Rare testresultater

En tråd i 'April 2017' startet av SiljeChristin, 21 Jul 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. SofieSofie Lillegutt <3 Januarhula 2014

  Okei... nå skjønner jeg ikke stort. Har i flere dager på rad testet svakt positivt. Sist på tirsdag hvor resultatet var sterkere enn tidligere dager. I dag prøvde jeg cb digital, litt for moro skyld, men den var negativ... har da gått rundt og trudd jeg var gravid siden testene som var positive var likedane som ved forrige graviditet. I tillegg til at jeg er 5 dager forsinket og har symptomer. Kan det bare ha vært innbilning?
   
 2. Mai16 Flørter med forumet

  Den digitale pleier først å slå ut på 50 mikrogram og de ikke digitale på 25, så er nok bare litt for tidlig med den digitale :)
   
 3. SofieSofie Lillegutt <3 Januarhula 2014

  Hm.. ja kanskje det bare er det. Den magen min er nesten bekreftelse i seg selv :p med mindre jeg går rundt med innbildt svangerskap... uffameien :p
   
  • Liker Liker x 1
 4. attpåklattnr2 Gift med forumet

  Den digitale skal slå ut på 25 miU.Jeg tok blodprøve den dagen jeg fikk positiv digital og da hadde jeg faktisk 21 miU i hcg,så den slo ut litt før fakstisk.
   
 5. Mai16 Flørter med forumet

  Hmm.. Så vet jeg ikke desværre :-(
   
 6. attpåklattnr2 Gift med forumet

  hvis du har testet med billigtester så er den veldig sensitiv.jeg fikk positiv da jeg bare hadde 11 miU i hcg.
   
 7. MiniK Blir kjent med forumet

  Jeg har hatt svaake streker på BT de siste 4 dagene, negativ CLearblue digital i går, men sterk strek på bt igjen i idag (ikm) så da er jeg vel gravid og melder meg inn i aprilgjengen :)
   
  • Liker Liker x 2
 8. Guleee Blir kjent med forumet

  Hei. Jeg er i uke 4 ifølge gynekologen, tok en hcg igår og den var på 4000! Målte 3 dager over ikm, og da var den på 207 altså akkurat på 1 uke har den steget fra 207 til 4000 kan det være tvillinger tro :) ?
   
 9. LykkeIMagen Flørter med forumet

  Billigtester er forskjellige de og.. De jeg kjøpte for bare noen uker siden fra tostreker.no så jeg plutselig ikke var sikre for 1 dag etter forventet mens.
  Så les på pakningen på dine egne tester, for det er forskjell..
   

Del denne siden