Når tror du at du føder?

En tråd i 'Mars 2016' startet av Frk.Rosa, 4 Mar 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  Det er egentlig en grei innstilling, så kan man heller bli positivt overrasket om det skjer før :D
   
  • Liker Liker x 1
 2. Annemarie Betatt av forumet

  Termin 23 mars, eldstemann kom på terminmog nr 2 kom 2 dager før termin. Denne kråkebolla har gjort alt som brødrene ikke har prøvd, så rekner egentlig med at det blir overtid her. Men har veldig lite lyst til det. Kroppen er sliten å humøre synker for hver dag. I tillegg ligger frøken an til å bli 4500g til fødsel, så føler ikke veldig behov for å gå lenger altså :dead:
   
 3. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  Sitter i samme situasjon! Er veldig spent på vekstestimeringen jeg skal på til uka..! Venter nr 2 og sist hadde slimproppen gått og all ting på denne tiden, hun kom 3 dager før termin.

  Er det noe snakk om igangsetting om du er på vei til overtid? Mtp på babyens vekt?
   
 4. Eplekjekka Flørter med forumet

  Termin 6. Mars, tror han kommer 10. Mars
   
 5. nat önsker nr 3<3

  Termin 8 mars går sikkert ut neste uke
   
 6. Pingis Gift med forumet Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014 Junibarna 2019

  Termin 29 mars å tror jeg føder i påskeferien/helga :)
   
 7. Bkno3119772 Blir kjent med forumet

  Jeg har også termin i dag, men har sett for meg onsdag neste uke :p
   
 8. Kosemutter Elsker forumet Marslykke 2016

  UL-Termin 28. mars, tipper hu kommer 25, det er midt mellom menstermin og UL-termin :)
   
 9. Annemarie Betatt av forumet

  Nei de har bestemt at jeg skal bare gå til jeg føder av meg selv siden jeg har født begge guttene uten problemer selv, de var 4600g begge 2 å de er så overbevist om at jeg er skapt til å føde store barn så de vil ikke tukle med naturens gang. :wtf: Det er liksom den trøsta jeg får. Men jordmora mi som jeg tar kontrollene hos mener at det er undødvendig å la meg gå lenger enn til termin så hu skal krangle med dem på føden når det nærmer seg. Så vi får se hva som skjer. Skal uansett på Ultralyd i morgen for å sjekke leie på frøkna, siden hun lå i tverrleie sist. Men blir ikke flere vektestimeringer for de mener frøken blir like stor som brødrene å det er jeg i stand til å føde har jeg jo bevist.... :yuck:
   
 10. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  :eek: Såpass ja..!! Godt du har en jordmor på din side da, jeg er helt enig i at det ikke er nødvendig å la deg gå over termin! Kjære vene! :eek:
   
 11. Annemarie Betatt av forumet

  Føler på det selv også at det er unødvendig, men det er bare standard reaksjonen jeg har fått hele veien at jeg er så perfekt fødedame at her skal vi ikke tukle med naturen. Så jeg har rett og slett kapitulert, føler ikke jeg får gjort noe siden de er så voldsomt regide. Nå ligger jo frøkna i feil leie i forhold til en normal fødsel å så vi får se i morgen hva de finner ut. Men det de sa sist var at dersom hun snur seg i hodeleie så skulle bare naturen gå sin gang å da var det ikke snakk om igangsetting eller noe sånn.... Så her går jeg da :smiley-angelic002
   
 12. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  Kjære vene.. Blir spennende å se hvordan hun ligger i morgen da. Jeg fødte ei på rett under 3800 sist, så jordmor er ikke bekymret for om han blir 4000, men hun ville ikke at han skulle bli så veldig mye større. Nå får vi se hva de sier på sykehuset da, det kan jo være de sier noe helt annet enn hun jeg går til kontroll hos.
   
 13. Annemarie Betatt av forumet

  Forskjell på folk :happy: tihi..... neida.... Er bra du blir passet på. På et vis skjønner jeg jo de på sukehuset å, jeg har jo født 2 klumper på 4600g før på helt normalt vis så fysisk er kroppen i stand til å takle det. Er jo ikke redd for å gå i fødsel med stor baby heller. Men det som irriterer meg er at de ikke vurderer engang, de bare ser på guttenes fødselvekt å dermed så er det helt ok å bare la meg gå liksom. Har vært så mye annet som har vært problem dette svangerskapet så jeg har liksom ikke helt tillit til at resten går knirkefritt heller. Men vi får vente å høre hva disse høye herrer i hvit frakk bestemmer seg for. ;) Lykke til på vektestimering neste uke du også, krysser fingrene for at du får det svaret du helst vil ha :Heartbigred
   
 14. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  Hehe, det er helt klart forskjell på folk! Jeg hadde en litt lang trykkefase, men innenfor normalen. Alt under to timer er vel normalt. Jeg er redd de på sykehuset skal si at det går fint for meg å føde en på 4500 gram for jeg er virkelig redd for å gå ut i fødsel med stor baby! Vil ikke ha keisersnitt heller da :p Ha ha! Så kjedelig å høre at det ikke har gått knirkefritt i svangerskapet, håper virkelig du får en ålreit fødsel likevel! Og tusen takk :) Er fryktelig spent.
   
 15. Annemarie Betatt av forumet

  Nei keisersnitt er virkelig største skrekken her også, så den har jeg null problem å skjønne. 2 timer i trykkefasen høres ikke koselig ut. Selv har jeg bare trykket i 10-15min. Så har gått fort for min del selv med store babyer. Krysser fingrene for oss og alle fødedamene som er igjen i mars..... Å at ingen må oppleve noe tull what so ever! :cool14
   
  • Liker Liker x 1
 16. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  10- 15 min trykking høres veldig mye mer behagelig ut ja :D Ha ha!
  Nei, vi vil ikke ha noe tull her!
   
  • Liker Liker x 1
 17. Nienna. Forumet er livet Marslykke 2016

  I dag har jeg innstilt meg på at i morgen skal jeg føde :p så får vi se om kroppen er enig :p haha.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden