Murringer/ubehag venstre side

En tråd i 'April 2022' startet av Optimist1, 29 Jul 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Hattifnatt♡ Elsker forumet Marshmallows 2022 Påskeliljene 2022 ❤️

  Jeg har også vært bekymret for det fordi jeg nylig hadde en SA, men legen min har sagt det er et av de vanligste graviditetssymptomene og kommer av at livmoren strekker seg/vokser. For min del har det vært murringer lignende menssmerter, men høres kanskje ut som det du også har? :) jeg hadde mye i uke 4-5, og nå har det kommet litt tilbake (7+0 i dag).
   
 2. hoppestokken Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Påskeliljene 2022 ❤️

  Jeg hadde masse av det i første svangerskap (det gikk bra). Mener det var verst rundt uke 4-5. Var såpass at jeg våknet av det. Ble også forsikret om at det var helt normalt :) Nesten vært bekymret for at jeg ikke har noe av det denne gangen :shy:
   
 3. MHV Andre møte med forumet

  Tusen takk for svar og beroligende ord:Heartpink Da krysser jeg fingrene for at det bare er normale strekk-/voksesmerter tidlig i svangerskapet:smiley-angelic001Det kan minne om mensmurringer ja, bortsett fra at de må komme ganske brått og sterkt (siden jeg våkner av dem), for så å avta gradvis over 15-20 sekunder til de gir seg.
   
 4. Sol med liten spire Andre møte med forumet

  Jeg også har dette! Kjennes som en blanding av utrolig mye gass i magen og ille menssmerter. Våknet i natt av det. Og har generelt det jeg vil kategorisere som vondt i magen. Engster meg sånn for dette. 4+2 i dag..
   
 5. Nitten90 Betatt av forumet

  Jeg slet med dette i min forrige graviditet. Hadde rie-lignende smerter i nesten to uker fra noen dager etter positiv test. Legen mente smertene var såpass sterke at det måtte være truende abort og jeg forberedte meg på det verste. Men resten av svangerskapet gikk fint og jeg har en 1-åring i dag. :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden