tanker som deg når det var gått ca. 2 uker.

  Jeg var redd det kunne være betente sting og var usikker på hvor lang tid det tok før det ble bedre.. Tror det er veldig individuelt..
  Krysser fingrene for at du skal slippe gå sånn i 6 uker og for at du skal bli raskt normal nedi der <3
   
 5. Bruker38li Flørter med forumet

  Jeg fylte en liten badestamp og satt i den 10 min et par ganger til dagen. Kanskje det hjelper for deg og?
   
 6. Sprellejenta Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Man må ikke glemme at man har ulik smerteterskel samt ulike forutsetninger for at sårene skal gro :). Er veldig vanskelig å sammenlikne med andre på disse områdene da vi alle er forskjellige, heldigvis ;).
   
 7. Frøken Ustrøken Gift med forumet

  Gikk du til legen, eller så du det an en stund?:) Det er jo ikke konstant vondt her, kommer mer i rykk og napp liksom...
  Takk for det, håper det går seg til!❤
   
 8. Frøken Ustrøken Gift med forumet

  Så sant, så sant:) Jeg har høy smerteterskel og egentlig godt grokjøtt (vet ikke hvordan grokjøttet er der nede da, har jo aldri sydd der før:p).
   
 9. Frøken Ustrøken Gift med forumet

  Det skal jeg absolutt prøve!:)
   
 10. Hønemor <3 Forumet er livet Desemberglede 2015

  Husker jeg vurderte å dra til legen flere ganger opp igjennom ukene..
  Men det ble liksom ikke noe av...

  Men når vesla var blitt 4 uker fikk jeg uvi. Da måtte jeg til legen og ba henne om å sjekke stingene mine i samme slengen!! De ble sjekket og jeg fikk beskjed om at stingene hadde grodd fint.. En av årsakene til at jeg hadde mye vondt nedentil var at legen hadde sydd stingene veldig stramt. Kan hende det er årsaken til at du også har mye vondt?
   
 11. Ibbi89 Glad i forumet Januarlykke 2016

  Er det normalt at de graderer riftene? Jeg vet hverken grad på klipp/rift eller hvor mange sting som ble satt.
  Jeg ble både klippet og revnet :/ klipp bakover og rift fremover, hvor legen måtte legge inn kateter når hun sydde for å ikke sy igjen åpningen til urinrøret. :( idag er det 12 dager etter fødsel, er fremdeles avhengig av 1 g paracet x 4 hver dag for å klare å sitte. I går var begynnelsen på såret bakover smertefullt, ellers lurer jeg faktisk på om det er selve tråden til stingene på riften fremover som irriterer huden og klitoris så mye at det er det som normalt sett er meget smertefullt å både gå og sitte. Komme seg ut og inn av sengen er noe av det værste jeg gjør.
   
 12. Fruktplukker :) Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Klipp går som grad 2. Kan være du bør få vekk tråden. Noen ganger løsner den ikke som den skal.
   
  • Liker Liker x 1
 13. Ibbi89 Glad i forumet Januarlykke 2016

  Det var kanskje en ide ja. Har ikke tenkt så langt jeg.
  Skal til legen om 1 uke for å sjekke blodprosent og da skulle hun se på og vurdere hemoroidene som og kom under fødsel. De er så pass store at jeg har ingen tro på at de forsvinner av seg selv :p så da kan hun jo sjekke stigene samtidig, når jeg uansett er blottet der nedentil igjen :p :) takk for råd der :)
   
 14. Fruktplukker :) Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Det er lurt :) Hemoroider er også fælt, og hjelper jo ikke særlig på smertene som er nedentil. Slet mye med det etter første og måtte få det behandlet med salve og stikkpiller. Fæle greier man overhodet ikke trenger :p Heldigvis lar det meste seg behandles relativt greit :)
   
 15. Frøken Ustrøken Gift med forumet

  Det kan godt hende at det er det som er årsaken, ja!:) Skal ringe legen i morra å bestille 6 ukers kontroll uansett, så kan jo høre om de har en time til meg før også:) (Surrehodet her skulle jo eeegentlig ringe legen for å bestille den kontrollen før helga, men huska hu på det da?! Neeeh!:p)
   
 16. iamlisa Elsker forumet MAI 2013

  Har du prøvd og sitte på en badering? Det kan være litt mer behagelig. Brukte det etter forrige fødsel.
   
 17. Ibbi89 Glad i forumet Januarlykke 2016

  Etter legen så lindrer badering mot stingene, men det blir ekstra presspå endetarmen slik at hemoridene fort kan bli verre. Så hun ville at jeg ikke skulle bruke det :/
   
 18. Fiduz Glad i forumet

  Jeg har etter begge fødslene mine fått en liten lapp med info om morkake, navlestreng, blodtap og grad av rift/klipp. Denne lappen har de festet på utskriften av fødselsforløpet som jordmødrene noterer underveis på dataen. Veldig greit å ha i ettertid. Jeg er så nysgjerrig :p

  Jeg har født på SUS.

  Og så må jeg bare si at jeg håper du snart blid bedre. Hørtes ikke mye godt ut :(
   
 19. Ibbi89 Glad i forumet Januarlykke 2016

  Hm, dette har ikke jeg fått. Fødte på Haukeland.
  Men hadde en så pass tøff fødsel, hvor jeg var ekstremt dårlig etterpå. Husker kun bruddstykker av dagen/fødselen. Som at navlestrengen lå rundt halsen på jenta er det sambo som har fortalt meg. Og den fikk de løsnet mens hun lå på brystet mitt visst. Så jeg har bedt om å få utskrift av journalen og har tenkt å gå igjennom fødselen med jordmor jeg gikk til før fødsel :)

  Jeg og er kjempe nysgjerrig, så skulle gjerne ha visst og fått med meg mer. Liker ikke å ha så lite oversikt over hva som har blitt gjort med meg og den lille :p

  Jeg og håper på at smertene og ubehaget forsvinner snart. Er ganske avhengig av hjelp fra sambo i mange situasjoner med mini. Feks løfte henne opp fra sengen/voggen og når jeg sitter i sengen og ammer må han ta henne fra meg for å legge henne ned. Det er for store smerter til å klare selv. Og han begynner i jobb igjen på onsdag. Må si jeg gruer meg til det! Men men, får bite tenna sammen og så får det gå på et vis :)
   
 20. Fiduz Glad i forumet

  Høres ut som du gjør lurt i en ettersamtale om fødselen din. Det virker som du har hatt en ganske tøff fødsel.
  Hvis du har så vondt at du ikke kan løfte baby og komme deg rundt, så hadde jeg tatt kontakt med legen din. Da kan de ordne noe slik at du blir sykemeldt og mannen får din permisjon. Det fikk hvertfall jeg beskjed om sist når jeg hadde ting jeg slet med.

  God bedring :)
   

Del denne siden