Noen fra Kristiansand og omegn?

En tråd i 'Mai 2012' startet av Mamsol, 31 Mai 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mammatil. Glad i forumet Augustlykke 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Hei jenter, jeg lurer litt på når dere har tid til et treff? Hadde jo vært koselig å møtes for å ut å trille når det er så fint vær. Mange har sikkert planer for sommeren, men er jo gøy hvis noen av oss kan møtes iallefall :)
   
 2. Mamsol Betatt av forumet

  Hei:) Jeg kan gjerne slenge meg med på kafetreff, ev. trilletur. Neste uke er egentlig siste uke jeg har mulighet før ferien. I juli er det ferieplaner stort sett hele tida. Noen flere da?
   
 3. Mailykke2 Forelsket i forumet

  Det er mulig jeg også har mulighet, kommer litt an på tuppa og når vi skal ha behandlinger hos kiropraktor:p Men om dere finner en dag og klokkeslett og annonserer det her kan je heller gi beskjed når jeg vet noe :)
   
 4. Mammatil. Glad i forumet Augustlykke 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Passer onsdag eller torsdag? Jeg sjekket værmeldingen og det skal bli fint vær på onsdag og torsdag. Er jo litt greit med fint vær hvis vi skal ut å trille :).
   
 5. Mamsol Betatt av forumet

  Passer for meg, skulle jeg tro. Hvor og når? Tur eller kafe, eller begge deler? Kanskje lage en ny tråd i juni- og april-forumene med link til denne tråden? For å annonsere treff liksom :)
   
 6. Mammatil. Glad i forumet Augustlykke 2015 Snøkrystallene2021❄️  Mamsol skrev:
  Passer for meg, skulle jeg tro. Hvor og når? Tur eller kafe, eller begge deler? Kanskje lage en ny tråd i juni- og april-forumene med link til denne tråden? For å annonsere treff liksom :)


  Samme for meg hvor og når :). Jeg foreslår i 12 tiden på onsdag? Hvis vi bare skal trille så er det greit å møtes ved slottet, men hvis vi skal på kafe så kan vi jo møtes på den aktuelle kafeen? Vet ikke helt hvilken kafe det er greit å møtes med babyer? Ja, det hadde vært bra, jeg vet ikke hvordan man gjør det, men jeg er jo fra april-forumet og der har det ikke vært noe snakk om treff..
   
 7. Mamsol Betatt av forumet

  Det er ikke alle kafeer som er like barnevennlige og har plass til flere vogner, men f.eks Egon har greit med plass, innerst iallfall. Ikke så veldig koselig å sitte inne der i finværet kanskje, men.. Jeg vet ikke om noen andre kommer på noe annet? Frk Larsen er jo koselig ev., men mindre plass.. Kjøkkenskapet innerst i lillemarkens er veldig barnevennlig, men det er ofte veldig fullt der. Hvis vi skal treffes på kafé kan det ev. være lurt å treffes etter at folk på jobb har lunsj, dvs halv ett eller ett? Jeg kan lage en tråd i april og juni med link :)
   
 8. Mammatil. Glad i forumet Augustlykke 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Lurt å gå på kafé etter de som jobber har hatt lunsj ja, det tenkte jeg ikke på. På egon og kjøkkenskapet er det jo mulighet for å sitte ute også. Kjempebra hvis du gjør det ja :).
   
 9. Mammatil. Glad i forumet Augustlykke 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Ser ikke ut som om det er så mange som kan i morgen, kanskje ta det en gang senere i sommer, august kanskje? Da er vel de fleste ferdig med ferie osv. :). Jeg skal ut å trille og på kafé på torsdag med ei venninne som fikk ei jente nå i juni. Hvis noen vil være med så kan dere sikkert det, bare å si ifra.
   
 10. Mamsol Betatt av forumet

  Nei, passet ikke så bra nå ser det ut til. Håper vi kan få til noe etter ferien, hadde vært gøy hvis vi ble en liten barselgjeng.:)
   
 11. Juice Glad i forumet Januarhula 2014

  Fikk en liten gutt i april, og blir gjerne med på treff i byen neste gang det skal være :-) Bor i Vennesla.
   
 12. HottiePottieFlottie Glad i forumet

  Bor også i krsand , el songdalen.. fikk en gutt 27 april :D
   
 13. Bruker446sar Første møte med forumet

  Hei, 
  er veldig gjerne med på en trilletur i Kristiansandsområdet. Bor på Hellemyr og har en sønn som ble født i begynnelsen av juni. Er noen interesserte i å møtes allerede neste uke, f.eks mandag kl.10 ved slottet for en tur rundt Baneheia og på cafe?
   
 14. Synnove Glad i forumet

  Henger meg på her... 
  Hadde termin 26 juni, men lillebror hadde ikke lyst å komme før jeg ble satt i gang 6 juli... 
  Vi bor på Tinnheia. Håper det blir treff etterhvert. Skal på ferie nå, men i slutten av august er vi klare 
   
 15. Anne-Lise =) Andre møte med forumet

  Noen som er med på en trilletur i byen fredag 7 september? =) eller kanskje fredagen etterpå hvis det blir for kjapt? eller kanskje begge? =) Nå har jeg vært borte hele sommeren men følte det ble så mye prat å lite action, (folk sender vel private meldinger som man ikke kan se her tenker jeg). Men yr melder null regn til fredag så alle som kunne tenke seg å være med meg på trilletur eller kafé (det bestemmer vi bare når vi møtes tenker jeg) så hadde det vært veldig koselig =) 
   
 16. Anne-Lise =) Andre møte med forumet

  tenkte å møtes sånn i ett/halv-to tiden på torvet eller noe =)

   
 17. Mammatil. Glad i forumet Augustlykke 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Jeg er med på trilletur :D
   
 18. Anne-Lise =) Andre møte med forumet

  =) kjempe! =) møtes klokken ett på torveet da? =) 

   
 19. Mammatil. Glad i forumet Augustlykke 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Ja, det er fint :)
  Skrev til de som er inne på april2012 at de også bare måtte være med, håper det er greit? :)
   
 20. Anne-Lise =) Andre møte med forumet

  ja selvfølgelig =) jo fler jo ber =) det er bare koselig =)
   

Del denne siden