Noen fra Kristiansand og omegn?

En tråd i 'Mai 2012' startet av Mamsol, 31 Mai 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mamsol Betatt av forumet

  Har vært en liten tråd på det før, men hvordan er ståa nå? Er det noen fra Kristiansand og andre steder i nærheten her? Kunne kanskje prøve å få til noen treff etterhvert? :)
   
 2. Ida82 Forumet er livet

  Jeg blir veldig gjerne med på det:)
   
 3. Mailykke2 Forelsket i forumet

  Vi bor i kr.sand :)
  Hadde vært koselig med treff ja :)
  Hvor er dere andre fra?
   
 4. Ida82 Forumet er livet

  Hånes men flytter til søm snart:) og du?
   
 5. Mailykke2 Forelsket i forumet  Ida82 skrev:
  Hånes men flytter til søm snart:) og du?


  Vi leier foreløbig på søm :)
  Håper på å finne noe eget snart :P
   
 6. Wovland Forelsket i forumet

  vi bor på øvrebø, like utenfor kr.sand :)
   
 7. Mamsol Betatt av forumet

  Jeg bor også på søm, så gøy at vi faktisk er flere :) Folk har kanskje ikke så mye tid i sommer, men kanskje i august? Eller er det noen som har lyst eller tid allerede i juni? Kan jo høre om det er noen i april- og juniforumene også.
   
 8. Ida82 Forumet er livet

  Å så gøy, tre sømsberter:) vokste opp der også! Hehe! Ser for meg at vi kanskje får oss noen runder rundt vardåsveien sammen da:) bare å foreslå noen datoer, så kan den som kan slenge seg på! Men sikkert større sjanse for at noen slenger seg med i august! Hør med de andre forumene også ja :)
   
 9. Mailykke2 Forelsket i forumet  Ida82 skrev:
  Å så gøy, tre sømsberter:) vokste opp der også! Hehe! Ser for meg at vi kanskje får oss noen runder rundt vardåsveien sammen da:) bare å foreslå noen datoer, så kan den som kan slenge seg på! Men sikkert større sjanse for at noen slenger seg med i august! Hør med de andre forumene også ja :)  Hadde jo evt vært mulig å ta en trilletur på søm en dag været tillater det om dere er med på det:)
   
 10. Bruker697net Første møte med forumet

  Jeg bor også på søm, men tilhører juni gruppa. Min termin er 12. Juni. Får jeg også slenge meg med???
   
 11. Mailykke2 Forelsket i forumet  Kallenavn ikke valgt skrev:
  Jeg bor også på søm, men tilhører juni gruppa. Min termin er 12. Juni. Får jeg også slenge meg med???  I aller høyeste grad:)
   
 12. Mamsol Betatt av forumet

  Vi kunne jo tatt en kaffe eller noe på et barnevennlig sted i byen, Egon eller Jonas B f.eks? En dag i juni, ev. i august, hvordan er stemninga for det?
   
 13. Ida82 Forumet er livet

  Ja høres bra ut :) har foresten ei venninne på søm også som har termin i juni. Kan jo få ho med også:)
   
 14. Ida82 Forumet er livet  Heleneholt skrev:


  Ida82 skrev:
  Å så gøy, tre sømsberter:) vokste opp der også! Hehe! Ser for meg at vi kanskje får oss noen runder rundt vardåsveien sammen da:) bare å foreslå noen datoer, så kan den som kan slenge seg på! Men sikkert større sjanse for at noen slenger seg med i august! Hør med de andre forumene også ja :)  Hadde jo evt vært mulig å ta en trilletur på søm en dag været tillater det om dere er med på det:)  . Jeg blir gjerne med på det :) må bare finne en slags rytme på spisemønsteret til småen. Ho spiser i hytt og pine nå. Kjipt hvis jeg må til med maling når vi er ute og går tur :D
   
 15. Mamsol Betatt av forumet  Ida82 skrev:


  Heleneholt skrev:


  Ida82 skrev:
  Å så gøy, tre sømsberter:) vokste opp der også! Hehe! Ser for meg at vi kanskje får oss noen runder rundt vardåsveien sammen da:) bare å foreslå noen datoer, så kan den som kan slenge seg på! Men sikkert større sjanse for at noen slenger seg med i august! Hør med de andre forumene også ja :)  Hadde jo evt vært mulig å ta en trilletur på søm en dag været tillater det om dere er med på det:)  . Jeg blir gjerne med på det :) må bare finne en slags rytme på spisemønsteret til småen. Ho spiser i hytt og pine nå. Kjipt hvis jeg må til med maling når vi er ute og går tur :D  Samme her, spiser fortsatt i hytt og pine hun her også. Går ev an å slenge seg med viss det passer. :)
   
 16. Mammatil. Glad i forumet Augustlykke 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Hei, fikk ei lita jente i april, men hadde vært koselig å være med her? Gøy å være en gjeng fra kristiansand, jeg bor forresten på grim :).
  Har også ei venninne fra søgne som har termin nå i juni, og ei i juli som sikkert også vil være med her hvis det er greit?
   
 17. Mamsol Betatt av forumet

  Klart du/dere kan bli med!:)
   
 18. bettus Andre møte med forumet

  Så koselig :)
  Bor i Vennesla, like utenfor Kr.sand.
  Jeg og jenta er klare for treff etterhvett :)
   
 19. Anne-Lise =) Andre møte med forumet

  Er fra søgne og fikk ei jente i april, kanskje jeg og kan slenge meg med? :-D
   
 20. Ida82 Forumet er livet

  Dette høres jo kjempe ut, virker som vi blir en del:) blir hvertfall gøy når de små kommer i krabbealderen og møtes da:)
   

Del denne siden