Kjøttdeigsaus med masse grønnsaker og quinoa
Økologisk usaltet kjøttdeig av storfe
2 gulrøtter
1 søtpotet
1 brokkoli
1 rødløk
1/5 rød paprika
2 kartonger hakkede tomater (kan fint bruke hermetisk også)
4 porsjoner quinoa
2-3 fedd hvitløk
Basilikum
Oregano
Svartpepper
Jeg begynte med å bløtlegge quinoaen i ca. 6 timer så den begynte å spire. Da får man mest næring! Kok opp quinoa og kutt grønnsakene i like store biter, finkutt paprika, rødløk og hvitløk. Damp søtpotet, brokkoli og gulrot i ca. 15 min! Stek karbonadedeigen i smør eller olje på svak varme for å unngå stekeskorpe. Ha i løk, paprika og hvitløk og la det surre noen minutter. Ha i tomat og krydre etter ønske. Mos alt sammen med litt ekstra olje og eventuelt en del av dampevannet for ønsket konsistens!