Appetina fra Arla, som er den på glass, er pasteurisert. Grunnen til at de anbefaler at man bør spise den ferskest mulig er pga mulig Listeria-smitte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Det går bra så lenge den er ferskJeg har spist fetaost to dager på rad! [emoji17][emoji17][emoji17] Har ikke tenkt over at det er fetaost i salaten jeg spiser på jobb innimellom. Hvor farlig er det?[emoji17][emoji17][emoji17]
Det går bra så lenge den er fersk
Mener rogn skal være greit, men levra bør en holde seg unna.Noen som har peiling på rogn fra fisk? Jeg elsker det! Spesielt fersk (men kokt da) og trodde jeg kunne spise dette. Men min søster mente det ikke var bra [emoji30] Noen andre som vet?
Jeg har spist fetaost to dager på rad! [emoji17][emoji17][emoji17] Har ikke tenkt over at det er fetaost i salaten jeg spiser på jobb innimellom. Hvor farlig er det?[emoji17][emoji17][emoji17]
Fetaost fra glass er vel ikke farlig!? Står det på melk.no
Nyåpnet fetaost fra glass gikk bra, men det er ikke det jeg har spist :/
Sannsynligheten for at de bruker upasteurisert og heller ikke konservert fetaost i en norsk bedrift er mikroskopisk, med mindre du jobber ved en liten bedrift som kun skaffer lokale varer.Hmm... jeg har spist fetaost fra salatbaren på jobb... det var kanskje ikke så smart det da[emoji15]
Sannsynligheten for at de bruker upasteurisert og heller ikke konservert fetaost i en norsk bedrift er mikroskopisk, med mindre du jobber ved en liten bedrift som kun skaffer lokale varer.
Haha, nei det tror ikke jeg heller. Du er nok tryggNei vil tro St.Olavs ikke bruker penger på lokal mat[emoji23]