Noen som har bestemt navn?

En tråd i 'Mars 2016' startet av Mammasom19, 17 Sep 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Nornene:) Elsker forumet

  Vi hadde jentenavn klart, men ser ut til at det er en gutt på vei gitt:) Jeg vil at han skal hete Oliver, men mannen er helt i mot.. Så da får vi bare se hva det blir etterhvert?
   
 2. Sofie85 Forumet er livet Marslykke 2016 Febbisbebbis'18

  Selve gullplaten er kjøpt på Gullborgen, de finns i ulike str og da til ulike priser ;) dette er den største, 1300kr, og så kommer kjede og inngravering i tillegg. Det er veldig koselig å kunne kalle knøttet for Baby F (eller Baby A som i ditt tilfelle) når man første vet at det uansett blir å begynne på samme bokstav <3 ikke så kos å kalle den for "den" hele tiden...
   
 3. Mammasom19 Forelsket i forumet

  Helt enig der! Føles mye mer personlig :)
   
 4. snart3gull2015 Glad i forumet Aprillykke 2016

  Vi aner foreløpig ikke.. Har noen forslag, men tror vi venter til etter oul med å tenke mer på det;)
   
 5. Knøtt Gift med forumet Marslykke 2016 Novemberbarna 2021 Julibarna 2019

  Her har vi ikke tenkt noe særlig på navn enda :)
   
 6. Kosemutter Elsker forumet Marslykke 2016

  Jentenavn er klart, guttenavn er det værre med..
   
 7. vaflerogsyltetøy Glad i forumet

  Guttenavnet er helt klart, blir det en jente er vi fortsatt litt usikre. Guttenavnet er ett familienavn, så det er litt logisk at dette føres videre. Likevel har vi vært "dumme" nok til å nevne navnet for familie og venner, og fått en del "æh, var det ett fint navn da? Ville heller valgt *blablabla* istedenfor" og liknende ting. Selvsagt også fått hyggelige reaksjoner, men ble litt satt ut av de som var "uenige" med oss :wtf:
   
 8. Mammasom19 Forelsket i forumet

  Har også nevnt mine favoritter blandt familie og venner. De fleste liker det, men mamma ble ikke helt fornøyd. De venner seg nok til navnet, og så blir det jo fint når de relaterer det til den lille :)
   
  • Liker Liker x 1
 9. 2725020070603 Flørter med forumet

  Vi har kommet ned til noen alternativer.. problemet er at vi har ganske ulik smak, så er en utfordring å bli enige hehe. Eneste vi er enige om er å unngå navnetoppen ;) vil ha et litt spesielt navn begge to...
   
 10. 2725020070603 Flørter med forumet


  Den reaksjonen får man vel uansett av noen, for alle har hver sin smak. Så synes foreldrene bare skal gå for det som føles riktig for dem og gi litt F i hva andre mener ;)
   
  • Liker Liker x 2
 11. Mrs.JaxTeller Elsker forumet Desemberglede 2015 Januarlykke 2016


  Sniker fra ett annet forum . Elsker at dere tenker på Aaron med to a'er ❤️ har nemlig en selv på 6 år med d navnet :)
   
 12. *Blåklokke* Glad i forumet Juli13-jentene

  Ikke bestemt navn, men har en liste jeg noterer forslag på etter hvert som jeg kommer på. Så får jeg og mannen begynne diskusjonene etter OUL ;)
   
 13. Bkno4452452 Andre møte med forumet

  Har navn klart :) både jente og guttenavn- men tidlig ultralyd antydet at det blir jente. Kjæresten er fra Iran, så vi har valgt navn som kan fungere både her og der. :) på guttenavn var ikke det spesielt lett..... :)
   
 14. jenta86 Gift med forumet

  Hadde det blitt jente ville hun fått navnet Arwen. Vi e fortsatt litt usikre på hva han skal hete,men jeg heller litt på Alve..men det er ikke han enig i...ellers har vi 3-4 navn som vi så å si er enige i,må bare vente å se når han kommer :)
   
 15. Mammasom19 Forelsket i forumet

  Synst det ser mer "riktig" ut med to a-er :D nydelig navn, så det blir nok det om det viser seg å være en liten gutt :)
   
 16. Mrs.JaxTeller Elsker forumet Desemberglede 2015 Januarlykke 2016


  Kunne ikke vært mer enig :D
   
 17. Mokkenikke Elsker forumet

  Det er vanskelig å velge, men har tenkt litt på Leander og Live :)
   
 18. Fru88 Betatt av forumet

  Vi har ikke blitt enige .. Har så forskjellige meninger :p Skal ikke vite kjønn, så må ha begge kjønn. Jeg vil ha dobbeltnavn med bindestrek, han vil ha uten bindestrek. Jeg vil kalle opp etter oldeforeldre/tippoldeforeldre, han vil ikke. Jeg ønsker bruke Kyrre og så et navn til, og Lykke + et navn, han mener de navnene skal komme som nr 2 :p Men dette er to navn han bare kaaanskje kan godta da Kyrre er oppkalling :p Prøver å møte han på halvveien men han er nok litt staere enn meg ;-) Han vil at jentenavnet skal være Alex (uaktuelt for meg med to fettere som heter Aleksander og kaller seg Alex). Guttenavnet han vil ha tilhører en gammel rockestjerne ingen av oss har forhold til, men jeg kan gå for det om jeg får ha Kyrre foran, men da ble det visst noe feil med initialene :p ikke lett!! :-D
   
 19. Pedal Gift med forumet

  Vi har ikke funnet navn enda, men er veldig klare på en del navn som ikke er aktuelle....hehe:happy:
  Har utsatt det meste til etter OUL, så etter det blir det nok mer navneprat. Veldig spennende!!
   
 20. @Bøllefrø Glad i forumet

  med første så var det aldri noe tvil, hun hadde navnet sitt klart fra testen var positiv. Visste bare at det var jente, at hun ville ha masse mørkt hår, og hva hun skulle hete ❤️ Med nummer to kom storesøster hjem en dag og ville at lillesøster skulle hete noe vi ikke hadde tenkt en gang - og vi var begge to helt enige - men måtte se henne for å være helt sikker, og det passet perfekt ❤️ Nå har vi null peiling i det hele tatt, har liksom brukt opp navnene ;) de to første har navn på samme bokstav, men veldig usikker på om vi greier en til med samme bokstav, altså finne ett vi liker :happy: storesøster (mellomstore) har kommet med ett navn som er uvanlig, men som jeg faktisk liker - så vi får se...
   

Del denne siden